נכתב ע"י OV graphics;2102563:ויטמינים C ו-E (לפי מינון מסוים)
עוזרים שלא יצאו ורידים נוספים. ולהקלה בכאבים של הקיימים
מנסיון אישי!! שלי ושל עוד כמה!
מה זה מינון מסויים? כמה? מי מתאים את המינון?
נכתב ע"י OV graphics;2102563:ויטמינים C ו-E (לפי מינון מסוים)
עוזרים שלא יצאו ורידים נוספים. ולהקלה בכאבים של הקיימים
מנסיון אישי!! שלי ושל עוד כמה!
נכתב ע"י ירושלמית0;2102725:מכירה מישהי שאמנם היא כבר לא בגיל של הריונות אבל ממש סבלה מורידים.
היא עשתה טיפול מקצעוי לורידים ברגליים, היום אין לה זכר לוורידים.
נכתב ע"י חניק;2102778:צריך לבדוק מה הבעיה, הכאב? הקושי לעמוד על הרגל? גירוד? פחד להתפוצצות?
אם הורידים רק בחלק התחתון של הרגל ולובשים גרביים הבעיה לא תיפתר, כי הם אולי לא ימשיכו לצאת בחלק התחתון אבל ייתפרצו בחלק העליון... או אפילו מעל....
נכתב ע"י מקופלת;2102787:הבעיה היא הורידים שזה אומר זרימת דם לא טובה.
לא הבנתי מה משנה אם הרגל עייפה או כואבת? הכל נובע מאותה בעיה
נכתב ע"י גלבוע;2103528:תרגיל מומלץ ע"י רופא מומחה לורידים (נשמע קל לביצוע, תכל'ס די קשה ):
לשכב עשרים דקות מדי יום עם רגלים למעלה, בשכיבה על הגב כשהרגלים נתמכות בקיר בזוית של 90 מעלות.
ואם את לא מסוגלת 90 מעלות, תתחילי ממה שאת כן מסוגלת.
נכתב ע"י בת מלך;2102697:למי שיש נטיה כזו, חשוב מאד ללדת עם גרביים אלסטיות, באמת קשה לגרוב ולסבול בקיץ, אבל דלקת בורידים זה יותר קשה.
אם הרגל נשארה נפוחה רופא כלי דם בדרך כלל מפנה לאולטרסאונד לבדיקת זרימת הדם, ולא שיש להם הרבה מה להציע אם הזרימה אינה תקינה.
מאד חשוב הענין של הגבהה הרגליים, והמון מתיחות שעוזרות לדם לזרום חזרה.
בשם ד"ר אברמוביץ מירושלים, שהוא מומחה אולי מספר אחד, שמעתי [לא באופן אישי]- לשכב כל יום 20 דקות עם הרגלים מורמות בזווית של 90 מעלות-נשענות על קיר וכדו'- לדבריו רק זה מחזיר באמת את הדם שהצטבר ברגליים בחזרה.
נכתב ע"י קטיפה;2102564:גיסתי סבלה מאוד מורידים בהריונות.
ובהריון האחרון היר הורידה פחמימות ואכלה מנת חלבון טובה כל יום. והורידים פשוט נעלמו. והיא אמרה לי שהיא שמעה מאיזה חברה שזה דבר ידוע.
אולי שווה נסיון
איזה טיפול?מכירה מישהי שאמנם היא כבר לא בגיל של הריונות אבל ממש סבלה מורידים.
היא עשתה טיפול מקצעוי לורידים ברגליים, היום אין לה זכר לוורידים.
גם אני אשמח מאד מאד לדעתמה זה מינון מסויים? כמה? מי מתאים את המינון?
מאד אשמח לשמוע על זהאני עברתי לפני תקופה קצרה ניתוח ורידים אצל פרופסור זליקובסקי בנארא בני ברק
אם זה מעניין אותך אני יכולה לתת לך את כל המידע הדרוש,
צריך לעשות דופלר, עיקר השאלה אם זה שטחיים או עמוקים. לא המראה.במידה ויש ורידים נפוחים מאד
מעל הברך
אבל לא כואבים כל כך
יש מה לחשוש?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: