מחיר למשתכן הגרלות מחיר למשתכן

בית שמשניק

משתמש סופר מקצוען
דוגמא למידע מהאתר הנ"ל
בהגרלה 2196 באופקים של נתיב גרדנס (לפני כמה חודשים) זכו 172 זכאים:
73 תושבי אופקים
17 תושבי ירושלים
11 תושבי בני ברק
10 תושבי באר שבע
5 תושבי נתיבות
4 תושבי תל אביב
4 תושבי פתח תקווה
3 תושבי מודיעין עילית
3 תושבי קרית גת
3 תושבי אשדוד
וכו'

פנטזיה 3D

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
לגבי הסיכויים לממתינים בתור, קשה לכמת את אחוז הביטולים, אבל בגדול ניתן לומר כך:
1) בפרוייקטים מבוקשים אפשר לצפות לכ-25% ביטולים, אם ממש יקר אז אולי עוד כמה%.
2) בפריפריה, בפרט אם יש המתנה ארוכה (עכו למשל) אפשר לצפות גם ל50% ביטולים.
3) במחירים יקרים במיוחד (למשל 3.3 מש"ח בנתניה -היה כזה דבר) אפשר להגיע גם ל90%.
במהלך בחירת הדירות יש 10 אחוז ביטולים בכל פרוייקט!

זה מה שאני

משתמש פעיל

הכול טוב ולטובה!!

משתמש מקצוען
הון עצמי נמוך.
מישהו שנשאר לו לבחור רק דירת 4/5 חדרים ולא יכול לעמוד בהחזרים.

אחותי זכתה שנה אחרי ההגרלה בבני ברק על ביטולים...

מתרגמת

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
יש סכוי שעדדין לא בחרו דירות בהגרלות מלפני יותר מ-3 שנים ברמב"ש?
אני מכירה מישהי עם רק כמה לפניה בהגרלה בהגרלה 1519. יש עדיין סכוי לזכות?

לארג'

משתמש סופר מקצוען

ניק 109814

משתמש פעיל
א) התכוונת ההיפך: המציאות שרוב הקונים ממודיעין עילית בעפולה באו לגור שם ורוב הזוכים "תושבי מקום" בעפולה לא התכוונו לרגע אחד לגור שם.
ב) פוילעשטיקים של החילונים זה פי כמה, כי בנאדם גר אצל ההורים ומשתתף בהגרלות, (מגיל מסויים אפשר גם כיחיד) זוכה בדירה ומספסר בה והילדים שלי גרים בינתיים בשכירות.
אז מה אתה מציע שישאירו את הבעיות שיש היום?

בית שמשניק

משתמש סופר מקצוען
אוףףףף לא זכינו!!!
אנחנו 6 שנים בתוך ההגרלות ואפילו פעם אחת לא זכינו!
בבית שמש אנחנו מקום 2 כבר שנה יש סיכוי???
סתם מעניין, האם במשך כל השנים הללו נרשמתם לכל ההגרלות שיצאו, כל פעם ל3 ערים ולכל ההגרלות שבהן? כי לפי הסטטיסטיקה היבשה היייתם אמורים לזכות כבר (בפרט בעבר שהיתה עדיפות עליונה לזכאי סדרה א), אלא אם כן נרשמתם רק להגרלות אטרקטיביות מאד עם משתתפים רבים, ולא ניסיתם את מזלכם גם בהגרלות קצת פחות מושכות.
בנוסף, אם מותר לשאול, באיזו הגרלה בבית שמש אתם במקום 2? כי ההגרלה הגדולה על 492 הדירות בד-5 התקיימה לפני פחות משנה. ואם מדובר בהגרלות אחרות, כמדומני שבכולן כבר נחתמו כל החוזים, אז אני באמת לא יודע אם שייך בכלל להתקדם בתור.

מתרגמת

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
סתם מעניין, האם במשך כל השנים הללו נרשמתם לכל ההגרלות שיצאו, כל פעם ל3 ערים ולכל ההגרלות שבהן? כי לפי הסטטיסטיקה היבשה היייתם אמורים לזכות כבר (בפרט בעבר שהיתה עדיפות עליונה לזכאי סדרה א), אלא אם כן נרשמתם רק להגרלות אטרקטיביות מאד עם משתתפים רבים, ולא ניסיתם את מזלכם גם בהגרלות קצת פחות מושכות.
בנוסף, אם מותר לשאול, באיזו הגרלה בבית שמש אתם במקום 2? כי ההגרלה הגדולה על 492 הדירות בד-5 התקיימה לפני פחות משנה. ואם מדובר בהגרלות אחרות, כמדומני שבכולן כבר נחתמו כל החוזים, אז אני באמת לא יודע אם שייך בכלל להתקדם בתור.
אתה לא מבין בסטיסטיקה.
בכל פעם שיש הגרלה, יש להם אותו סכוי כמו כל אחד אחר.
זה כמו אם זרקתי מטבע 20 פעם וכל פעם נפל לאותו צד, יש עדיין סכוי של 50-50 גם בפעם הבאה (במידה שהמטבע תקין)

בית שמשניק

משתמש סופר מקצוען
אתה לא מבין בסטיסטיקה.
בכל פעם שיש הגרלה, יש להם אותו סכוי כמו כל אחד אחר.
זה כמו אם זרקתי מטבע 20 פעם וכל פעם נפל לאותו צד, יש עדיין סכוי של 50-50 גם בפעם הבאה (במידה שהמטבע תקין)
יש באמת כל פעם את אותו סיכוי כמו כולם, אבל מי שמנסה יותר פעמים יש לו בסך הכל הכללי יותר סיכויים.
מי שזרק מטבע פעם אחת יש לו 50%, ומי שזרק מטבע 20 פעמים יש לו בסך הכללי הרבה יותר מ50% לזכות פעם אחת, אלא מעל 90%

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכה

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה