לא חושב שיש מישהו שהעריך שערך הכסף יישאר אותו דבר לאורך זמן, לא צריך להיות נביא כדי להבין שאינפלצייה של לפחות 3% זה דבר שיקרה בכל מצב כנראה כי בנק ישראל רוצה בזה וזה תוצאה ישירה של צמיחה(אם כי בשנים האחרונות אכן זה נעצר עד כדי 0 אחוז אבל זה נדיר במבט לטווח ארוך אחורה}ברור שאתה צודק, שהגמ"ח המרכזי נפתח התוכנית היתה שבסכום הלוואה יקנו דירה !!!
רק שערך הכסף ירד, והיום הסכום מספיק להון עצמי בשביל המשכנתא לדירה בפריפריה...
אבל אנחנו לא מנהלים את העולם וא"א לדעת איך נחתן את ילדינו בעתיד..
הדבר היחיד שהקב"ה רוצה מאיתנו זה אמונה שמחייבת השתדלות (עיין חובות הלבבות שער הביטחון פ"ד אם אני לא טועה שמאריך בעניין)
וגדולי ישראל מסבירים שזוהי השתדלות. זה
חס וחלילה זה לא הכוונה יש כאן דיון ענייני באידיאל ההשקעה בגמחרק מעניין מי כאן לוקח את האחריות שאנשים תמימים יקראו את הנכתב כאן ??
יילכו ויבטלו את ההפקדות שלהם לגמ''ח המרכזי
ולגבי השקעות אחרת אין להם כל מושג
ויילכו ויתפתו אחרי אנשים מפוקפקים שדובר רבות באשכולות של פרוג עליהם ועל מעלליהם הנוראים
מי לוקח אחריות!!!
קחו זהירות לפני שכותבים דברים כאלו!!!
ואני מכיר באופן אישי אברך חשוב ששידר עוצמה רבה ויידע נרחב - והיה כל כולו בלון נפוח
הלך והוציא את כל היחידות שהיה לו,
לווה כספים רבים והשקיע בעסק מסויים
כי הסבירו לו שכל חודש ייכנס לו 20,000 ש"ח רווח נקי
כיום הוא בלי דירה משלו וחובות עד...
נ.ב. אני מאמין שיש כאן הרבה אנשים תמימים שלא מבינים ולא יודעים גרם של דבר בנושא השקעות
ויש כאן בפורומים פי עשר הודעות נגד השקעות מפוקפקות ואזהרות למיניהם, מאשר מספר התהיות הלגיטימיות והניסיון להבין במה אנשים מבקשים מאיתנו לשים את הכסף שלנו
אני חושב שהרבה יותר נכון לעודד אנשים לשאול ןולבדוק במה הם שמים, מאשר לצעוק עליהם איך אתם מערערים על האמת המוחלטת שלנו...