תפני למיילאשמח לדעת איפה ניתן להשיג בזול ליקולייף בבני ברק
תוודאי שיתאימו לך את המינון הנכוןאשמח לדעת איפה ניתן להשיג בזול ליקולייף בבני ברק
רציתי לשמוע ממי שניסהחייבת להעיר -
הליקולייף אולי מטפל בהצטברות של השומנים בדם, ולכן בתקופה שלוקחים אותו - הדם הזורם בורידים פחות "כבד" ופחות כואב. אבל את ההתרחבות של וריד הספנה, [הוריד הראשי], שנגרמת מהתרופפות הרקמות בעקבות הורמוני ההריון/הגלולות , ואת ההתרופפות של השסתום הדואג להחזרת הדם "המשומש" מהרגל כלפי מעלה - הוא לא יכול לרפא.
ולכן - אין תחליף לגרביים אלסטיות, שתומכות מבחוץ בדפנות החלשות של הורידים, דואגות שלא כל כך הרבה דם יישפך לתוך הרגל באופן שירחיב עוד את הורידים ויחליש עוד את השסתום שבאזור הקרסול.
וריד מורחב ושסתום חלש - שהם לכאורה ענין "מכני"- הם בסיס להתפתחות שלל בעיות - גרד, התפרצויות של דם מהורידים הקטנים הפגועים, וכיבים ורידיים.
שנהיה בריאים!
כן. מעולהראיתי שיש לסולגר גם ליקוריץ מישהוא ניסה את זה ?
אענה רק על 2 ו 3רציתי לשמוע ממי שניסה
1.אם הורידים במצב שרק בירך ורק ברגל אחת האם ליקולייף פותר את הבעיה של הצורך בגרביים אלסטיות ?
וכן האם אחרי שמפסיקים כלומר שנגמר ההריון צריך להמשיך כדי להשלים שנה ?
2.עוד שאלה חשובה אני עדיין לא יודעת כמה מינון אני צריכה האם נאמר אני צריכה מינון רק של 100 מ"ג ליום אני יכולה לקחת כדור של 200 ולחצות לשתיים שמיוצר
3. מה התחליף של הליקולייף שהוא מאותו מפעל ?
4. באורטופדיה אמרו לי שמי שיצא לי ורידים או לא מטפל בגרביים אלסטיות זה לא נעלם לו אחרי ההריון אשמח לשמוע את המנוסות
בקיצור אשמח לשמוע כל חוות דעת דעת בנושא של ליקולייף / גרביים אלסטיות או כל תחליף שמועיל לורידים
ידוע לכם האם הרופא הנ"ל נותן שמירת הריון במקרה הצורך או שהוא קפדן ?אני פתחתי את האשכול הזה בזמנו,
טופלתי מאז כמה פעמים אצל ד"ר רם אברהמי בתל אביב, מומחה לכלי דם מטעם מכבי,
ממליצה עליו מאד! הוא מומחה ברמה!
לא נותן - חד-משמעית,ידוע לכם האם הרופא הנ"ל נותן שמירת הריון במקרה הצורך או שהוא קפדן ?
הוא רופא מאד אנושי ולא קפדןידוע לכם האם הרופא הנ"ל נותן שמירת הריון במקרה הצורך או שהוא קפדן ?
מעניין מה הוא עוזר,הוא רופא מאד אנושי ולא קפדן
אבל רק רופא תעסוקתי נותן שמירה למרבה התסכול.
בכל מקרה אם כבר רופא כלי דם - רק אליו ללכת.
בזמנו הייתי אצל כמה וכמה מומחים דגולים בכיכר המדינה, בראשון לציון, במרפאות חוץ של מעייני אצל איזה פרופסור מהולל - ואף אחד מהם לא נתן אפילו התחלה של תשובה, שלא לומר לא ממש עניין אותם לתת פתרון. "את בהריון אז למה ציפית?" [ציפיתי שתהיה אמפטי, לכל הפחות]
את היעילות, המקצועיות, והאנושיות של אברהמי לא פגשתי. יכולה להאריך באישי.
תיקחו ליקולייף, אבל אל תוותרו על גרב אלסטית, בהריון לפחות. אחרי שהמצב מחמיר גרביים כבר לא תעזורנה... הסברים באישי. גם אני לא הקשבתי, וחטפתי חזק, אבל היום יש גרביים שבאמת לא מרגישים, ואפילו לא צריך יבוא אישי בשביל זה.
איפה את נמצאת?גילוי נאות- בעקבות הסיפור שלה התחלתי לשווק את הכדורים.
אני במנחת יצחק ירושליםאיפה את נמצאת?
אני בירושלים ומעוניינת לרכוש.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: