שיראל לוין
משתמש פעיל
מוריס אגבבה קבלן בנין בע"מ
הוא עשה עוד בבית שמש?
מוכר??
הוא עשה עוד בבית שמש?
מוכר??
מתי ההגרלה אבל?כן
כדאי להירשם
באמצע בניהמתי ההגרלה אבל?
זב בינינים בנוים כבר או עדין לא?
ומי ההגרלה??C
באמצע בניה
תודהההרשמה נסגרת בעוד כשבוע, ההגרלה כשבועיים אחרי.
עורכים את סדר ההגרלות לפי גודל הערים כלומר אם תיכנסו להגרלה בבאר שבע ובבית שמש, ההגרלה בבאר שבע תתקיים ראשונה, ואם תזכו בה תצאו אוטומטית מההגרלה בבית שמש. מצד שני אם תשתתפו רק בבית שמש אולי לא תזכו בכלל...כלומר אם אני נכנסת ל12 הגרלות פתוחות אני מורידה לעצמי את הסיכוי לזכות במקום יותר ספציפי שאני רוצה כי אולי אני אזכה במקום לא רצוי מבחינתי?
גם 20% וגם לא יותר מ300 אלף ש"ח הנחה, לפי המחירים ב31.12.2020 כלומר שאם המחירים עלו מאז ההנחה היא לפי המחיר של סוף 2020 פירוט כאןמחיר מטרה זה או 20 אחוז הנחה או עד 300K,
או שזה חייב להיות גם עד 20 אחוז הנחה וגם עד 300K הנחה?
לדוגמא בהגרלה שנפתחה עכשיו בבית שמש על 15 דירות, 10 מתוכם הם לכלל הציבור, ו5 מתוכם הם הגרלה לבני מקום (כך מופיע באתר מחיר למשתכן).ומה נותן היתרון של בן מקום?
בעקרון זה נראה חסר סיכוי לזכותלדוגמא בהגרלה שנפתחה עכשיו בבית שמש על 15 דירות, 10 מתוכם הם לכלל הציבור, ו5 מתוכם הם הגרלה לבני מקום (כך מופיע באתר מחיר למשתכן).
לא כתוב מה הגודל של הדירות.בעקרון זה נראה חסר סיכוי לזכות
מה הגודל של הדירות??
410 בבית שמש, 1331 בירושלים. כאןכמה דירות בכללי הולך להיות בבית שמש וירושלים?
בבית שמש צפוי כ-1100410 בבית שמש, 1331 בירושלים. כאן
כןמי שנרשם עכשיו למחיר למשתכן יש סיכוי שיוכל להיכנס להגרלות עד ה28?
אז למה שווה להרשם?עורכים את סדר ההגרלות לפי גודל הערים כלומר אם תיכנסו להגרלה בבאר שבע ובבית שמש, ההגרלה בבאר שבע תתקיים ראשונה, ואם תזכו בה תצאו אוטומטית מההגרלה בבית שמש. מצד שני אם תשתתפו רק בבית שמש אולי לא תזכו בכלל...
גם 20% וגם לא יותר מ300 אלף ש"ח הנחה, לפי המחירים ב31.12.2020 כלומר שאם המחירים עלו מאז ההנחה היא לפי המחיר של סוף 2020 פירוט כאן
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: