שמחה מוזסון
משתמש רשום
שלום לחברי הפורום
אני עוקב אחרי הגמח המרכזי כבר בערך 10 שנים, ואישית חושב שהם לא יכולים לעמוד בהעמדת ההלוואות (שתורמים עבורם מידי חודש) בזמן = מועד חתונת הילדים.
מה דעתכם ?
אני אמרתי לחבר שלי לפני כשנה / שנתיים כשהם עשו מבצע לג בעומר שניתן להצטרף גם עד גיל 5 ובמקביל מבצע למי שמצטרף עד גיל 4 חודשים אם אני לא טועה.
כשמשמעות צירוף לקוח מבוגר יותר = הרעה בתזרים העתידי של הגמח (פחות שנים להשתמש עם הכסף)
ומשמעות צירוף לקוח צעיר יותר = הטבה בתזרים הגמח.
כלומר המבצע הזה שהיה, סותר הגיון כלכלי. אם הגמח יציב יותר הוא אמור לאפשר להצטרף בגיל מבוגר יותר, ואם מצבו יציב פחות, הוא צריך להוריד את גיל ההצטרפות. ובמבצע הנ''ל הגמח תפס את החבל בשתי קצותיו...
תכלס אמרתי לחבר שלי תיכף תראה שהם יורידו את ההצטרפות לגמח לפני ההריון...
הוא צחק עלי כמובן, אבל הופתעתי או שלא.. לראות השבוע מודעות ברחובות שיש 3 מסלולים
1. עד גיל 3
2. לא זוכר בדיוק
3. לזוגות צעירים ללא ילדים...
האם זה מעיד על הרעה משמעותית בכושר הגמח לעמוד בהתחייבויותיו ?
או שגם לזה תמצאו תירוצים שונים ומשונים...
אשמח לשמוע דעתכם
עריכת מנהל:
אחרי פעמים רבות שכתבתי בפורום שהיתכנות המודל של הגמ"ח המרכזי היא נמוכה עד בלתי סבירה.
היום ראש חודש אדר שני תשפ"ד לאחר שבחנתי את הדברים מחדש, אני חוזר בי.
הודעה המלאה כאן>>>
כדאי לקרוא גם את הבהרה כאן>>>
@שמחה מוזסון סליחה שהתפרצתי לתוך ההודעה שלך.
השקעות R הון
אני עוקב אחרי הגמח המרכזי כבר בערך 10 שנים, ואישית חושב שהם לא יכולים לעמוד בהעמדת ההלוואות (שתורמים עבורם מידי חודש) בזמן = מועד חתונת הילדים.
מה דעתכם ?
אני אמרתי לחבר שלי לפני כשנה / שנתיים כשהם עשו מבצע לג בעומר שניתן להצטרף גם עד גיל 5 ובמקביל מבצע למי שמצטרף עד גיל 4 חודשים אם אני לא טועה.
כשמשמעות צירוף לקוח מבוגר יותר = הרעה בתזרים העתידי של הגמח (פחות שנים להשתמש עם הכסף)
ומשמעות צירוף לקוח צעיר יותר = הטבה בתזרים הגמח.
כלומר המבצע הזה שהיה, סותר הגיון כלכלי. אם הגמח יציב יותר הוא אמור לאפשר להצטרף בגיל מבוגר יותר, ואם מצבו יציב פחות, הוא צריך להוריד את גיל ההצטרפות. ובמבצע הנ''ל הגמח תפס את החבל בשתי קצותיו...
תכלס אמרתי לחבר שלי תיכף תראה שהם יורידו את ההצטרפות לגמח לפני ההריון...
הוא צחק עלי כמובן, אבל הופתעתי או שלא.. לראות השבוע מודעות ברחובות שיש 3 מסלולים
1. עד גיל 3
2. לא זוכר בדיוק
3. לזוגות צעירים ללא ילדים...
האם זה מעיד על הרעה משמעותית בכושר הגמח לעמוד בהתחייבויותיו ?
או שגם לזה תמצאו תירוצים שונים ומשונים...
אשמח לשמוע דעתכם
עריכת מנהל:
אחרי פעמים רבות שכתבתי בפורום שהיתכנות המודל של הגמ"ח המרכזי היא נמוכה עד בלתי סבירה.
היום ראש חודש אדר שני תשפ"ד לאחר שבחנתי את הדברים מחדש, אני חוזר בי.
הודעה המלאה כאן>>>
כדאי לקרוא גם את הבהרה כאן>>>
@שמחה מוזסון סליחה שהתפרצתי לתוך ההודעה שלך.
השקעות R הון
נערך לאחרונה ע"י מנהל: