בשעה טובה!תודה רבה לכולם רק שמחות
לגבי השם החלתנו לדחות לעתיד ונתתי לו שם על דור אחד אחורה
(אבא של סבא רבא שלי) ובא לציון גואל
שירבו שמחות בישראל
שתרוו ממנו נחת......
בשעה טובה!תודה רבה לכולם רק שמחות
לגבי השם החלתנו לדחות לעתיד ונתתי לו שם על דור אחד אחורה
(אבא של סבא רבא שלי) ובא לציון גואל
שירבו שמחות בישראל
במקרה שלי השם הבעיתי זה השם שהסבא השתמש בובלת"ק
אפשר לקרוא רק בשם אחד ולומר לסבתא שזה על שמו של הסבא, להצהיר על זה תחת כל עץ רענן, לדבר על זה בדרשת הברית, לבקש מהאחים שילכו לסבתא ויגידו 'וואו! איזה מרגש שקראו לו על שם הסבא..' וכו'
לעשות 'מצב' שזה על שם הסבא...
מי יזכור שלסבא היה אמור להיות עוד שם...?
אם קוראים על שם הסבא, זה חייב להיות את כל השמות שהיו לסבא?
אפשר להפוך את זה שזה לא חייב להיות...
מענין יש מקוראגב שמעתי ...בעלי ראה כתוב שרק
הראשון שנקרא על שם הנפטר עושה בזה משהו......
זה שיש משפחות שלמות שנושאות את אותו שם זה פשוט סתם.....ללא מקור
רגשי?מענין יש מקור
(חוץ מי זה שיש בזה ענין ריגשי )
עד השמות של הילדים שלנו....הילד לא צריך לסבול ולהסמיק כשהוא אומר את שמורגשי?
שהסבתא תסחוב תלד תתמודד עם בעיות משמעת..ואח"כ תדבר
רק שימי לב שאם לא הסבתארגשי?
שהסבתא תסחוב תלד תתמודד עם בעיות משמעת..ואח"כ תדבר
אבל לשלה היא כבר בחרה שמות .....או שגם לה התערבו....רק שימי לב שאם לא הסבתא
לא היית יכולה לסחוב, ללדת ולהתמודד עם בעיות משמעת
מסכימה מאדעד השמות של הילדים שלנו....הילד לא צריך לסבול ולהסמיק כשהוא אומר את שמו
תחשבו עליו.....
גם לי השם רייזי זה השם המסחרי....בילדותי נקראתי רייזלה בזכות סבתא "צדקנית".....מסכימה מאד
לכל האלו שאמרו שזה תלוי איך משדרים לילד זה מאד נכון אבל לא תמיד עוזר בפועל.
יש לי תלמידה עם שם לא מקובל כלל במגזר שלה, ההורים גאים ומאושרים על הזכות לקרוא על שם הרבנית הצדקנית, האמא כל פעם מתארת לי איך היא הבת הכי מוצלחת וכו בזכות השם הקדוש שלה...
והילדה ספרה לי יום אחד בשקט שהרבה פעמים היא מזדהה בשם של אחותה אצל רופאים או אנשים זרים כי היא מתביישת....
כשהילד סובל מהשם שלו זה לדעתי רק מקטרג על הסבא....גם לי השם רייזי זה השם המסחרי....בילדותי נקראתי רייזלה בזכות סבתא "צדקנית".....
למה על הסבא? מה עשה לך רע??? אולי על ההורים שקראו בכזה שם....כשהילד סובל מהשם שלו זה לדעתי רק מקטרג על הסבא....
כשהילד סובל מהשם שלו זה לדעתי רק מקטרג על הסבא....
אולי הכוונה על הסבתא שהקפידה ולחצה שיקראו בשם של הסבאלמה על הסבא? מה עשה לך רע??? אולי על ההורים שקראו בכזה שם....
אחותי ילדה בחודש שמיני כשסבתא של בעלה היתה מאושפזתיש סגולה לאריכות ימים לקרוא לילד בשם מכוער, ואז הנכדים שלו ירבו עליו בתפילה שיאריך ימים....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: