ריאלי מאוד, אמנם לא מחר תקבלו הודעת זכיה אבל תוך שנתיים עד בחירת הדירות כנראה שכן.קיבלתי מקום 49 ברשימת המתנה בחיפה מתוך פרויקט שיש בו 342 דירות
כמה זה ריאלי, וכמה כדאי לי לקרוע שערי שמיים על זה?
תודה למשיבים!
לוקח שנתיים עד בחירת הדירות?ריאלי מאוד, אמנם לא מחר תקבלו הודעת זכיה אבל תוך שנתיים עד בחירת הדירות כנראה שכן.
תקרעו שמים שיהיה לכם מספיק כסף בבנק לקנות דירה במחיר מלא בלי להוציא משכנתא בכל מקום שתרצו...
תפלה אף פעם לא מיותרת תמיד מועילה
יש לציין שבחריש צריכים להיות עקביים על הודעותלוקח שנתיים עד בחירת הדירות?
אבל 100 אנשים צריכים לבטל ומתוך 100 זה הרבהמקום 100 זה לא אומר שצריך ש100% מהזוכים יבטלו!!!
חלמא טבא חזית...ההיות שלפי התוכנית בפחות מ 3 שנים הדירות אמורים להיות מוכנים
צריך ש32 בני מקום יבטלו. סיכוי קלוש ביותראם כת' לי שאני מקום 490 בפרויקט של 35 דירות אבל כבן מקום אני מס' 33 אז אני צריכה ש32 אנשים יבטלו כדי לזכות? כמה סיכוי כבר יש?
סיכוי טוב לזכיה. מתוך ה119 סביר שכמה יתחרטו או לא יעמדו בתשלומיםמקום 8 בהמתנה יש 119 דירות בבני ברק ריאלי להתקדם בתור?
מחכים הרבה זמן, יש מה להמשיך לחכות?
תודה
מקום 8 בהמתנה יש 119 דירות בבני ברק ריאלי להתקדם בתור?
מחכים הרבה זמן, יש מה להמשיך לחכות?
תודה
זה הסיכויםלגבי הסיכויים לממתינים בתור, קשה לכמת את אחוז הביטולים, אבל בגדול ניתן לומר כך:
1) בפרוייקטים מבוקשים אפשר לצפות לכ-25% ביטולים, אם ממש יקר אז אולי עוד כמה%.
2) בפריפריה, בפרט אם יש המתנה ארוכה (עכו למשל) אפשר לצפות גם ל50% ביטולים.
3) במחירים יקרים במיוחד (למשל 3.3 מש"ח בנתניה -היה כזה דבר) אפשר להגיע גם ל90%.
מזל טוב, זכייה בפיס ממש.ב"ה זכיתי בפתח תקווה מקום 18 מתוך 202
כמה שאלות:
א. איך יודעים מה מצב הפרויקט מבחינת אישורים וכדומה?
ב. באתר כתוב שהמחיר למטר הוא 17000 לפני הנחה ואחרי הנחה אמור להיות בערך 14000
יש חיה כזאת שדירה 100 מטר תעלה 1400000 איפה פספסתי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: