בית שמשניק
משתמש סופר מקצוען
זהו. נסגר סוף סוף.
מתי היה תשובות לדעתך
מנכ"ל משרד השיכון היום: לא תהיה הארכה נוספת לכניסה להגרלה.
בתוך שבוע שבוע וחצי נפרסם את רשימת הזוכים
והרבה לפנ"כ..נפתחה ההרשמה
זהו. נסגר סוף סוף.
לדבריו שבוע שבוע וחצי מאתמולהשאלה האם שבוע וחצי מהיום או מזמן ביצוע ההגרלה בפועל שלפעמים זה קורה רק שבועים לאחר םגירת הרישום
וואו לגמרי לא עומדים במתחחחחחחחחחחמחכים בציפיה דרוכה לתוצאות
שר הבינוי והשיכון, יצחק גולדקנופף, אמר כי "שמירה על הרציפות בתחום הנדל"ן חשובה ביותר במיוחד בימים אלה, והמספרים מראים כי גם הציבור משתף פעולה. מרגשים אותי בעיקר הזכאים שנרשמו להגרלות בקרית שמונה ואשקלון, אלפי משפחות שרואות את עתידן בערים אלו ומאמינות ביישוב הארץ. חובתנו המוסרית לכלל אזרחי ישראל היא לתת מענה דיור ראוי ואיכותי, ואנו עובדים בצורה מאומצת ושיטתית על מנת לייצר ולהציע פתרונות מגוונים".לדבריו שבוע שבוע וחצי מאתמול
כמה זה אמין?
גם בגבול הצפון כל הזמן אומרים שעוד רגע הבעיה נפתרת....
גם אני חושבת ככה תמיד זה היה בערך בסביבות החודש....יקח לדעתי לפחות חודש לתוצאות
מה הכוונה מכרז? זה עבור קבלנים?שבוע הבא הולך להיות סופר מרתק בבית שמש. מלבד הבחירות המסקרנות ביום שלישי הבא, עומד להיסגר יום קודם לכן מכרז מחיר מטרה על 120 יח"ד ברמה ג' 2 (בין רחוב יונה בן אמיתי לרח' יחזקאל הנביא), במחירים חסרי תקדים.
כעת נותר רק לחכות ולראות האם יהיה זוכה במכרז.
לטובת איזה צד?במחירים חסרי תקדים
זולים מאד. אם זה היה יקר זה לא היה מעניין.לטובת איזה צד?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: