הבוטח בהשם
משתמש מקצוען
יורד 25% מס
ויש דרכים לא לשלם
על קרן השתלמות שמעתם
שם אין מס, אין!!!
ויש דרכים לא לשלם
על קרן השתלמות שמעתם
שם אין מס, אין!!!
תעיין בשלושת הקישורים הבאיםלא קראתי את כל האשכול...
אני רוצה לשמוע את דעתכם,
אני התחתנתי לפני תקופה, בינתיים יש לי כל חודש חיסכון של משהו באזור 4,000 ש"ח.
כרגע זה נמצא בהפקדה בגמ"ח,
תכל'ס מה שווה לי לעשות?
להשקיע? איפה? כמה? איך?
אם תוכלו לעזור לי ולייעץ עניינית בלי התפלספויות וויכוחים, מאוד אשמח!
תודה מראש לכל העונים!
לא מדוייק.תפתחו אשכול נפרד עם הנתונים שלכם, כמו האם יש לכם דירה או שזכיתם ויש לכם עוד שנתיים לחוזה וכו'.
ייעוץ אישי בתשלום ממש לא מומלץ, שמעתי מכמה שהלכו לייעוץ בתשלום, שנראה נתנו להם ייעוץ לא נכון כמו להשקיע עכשיו בS&P500 כשזה מתקרב שוב לשיא וגם הדולר גבוה, ובמקביל יש להם משכנתא בריבית גבוהה שיכול להיות שעדיף לפרוע את החלק הצמוד או להוריד קצת מהפריים.
בקיצור צריך להשקיע קצת זמן בשביל ללמוד ולהבין.
טוב,
קראתי את כל האשכול, די מרותקת יש לומר, כי כל הסיפור פה מאוד מעשי עבורי -
אנחנו מפקידים כל חודש קרוב ל 1000 ש"ח לגמ"ח המרכזי
ואפשר לומר שדי פתחתם לי את העיניים!!
אז קודם כל, תודה.
אשמח לעזרתכם:
אני רוצה מאוד לעשות שינוי בהפקדותי ברוח האשכול
אבל לא רוצה לעשות טעויות..... בע"ה כמובן.
1. איפה אפשר לקרוא חומר מקצועי בנושא? קופות גמל? חסכונות? השקעות?
אם תוכלו להעלות לאשכול או להפנות אותי למקורות זמינים ורציניים.
2. אחרי שקצת אכיר את המושגים ארצה להתייעץ עם מישהו מקצועי בעניין -
(המטרה שלי היא לחסוך בע"ה לחתונות של הילדים).
איזה בעל מקצוע עלי לחפש?
מן הסתם יועץ השקעות.....
אבל איך אוכל למצוא מישהו אמין שאין לו אינטרס לחברה שהוא עובד בה?
אשמח מאוד להמלצות על מישהו טוב!!
אם יש בחינם במייל / טלפון - עוד יותר טוב,
אבל תנו המלצות גם למישהו בתשלום.
המון תודה לכל המגיבים שהחכימו אותי מניסיונם ותודה מראש לכל המשיבים....!
ממליץ לכם בחום מתוך ניסיון אישי, להתייעץ עם @מקצועי בלבד , היא גם מבינה מאד בזה, גם מתמצאת בכל הפרטים,לא קראתי את כל האשכול...
אני רוצה לשמוע את דעתכם,
אני התחתנתי לפני תקופה, בינתיים יש לי כל חודש חיסכון של משהו באזור 4,000 ש"ח.
כרגע זה נמצא בהפקדה בגמ"ח,
תכל'ס מה שווה לי לעשות?
להשקיע? איפה? כמה? איך?
אם תוכלו לעזור לי ולייעץ עניינית בלי התפלספויות וויכוחים, מאוד אשמח!
תודה מראש לכל העונים!
זה שלא ידוע לך, לא אומר שאין כאלו יועצים.1. לא ידוע לי על יועץ שאין לו אינטרסים.
אתה יועץ השקעות נטול אינטרסים?2 ו4. זה משנה שכדאי כרגע לכסות את החלקים הגבוהים של המשכנתא, שזה בהסתברות גבוהה יותר שתשלמו בטווח הקרוב לעומת הסיכוי לרווחים בטווח הקצר.
S&P 500 נסחר כמעט בכל מטבע בעולם.3. S&P נסחר בדולרים ואם אתה מנטרל את המט"ח.
אין תשואה בטוחה וסולידית שמתקרבת ל-% 9-10 וב-15 שנה האחרונות לא הייתה תשואה סולידית התקרבה ל-4%.יש לי חשבון בגמ"ח המרכזי שאני מפקיד בו לילדים שלי כמעט 1000 ש"ח בחודש
לאור התורה שאנו לומדים כאן בפורום זה שניתן לקבל תשואה של 9-10 אחוז מהשקעות ארוכות ללא סיכון וכו' ע"ע חיסכון לכל ילד
וואלה? בטוח?שאלתי היא כזו
לדוגמא הרי בחסכון לכל ילד = אתה שם 100 ש"ח ל20 שנה ומקבל בערך 100,000 ש"ח
אני השקעתי בהתחלה ואני מקבל מענק על כל ההשקעה "ללא ריבית"בגמ"ח המרכזי אתה שם 140 ש"ח בחודש ומקבל אחרי 20 שנה [18] 100 אלף ש"ח הלואה [אחרי שיקלול המענק]
ואתה מתחיל להחזיר אותו.
ונניח שאת צודקת.אותו כסף [ואפילו פחות] וכאן אתה מקבל מתנה 100,000 ש"ח וכאן הלואה?
האם אני חולם או הוזה?
וא"כ הדברים למה שלא יצא הוראה מכל מי שידו בדבר הזה לסגור מיד את הגמ"ח המרכזי ולתת את כל הכסף בהשקעה.
[נודע לי שהגר"ד לנדאו - רוצה להוציא מכתב בנידון]
יכול להיות שאני טועה ומטעה
אדרבה אשמח לדעת מה האמת
ומה הטעות
[יש את נושא המעשר כספים - שכל אחד ישאל את רבותיו]
אין לכם קישור שיווקי של מיטב או אקסלנס?
אז שוב ברוב המקרים יותר רווחי להשקיע את הכסף לטווח ארוך מאשר להחזיר את המשכנתא.דיברתי על מקרה ספציפי, לפי הידוע לי ברגע שמורידים שנים על המסלול של הריבית הקבועה אז גם הריבית יורדת.
גם מי שיש לו צמוד וכדו', מבחינה כלכלית לכאורה עדיף לו למחזר למסלול אחר ולהשקיע את הכסף שיש לו במקום להחזיר את המשכנתא.ואין לי נתונים של כולם כדאי לקבוע שברוב המקרים זה נכון או לו.
תלוי גם בשאר המטבעות בעולם.אם הדולר יחזור שוב ל3.1 ש"ח זה לא ישפיע על התשואה?
בהשקעה סולידית ב15 שנים האחרונות התשואה השנתית הייתה מעל 10%.אין תשואה בטוחה וסולידית שמתקרבת ל-% 9-10 וב-15 שנה האחרונות לא הייתה תשואה סולידית התקרבה ל-4%.
חשבתי שהיא דיברה על תשואה שנתית. אם היא דיברה על תשואה כוללת אז הצדק עימך.בהשקעה סולידית ב15 שנים האחרונות התשואה השנתית הייתה מעל 10%.
אמנם זה נכון שזה לא תשואה בטוחה.
היא דיברה על תשואה שנתית ממוצעת, וכך גם אני.חשבתי שהיא דיברה על תשואה שנתית. אם היא דיברה על תשואה כוללת אז הצדק עימך.
תשואה שנתית סולידית של 10%?היא דיברה על תשואה שנתית ממוצעת, וכך גם אני.
אכן זו התשואה שהייתה בפועל למי שהשקיע בהשקעה סולידית ב15 שנים האחרונות.תשואה שנתית סולידית של 10%?
את רצינית?
אין חיה כזו.
שים לב שלכאורה יש בזה איסור ריבית, ולכן חייבים לדבר עם רב המתמצא בהלכות ריבית על העניין.לא אכפת לי לתת לו את היחידות שלי (תמורת הרבה כסף.. למה לא?)
תנו לי מייל ואתקשר איתכם
מה שאני רוצה זה הסכום שנתתי לגמ"ח +10% ריבית שנתית
תקבלו הלוואה של 160,000 + מענק של 10K
אם מתאים לכם תכתבו לי הודעה אישית או מייל יצירת קשר
צפה בקובץ המצורף 1425139
לא אנחנו נלווה לושים לב שלכאורה יש בזה איסור ריבית, ולכן חייבים לדבר עם רב המתמצא בהלכות ריבית על העניין.
(כל הגמ"ח המרכזי ודומיו בנוי על ריבית שלא באה מלווה למלווה. ולכן אם האדם ששילם למלווה (בעל היחידות) מוכר אותם לאחר, הוא למעשה מקבל תשלום על התשלום שהוא נותן לגמ"ח המרכזי בשביל ההלוואה. ויש בזה איסור ריבית לפי הרא"ש ועוד ראשונים.)
חוץ מזה אם מישהו מוכן לשלם ריבית גבוהה יותר מהלוואה בנקאית, כנראה שהוא מסורב בבנקים. ומכיוון שההלוואה ככל הנראה תהיה ע"ש מי שהפקיד בגמ"ח, הוא עלול לצאת קרח מכאן ומכאן.
(ואז גם הוא עלול להיחשב כמלווה בריבית דאורייתא)
לא הייתה שום השקעה סולידית שהניבה מעל מספר אחוזים בשנה ב-15 שנה האחרונות.אכן זו התשואה שהייתה בפועל למי שהשקיע בהשקעה סולידית ב15 שנים האחרונות.
שזה תשואה מצטברת של 368.544%.
ומי שנכנס להשקעה חצי שנה אחרי בתחילת 2009 הרוויח 570.880%!!
שזה תשואה שנתית ממוצעת של מעל 14%.
תקראו את המאמרים שלי בנוגע לשוק ההון, ותראו למה הכוונה השקעה סולידית ועל איזה השקעות כתבו פה.לא הייתה שום השקעה סולידית שהניבה מעל מספר אחוזים בשנה ב-15 שנה האחרונות.
תגדירי "השקעה סולידית"
הבנתי בדיוק מה העסקה המוצעת.לא אנחנו נלווה לו
אלא הגמח המרכזי
אנחנו מוכרים זכות
ואגב, המתענין רצה לשלם פחות ממה שאנחנו שילמנו לגמ"ח להלוואה גבוהה יותר ממה שאנחנו זכאים
והוא הגדיר את זה כסכום גבוה.....
שכחתם מילה קריטית:דבר נוסף, לגמח המרכזי ניתן לתרום מכספי מעשר מה שלדעת הפוסקים לא ניתן להשקיע מעשרות בדברים אחרים.
מה שלדעת חלק מהפוסקים
או קיי.תקראו את המאמרים שלי בנוגע לשוק ההון, ותראו למה הכוונה השקעה סולידית ועל איזה השקעות כתבו פה.
אז זה כבר עניין שלכם.או קיי.
תשואה כזו רחוקה מאוד מסולידי ואני מקווה שאת מבינה את זה ואני מצטער, אבל אין לי זמן כעת לקרוא מאמרים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: