ריאליים100 ביטולים של מקומות ריאליים או 100 ביטולים ממספר 1000 עד 1100?
פשוט המחיר שם היה יקר מאוד
ולקח שנים ההמתנה
ובינתיים אנשים ביטלו ונרשמו וזכו בבית שמש ששם הוגרל אז אלפי דירות
כיום המצב שונה לדעתי
ריאליים100 ביטולים של מקומות ריאליים או 100 ביטולים ממספר 1000 עד 1100?
מסתבר שהם מצטערים על זהריאליים
ולקח שנים ההמתנה
כיום המצב שונה לדעתי
גם לי אין
של מקומות ריאלים.100 ביטולים של מקומות ריאליים או 100 ביטולים ממספר 1000 עד 1100?
כיום יש הרבה יותר מודעות לכל הענין. קשה להאמין שאנשים יוותרו על רווחים גבוהים כ"כריאליים
ולקח שנים ההמתנה
כיום המצב שונה לדעתי
נכון מאודמסתבר שהם מצטערים על זה
המחירים שם הכפילו את עצמם
ההפרש באופקים היה גבוה יחסית - כ500-600K לדירת 100 מטר. בנוסף לכך יש שם גם מענק נחמד, ולכן זו זכיה ממש טובה.מה דעתך בהקשר של עוצמת הזכיה וההפרש בהגרלה שהייתה לאחרונה באופקים?
אני לא מאמין שיש סיכוי כי זה 100% של הזוכים צריכים לבטלוכמה סיכוי יש?
זה 33% של הזוכים צריכים לבטלמקום 35 בתור בהגרלה בפתח תקווה על 118 דירות
יש סיכוי?
לא כזאת גדולה דירת 100 מ"ר+מחסן וחניה ב1,350,000 90% הון עצמי של 135 אל"שזה 33% של הזוכים צריכים לבטל
אבל יש לזה סיכוי כי צריך משכנתא גדולה לזה
למשכנתא זה הרבה אם הריבית עכשיו זה אומר שהוא ישלם לכל הפחות 7500 כל חודשלא כזאת גדולה דירת 100 מ"ר+מחסן וחניה ב1,400,000 90% הון עצמי של 190 אל"ש
חושבת שזה סביר
א. לרוב מומחי הכלכלה הריבית תירד עד אז.למשכנתא זה הרבה אם הריבית עכשיו זה אומר שהוא ישלם לכל הפחות 7500 כל חודש
המוני ממתינים בתור מייחלים שתבטל את הזכיה (ח"ו)תכלס מה הציבור אומר על אלעד (מגרש 28)
צודק בהחלט. אם שמת לב כתבתי בהודעות הקודמות - שצריך כך וכך ביטולים מתוך אלו שלפניך (לאו דוקא זוכים).אני רואה שיש פה טעות לכמה ניקים בעניין הביטולים אנסה להסביר את מה שאני חושב שכך זה עובד
לדוגמא פרויקט עם 100 דירות ומישהו בהמתנה מקום 100 זה לא אומר שצריך ש100% מהזוכים יבטלו!!!
(כמו שראיתי את @צחיאל @בית שמשניק שטעו בזהכי צריך שמתוך המאתיים שלפניך יבטלו מאה, וזה הרבה יותר הגיוני. כי חלק שהם גם בסירה כמוך שהם במצב המתנה הם גם מבטלים,ומהם יש הרבה יותר אחוזים שמבטלים מאלו שכבר זכו בפועל,"ציטוט ממה שכתב הנ"ל "על כל פנים, במקרה שלך זה לא ממש רלוונטי, כי לפי המספר שעלית בו אתה צריך שכל הזוכים ללא יוצא מן הכלל יבטלו, ואז שוב כל הזוכים אחריהם יבטלו - 4-5 פעמים!! עד שיגיע תורך, וזה כמובן לא ריאלי כלל..."
זה אומר שמספיק ש70 אנשים שלא זכו יוותרו על מקומם ועוד 30 אנשים שזכו יוותרו מכל מיני סיבות ויש הרבהבהצלחה לכולם ולא לבטל הרשמות להגרלות(אצל החילונים וגם אצלנו... אבל בעיקר שם בהרבה פרויקטים עשרות זוכים מאבדים את זכאותם למשל עקב גירושין..., ויכול להיות עוד הרבה סיבות כגון קניית דירה בינתיים, בינתיים נכנסים להגרלות הבאות וזוכים שם וכולי).
ואין צורך אפילו שיבטלו רק אפילו אם מהמאה שממתינים יזכו בעוד כמה חודשים בהגרלות הבאות גם ככה התור יתקרבאני רואה שיש פה טעות לכמה ניקים בעניין הביטולים אנסה להסביר את מה שאני חושב שכך זה עובד
לדוגמא פרויקט עם 100 דירות ומישהו בהמתנה מקום 100 זה לא אומר שצריך ש100% מהזוכים יבטלו!!!
(כמו שראיתי את @צחיאל @בית שמשניק שטעו בזהכי צריך שמתוך המאתיים שלפניך יבטלו מאה, וזה הרבה יותר הגיוני. כי חלק שהם גם בסירה כמוך שהם במצב המתנה הם גם מבטלים,ומהם יש הרבה יותר אחוזים שמבטלים מאלו שכבר זכו בפועל,"ציטוט ממה שכתב הנ"ל "על כל פנים, במקרה שלך זה לא ממש רלוונטי, כי לפי המספר שעלית בו אתה צריך שכל הזוכים ללא יוצא מן הכלל יבטלו, ואז שוב כל הזוכים אחריהם יבטלו - 4-5 פעמים!! עד שיגיע תורך, וזה כמובן לא ריאלי כלל..."
זה אומר שמספיק ש70 אנשים שלא זכו יוותרו על מקומם ועוד 30 אנשים שזכו יוותרו מכל מיני סיבות ויש הרבהבהצלחה לכולם ולא לבטל הרשמות להגרלות(אצל החילונים וגם אצלנו... אבל בעיקר שם בהרבה פרויקטים עשרות זוכים מאבדים את זכאותם למשל עקב גירושין..., ויכול להיות עוד הרבה סיבות כגון קניית דירה בינתיים, בינתיים נכנסים להגרלות הבאות וזוכים שם וכולי).
כתוב בתוך הספוילר.ואין צורך אפילו שיבטלו רק אפילו אם מהמאה שממתינים יזכו בעוד כמה חודשים בהגרלות הבאות גם ככה התור יתקרב
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: