שחור ע"ג מסךחיפשתי במדלן וביד 2 מחירי דירות שנמכרו וזה לא מופיעה שם
שחור ע"ג מסךחיפשתי במדלן וביד 2 מחירי דירות שנמכרו וזה לא מופיעה שם
נטפרי חוסם לי אבל מאיך שזה נראה בלי שאפתח את הקובץ אתה מדבר על דירה שעומדת למכירהשחור ע"ג מסך
זב בדיוק המטרה של משרד היכון להרדים את השוק וממילא מדד מחירי הדירות לא עולהחוצפה משרד השיכון רוצה למרוט לנו את ההעצבים סיום ההרשמה נדחה לעוד שבוע סתם ללא סיבה בשביל שנמתין עוד ועוד ללא סוף כך הוא לא צריך למהר להגרלה הבא ואנחנו מחכים סתם כל מי שרצה לירשם היה הההרבה מאוד זמן כפול מי מה שאלקין ושאר נתנו זה שיטה חדשה של המשרד כךהוא חוסך בהגרלות
אחרי שאתה שם את הסיסמא שקיבלת במייל ועושה התחברות אמור לקפוץ לך חלונית קטנה של בחירת סיסמה חדשהמישהו יודע למה אני לא מצליח להכנס לאזור האישי במחיר למשתכן עשיתי איפוס לסיסמא והוא שלח לי קוד וזה לא נותן לי .
הייתי כל היום מחוץ לבית וחזרתי רק עכשיו, כך שלא יכולתי לענות. ובינתיים עודכנתי שסגירת הרישום נדחתה בכמה ימים.@בית שמשניק
אשמח אם תוכל להגיב לנו על זה...
(רושמת בשם הרבה, אנחנו ממש מתלבטות...)
תודה גדולה מאד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
בהגרלה הנוכחית יש רווח יפה בכל הפרוייקטים, כך שההמלצות לגביהם הן כמו לכולם@בית שמשניק
הורי המבוגרים בעלי תעודת זכאות אך ללא אפשרות לקנות דירה או לקחת משכנתא.
מה שמשאיר את האפשרות שאחד מבני המשפחה ילווה את הכסף וויקבל ברווח.
אך לצורך כך צריך שיהיה רווח מספיק משמעותי. כלומר זכיה ללא רווח משמעותי לא תמומש.
לאן מומלץ להם להרשם?
שלש תשובות בדבר:אני מנסה להבין מה היגיון להירשם לק”ג צפון כשהרווח עומד על 430K
זה עדיין ריווחי אחרי כל השיקולים של זמן המתנה וצביון השכונה וכו'?
נאלץ להסכים עם הדברים. אין שום היגיון להאריך עוד את מועד הרישום - הארוך מאד גם בלאו הכי. בכל מקרה, אין אפשרות לזכאים חדשים להירשם, וכל הזכאים הרלוונטיים לכאורה כבר נרשמו.זב בדיוק המטרה של משרד היכון להרדים את השוק וממילא מדד מחירי הדירות לא עולה
זה מתחיל שארבע חודשים מודיעים שאוטוטו יש הגרלה אח''כ חודש וחצי נותנים להירשם(ואח''כ מוסיפים עוד שבוע...) ורק באמצע מרץ יגידו תוצאות ושאח''כ לא יהיה התפרצות של ביקושים(ואחרי הכישלון של המענק של ה50 אלש''ח...) יש לו את הבשורה החדשה של ה10000 דירות בנגב ובגליל עד 800 אלש''ח וככה מרדימים את הציבור
מקום אדום אומר מחיר לפני הנחה. בדרך כלל ההנחה היא של 300K או של 20% הנמוך מבינהם.שאלה להרב https://www.prog.co.il/members/בית-שמשניק.110310/
האם כשרואים בתמונה של ההגרלות באתר מחיר למשתכן מקום אדום זה בגלל ההגרלות הנוכחיות או גם בגלל הגרלות קודמות
ראיתי באיזה אתר שמתוך האלף הראשונים שזכו במענק 900 ויתרו על ''הזכיה'' הנ''לנאלץ להסכים עם הדברים. אין שום היגיון להאריך עוד את מועד הרישום - הארוך מאד גם בלאו הכי. בכל מקרה, אין אפשרות לזכאים חדשים להירשם, וכל הזכאים הרלוונטיים לכאורה כבר נרשמו.
הדבר היחיד שעולה במחשבתי זה שאולי רוצים לפתות זוכים נוספים שזכו בהגרלת המענק על 50K לדירות יד שניה לוותר על זכייתם ולהיכנס להגרלה הנוכחית.
רוב התשובות לשאלות הללו יתבארו לך אם תקראי את המאמרים שכתבתי. בהצלחה:
שאלה להרב בית שמשניק
על אילת שכל ההגרלות של מחיר למשתכן כתוב שזה כולל מע"מ חוץ מאילת האם הכוונה שבאילת צריך להוסיף מע"מ או שפטורים ממע"מ???
2. האם כשרואים בתמונה של מפת ההגרלות באתר מחיר למשתכן מקום אדום זה בגלל ההגרלות הנוכחיות או גם בגלל הגרלות קודמות(אני שואל כי אין לי עצבים לבדוק את המיקום של ההגרלה על ידי לחיצה על כל הגרלה והגרלה)
3. בצורת בדיקת כמה המחיר של הדירות בשוק החופשי למשל בקריית עקרון רואים במדלן חילוקים גדולים אבל אני רואה שזה הרבה סביב קומה ראשונה אולי זה בגלל החצר שיש חצרות גדולים ויש חצרות קטנים(אולי אני בכלל טועה כי קומה ראשונה זה לא קומת קרקע?)
4. לגבי קריית עקרון כתבת שזה יותר מרחובות על סמך מה כתבת כי במדלן לא רואים הרבה עסקאות במחיר גבוה למטר אולי על סמך זה שזה סמוך לרחובות וזה הולך להיות שכונה חדשה(מה שלא היה אף פעם בקריית עקרון בנינים חדישים)בקריית עקרון ואז יהיה מחירים קרובים לרחובות
אם כך זה אומר שבשנה היה אולי 3הגרלות וחבל סתם תופסים אותנו כבני ערובה לשנים קדימהזב בדיוק המטרה של משרד היכון להרדים את השוק וממילא מדד מחירי הדירות לא עולה
זה מתחיל שארבע חודשים מודיעים שאוטוטו יש הגרלה אח''כ חודש וחצי נותנים להירשם(ואח''כ מוסיפים עוד שבוע...) ורק באמצע מרץ יגידו תוצאות ושאח''כ לא יהיה התפרצות של ביקושים(ואחרי הכישלון של המענק של ה50 אלש''ח...) יש לו את הבשורה החדשה של ה10000 דירות בנגב ובגליל עד 800 אלש''ח וככה מרדימים את הציבור
מקום אדום אומר מחיר לפני הנחה. בדרך כלל ההנחה היא של 300K או של 20% הנמוך מבינהם.
שנתפר עבור מגזר ספציפי מאוד...הדבר היחיד שעולה במחשבתי זה שאולי רוצים לפתות זוכים נוספים שזכו בהגרלת המענק על 50K לדירות יד שניה לוותר על זכייתם ולהיכנס להגרלה הנוכחית.
מה שכצבוע באדום זה קרקעות שעדיין לא היה להם מכרז ורק בעציד הם ישווקו רק מה שצבוע בירוק זה ההגרלות!התכוונתי אזורים אדומים על המפה של מחיר למשתכן כשנכנסים לפרטי פרויקט, ולמה יש צבע אדום וצבע צהוב
צפה בקובץ המצורף 1571445
אשמח שתביא מקור לדבריםמה שכצבוע באדום זה קרקעות שעדיין לא היה להם מכרז ורק בעציד הם ישווקו רק מה שצבוע בירוק זה ההגרלות!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: