אבדוק נראה מה אומראם כבר יש לך קשרים עם אליהו הנביא, תבקש שיסדר לך את ירושלים, זה יותר רווחי.
אבדוק נראה מה אומראם כבר יש לך קשרים עם אליהו הנביא, תבקש שיסדר לך את ירושלים, זה יותר רווחי.
כל י-ם קרובה לערבים במיוחד פסגת זאב ונווה יעקב (גם ביתר צמודה לחוסאן והמחירים שם בשמים)שדרות סיירת דוכיפת
400 מטר ממחסום חיזמה
צריך לבדוק אצל קבלנים שמוכרים דירות חדשות באזורחוץ מזה יש לך עוד מקום לבדוק
מיצד מעלה עמוס ונחניאל שאין להם שטחים בהשואה לעמנואל להתפתחות הם יותר טובים?!?!?
אין להם אתר פתוח שאתה יכול לבדוקצריך לבדוק אצל קבלנים שמוכרים דירות חדשות באזור
קבלנים לא מפרסמים מחיריםאין להם אתר פתוח שאתה יכול לבדוק
בגלל זה אני אומר שאתר מדלן זה הכי טוב שישקבלנים לא מפרסמים מחירים
אבל הם נותנים ברוב המקומות מחיר יותר זול מהשוק לדגמא ירושלים נותנים 16K והמחיר זה לכל הפחות 25K ותוסיף את ההנחה אז זה יוצא הרבה יותר זולחברים צר לי להכזב אותכם אבל כל ההגרלות החדשות * חוץ משלוש הגרלות באשדוד
לא שווה הרבה בכלל !!!
1) המחיר למטר לא רלוונטי הכלל זה עבודה בעיניים !
למה ?
לכל ההגרלות יש * שההנחה היא 20% או 300K ש"ח
נניח יש הגרלה לפי 10 K ש"ח למטר ובפועל המחיר הנוכחי / או בחתימת חוזה הוא 20 K ש"ח למטר
דירת 100 מטר, 4 חד" לא תעלה מילון + -
אלא 1,700,000 וכד" ש זה אומר במקום 10% הון עצמי לרוב ההגרלות השוות זה לא רלוונטי
כי זה עולה יותר מ- 1,800,000 וההטבה של בנק ישראל זה שעד בשווי 1,800,000 לא משנה כמה עולה הדירה בפועל !
אני מקווה ש שר השיכון החדש יבטל את הכוכבית הזאת , ויתן עוד מקומות טובים
במחירים יותר שפויים
25 K למטר כפול 100 מטר זה 2.5 מליון נכוןאבל הם נותנים ברוב המקומות מחיר יותר זול מהשוק לדגמא ירושלים נותנים 16K והמחיר זה לכל הפחות 25K ותוסיף את ההנחה אז זה יוצא הרבה יותר זול
מה המקור שלך שזה לא מה שכתוב שם רק יותר25 K למטר כפול 100 מטר זה 2.5 מליון נכון
לפי הכוכבית החדשה זה
או 20 % פחות מ המחיר הזה / 300 K הנמוך מבניהם שזה 2,300,000 ולא 1,600,000 כמו שנראה בעין
והעיקר 30 K הגרלות בשנה האחרונה
זה דירה באנחה וחבל
סוף סוף היה תוכנית טובה ואפשרות לזו"צ (שחלקם כבר מברמצים היום) לקנות דירה וחיסלו אותו בלי שהציבור ירגיש
קבלנים לא מפרסמים מחירים
חברים צר לי להכזב אותכם אבל כל ההגרלות החדשות * חוץ משלוש הגרלות באשדוד
לא שווה הרבה בכלל !!!
1) המחיר למטר לא רלוונטי כלל זה עבודה בעיניים !
למה ?
נניח יש הגרלה לפי 10 K ש"ח למטר ובפועל המחיר הנוכחי / או בחתימת חוזה הוא 20 K ש"ח למטר
אלא 1,700,000 וכד" ש זה אומר במקום 10% הון עצמי לרוב ההגרלות השוות זה לא רלוונטי
כי זה עולה יותר מ- 1,800,000 וההטבה של בנק ישראל זה שעד בשווי 1,800,000 לא משנה כמה עולה הדירה בפועל !
במחירים יותר שפויים
25 K למטר כפול 100 מטר זה 2.5 מליון נכון
לפי הכוכבית החדשה זה
או 20 % פחות מ המחיר הזה / 300 K הנמוך מבניהם שזה 2,300,000 ולא 1,600,000 כמו שנראה בעין
והעיקר 30 K הגרלות בשנה האחרונה
זה דירה באנחה וחבל
סוף סוף היה תוכנית טובה ואפשרות לזו"צ (שחלקם כבר מברמצים היום) לקנות דירה וחיסלו אותו בלי שהציבור ירגיש
מה המקור שלך שזה לא מה שכתוב שם רק יותר
אני חושב שהמחיר שכתוב שם זה המחיר של לפני ההנחה ולא המחיר של השוק
לא כתוב מי מכראפשר לבדוק ברשות המיסים בכמה הם מכרו.
וגם אפשר להתקשר
ההנחה היא ע"ס 20% ממחיר הדירה בהגבלה של עד 300K
מחיר הדירה נקבעת ע"י שמאות של משרד השיכון טרם פרסום ההגרלה
וזה המחיר (הכמעט) סופי של הדירה
ולמה כמעט
כי פעם בשנה תעודכן המחיר ע"י משרד השיכון בהתאם למדד מחיר לצרכן + 1% לטוב ולמוטב
כך שהמחיר לא משתנה בהתאם ובקצב של הנדל"ן
בעצם הם מקפיאים לך את מחיר הדירה ונותנים לך הנחה של עד 300K
בנוסף לכך בכל מקום שערך הקרקע הינו פחות מ- 100K לדירה ישנה מענק של 40K
תכלס מה נכון זה או זהחברים צר לי להכזב אותכם אבל כל ההגרלות החדשות * חוץ משלוש הגרלות באשדוד
לא שווה הרבה בכלל !!!
1) המחיר למטר לא רלוונטי כלל זה עבודה בעיניים !
למה ?
במחירים יותר שפויים
המחיר למ"ר המופיע מאד רלוונטי1) המחיר למטר לא רלוונטי כלל זה עבודה בעיניים !
למה ?
ההנחה היא ע"ס 20% ממחיר הדירה בהגבלה של עד 300Kלכל ההגרלות יש * שההנחה היא 20% או 300K ש"ח
הדירה תעלה בפועל 1M + (מדד מחיר לצרכן + 1%)נניח יש הגרלה לפי 10 K ש"ח למטר ובפועל המחיר הנוכחי / או בחתימת חוזה הוא 20 K ש"ח למטר
מה שיוצא ששווי הדירה יכולה להיות יותר מ- 1.8M בעת לקיחת המשכנתאאלא 1,700,000 וכד" ש זה אומר במקום 10% הון עצמי לרוב ההגרלות השוות זה לא רלוונטי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: