עו"ד נתן רוזנבלט
משתמש מקצוען
רבותיי קודם כל לזכות. זה מה שחשוב. סיכויי הזכייה הם הפרמטר העיקרי להחלטה היכן להירשם.
לדעתי, כמובן רק לדעתי.
לדעתי, כמובן רק לדעתי.
חיפשתי במדלן וביד 2 מחירי דירות שנמכרו וזה לא מופיעה שםשימו לב בבית דגן נמכרת היום דירה ב.2.5 מיליון 100 מטר תראו בלוח יד 2 זא שהרווח שם הוא מליון וחצי שח!
אמנם הסיכויים לא משהו
דבר נוסף מה עם אשקלון הסיכוי שם יחסית טוב 1.92 מה הרווח שם?
אני לא מאמין בכל זה אני מאמים שמה שנגזר משמים זה מה שיהיה הרי סטטיסטית גם ב50% סיוי לזכות בסוף רק אחד זוכה וזה יכול להיות שרק השני יזכה אז א"כ מה לנו להתעסק אם סיכויי זכייה ולסמוך על איזה גורל עלוםרבותיי קודם כל לזכות. זה מה שחשוב. סיכויי הזכייה הם הפרמטר העיקרי להחלטה היכן להירשם.
לדעתי, כמובן רק לדעתי.
עם כזאת אמונה לא נותר אלא למלא כרטיס לוטואני מאמים שמה שנגזר משמים זה מה שיהיה
אני מדבר בשם הרציונליות ולא בשם הדת על אף שאני דתיעם כזאת אמונה לא נותר אלא למלא כרטיס לוטו
מענין למה ??לכל מי שחשב שמחר הוא כבר מגריל וזוכה, ההרשמה הוארכה בשבוע עד 13.2 ...
לצורך הענין, זוכי קרית גת ובני עי"ש יקבלו 600 א' ש"ח הנחה, בעוד שזוכי אלעד יקבלו 300 א' ש"ח בלבד.אני בא עכשיו לרשום את הבת שלי, ואני רואה שלא מתייחסים כאן (לכה"פ בכמה העמודים האחרונים) לשיקול של גודל ההנחה, ז"א, האם זה במסגרת 'דירה בהנחה' שמוגבלת להנחה של עד 300 ש"ח בלבד (או אפשרויות אחרות, הנמוכה מביניהן) או במסגרת התוכנית הקודמת, שם ההנחה היא בסכום כפול, בסך 600 אלף ש"ח.
זה לא שיקול?!
דפדף קצת אחורהאני בא עכשיו לרשום את הבת שלי, ואני רואה שלא מתייחסים כאן (לכה"פ בכמה העמודים האחרונים) לשיקול של גודל ההנחה, ז"א, האם זה במסגרת 'דירה בהנחה' שמוגבלת להנחה של עד 300 ש"ח בלבד (או אפשרויות אחרות, הנמוכה מביניהן) או במסגרת התוכנית הקודמת, שם ההנחה היא בסכום כפול, בסך 600 אלף ש"ח.
זה לא שיקול?!
אמנם הרווח שם יפה, בפרט ב'קרית ההגנה', אך צריך גם לקחת בחשבון את ההון עצמי המינימלי - שממש גבוה.כמו"כ אשמח לדעת מה לגבי רחובות, שמעתי שהיא גם מומלצת מבחינת רווח?
אולי מחכים לתשובות מיחיא סינואר....חוצפה משרד השיכון רוצה למרוט לנו את ההעצבים סיום ההרשמה נדחה לעוד שבוע סתם ללא סיבה בשביל שנמתין עוד ועוד ללא סוף כך הוא לא צריך למהר להגרלה הבא ואנחנו מחכים סתם כל מי שרצה לירשם היה הההרבה מאוד זמן כפול מי מה שאלקין ושאר נתנו זה שיטה חדשה של המשרד כךהוא חוסך בהגרלות
אם כך אז המצב שלנו קשה מאודאולי מחכים לתשובות מיחיא סינואר....
לאמאורסים שהתארסו הלילה יכולים להשיג זכאות עדיין?
שים לב לעשות היתר עסקה!!!!@בית שמשניק
הורי המבוגרים בעלי תעודת זכאות אך ללא אפשרות לקנות דירה או לקחת משכנתא.
מה שמשאיר את האפשרות שאחד מבני המשפחה ילווה את הכסף וויקבל ברווח.
אך לצורך כך צריך שיהיה רווח מספיק משמעותי. כלומר זכיה ללא רווח משמעותי לא תמומש.
לאן מומלץ להם להרשם?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: