הבריכה החדשה ברמות

כובע הנזיר

משתמש מקצוען
מאוחדת
מימוש אחד ביום
מגיל 18
ארבע כניסות ב80
אל תקנו דרך האפליקציה גם אם יש לכם כי אי אפשר להכנס בדרך אחרת לבריכה.
עדיף להזמין במייל

שפן הסופר

משתמש צעיר
איך אפשר להזמין במייל?
אפשר גם בטלפון, מאוחדת וואו 0747008669
צריך לבקש מהם שישלחו למייל טפסים לחתימה [הצהרת בריאות וכו'] זה מגיע כקישור לטופס דיגיטלי, ממלאים שולחים ואפשר להתקשר חזרה כדי לשלם על הכניסות, מקבלים מספר לקוח שאותו נותנים בכניסה לבריכה כדי להיכנס.
ניתן לרכוש רק 4 כניסות בחודש שניתנות למימוש ל 3 או 4 חודשים קדימה.
מי שחושב להשתמש בבין הזמנים ביותר מ 4 כניסות עדיף לו להזמין לפני סוף יולי וכך הוא יוכל לממש 8 כניסות מעכשיו עד סוף אוגוסט.

כובע הנזיר

משתמש מקצוען
אפשר גם בטלפון, מאוחדת וואו 0747008669
צריך לבקש מהם שישלחו למייל טפסים לחתימה [הצהרת בריאות וכו'] זה מגיע כקישור לטופס דיגיטלי, ממלאים שולחים ואפשר להתקשר חזרה כדי לשלם על הכניסות, מקבלים מספר לקוח שאותו נותנים בכניסה לבריכה כדי להיכנס.
ניתן לרכוש רק 4 כניסות בחודש שניתנות למימוש ל 3 או 4 חודשים קדימה.
מי שחושב להשתמש בבין הזמנים ביותר מ 4 כניסות עדיף לו להזמין לפני סוף יולי וכך הוא יוכל לממש 8 כניסות מעכשיו עד סוף אוגוסט.
יש לך מושג אם אפשר ככה לנצל יותר מאחד ביום?

שפן הסופר

משתמש צעיר
לא נראה לי שזה קשור
אפשר להטעין 4 כניסות נוספות רק אחרי שניצלו את ה 4 קודמות [גם אם זה באותו חודש כמש"כ למעלה]
לא היה לי אף פעם סיבה להיכנס לבריכה יותר מפעם ביום....
אם השאלה היא בשביל להשתמש עם זה לכמה אנשים, לא נראה לי שמותר ובכל מקרה אני לא יודע איך ואם אפשר טכנית.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה