מאור התורה
משתמש פעיל
טוב מאוד שכתבת את זה לאחר סיום ההרשמה להגרלה הנוכחיתזולים מאד. אם זה היה יקר זה לא היה מעניין.
כי אנשים היו יכולים בחוסר הבנת המציאות לא להירשם להגרלה הנוכחית חלילה
טוב מאוד שכתבת את זה לאחר סיום ההרשמה להגרלה הנוכחיתזולים מאד. אם זה היה יקר זה לא היה מעניין.
הוא דווקא כן כתב את זה לפנ"כ אבל הדגיש שזה חסר סיכוי 90 דירות ל25Kטוב מאוד שכתבת את זה לאחר סיום ההרשמה להגרלה הנוכחית
כי אנשים היו יכולים בחוסר הבנת המציאות לא להירשם להגרלה הנוכחית חלילה
שאלה דחופה עבור חבר, הוא קננה דירה על הנייר לפני קרוב לחודש, ועכשיו התברר לו שהוא זכה במחיר למשתכן, הוא דיבר עם החברה ואמרו לו שזה כבר בתהליכי רישום, השאלה האם יעזור עכשיו לבטל חוזה, או שאין כבר מה לעשות, אשמח למענה זה מאוד דחוף.....
אם כבר דברו על זה מאיזה שלב של הבנייה נחשב דירה [מדובר בקבוצת רכישה]
פורסמו כבר תוצאות של ההגרלה הנוכחית?ועכשיו התברר לו שהוא זכה במחיר למשתכן,
לא.פורסמו כבר תוצאות של ההגרלה הנוכחית?
למה אתה אומר כך?אם מדובר בקרקע שמיועדת למגורים
הוא הפסיד כבר בלי קשר למצב ה ניה
בקניית קרקע נורמלית נרשם כזכות לדירה
בקרקעות ללא תבע וכו אתה צודק
יש הרבה קבוצות שקונות את הקרקע בנאמנות
אבל מי שרשום על שמו יחידת קרקע לדירה הפסיד ככל שידוע לי
אין לי מידע ברור, אבל אני יכול להציע הסבר מניח את הדעת.באם מדובר בקבוצת רכישה שבנויה באופן אחר, כנראה שהדברים שונים!
ככל והמלומדים יחלקו על דברי, אסכים לדעתם ולא אתווכח.
מעניין, כי באתר רשום 'עדיין לא התקיימה ההגרלה'..ההגרלה התקיימה.
גולדקנופף הבטיח תוצאות תוך שבוע.
נחיה ונראה
בקבוצות השונות כותבים שהתוצאות יפורסמו רק באמצע מרץ (חודש מסיום ההרשמה)ההגרלה התקיימה.
גולדקנופף הבטיח תוצאות תוך שבוע.
נחיה ונראה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: