חושבת שעונים עד 3 או 4 - וגם לפעמים לוקח הרבה זמן עד שעוניםהם לא עונים!
איזה טפסים הם שולכים? כלומר צריך לעמוד בתנאים מסויימים?
הצהרת בריאות ותנאי שימוש - התנאים הם מעל גיל 18 והביטוח הגבוה
יש שם חניהמישהו יודע לגבי חניה ליד הבריכה?
חושבת שעונים עד 3 או 4 - וגם לפעמים לוקח הרבה זמן עד שעוניםהם לא עונים!
איזה טפסים הם שולכים? כלומר צריך לעמוד בתנאים מסויימים?
יש שם חניהמישהו יודע לגבי חניה ליד הבריכה?
כמה עולה כניסה דרכם?אני נכנסתי דרך קופת חולים כללית אקטיב (לא יודעת איך זה בקופות האחרות)
קודם צריך להרשם בקופה לכללית אקטיב *2701 הם שולחים כמה טפסים למלא וכשהם מאשרים את זה הם שולחים מספר מנוי
אחרי שיש מספר מנוי כל פעם שרוצים להגיע לבריכה צריכים להתקשר לכללית אקטיב ולשלם כניסה (אפשר לשלם בפעם אחת עד 5 כניסות התקפות ל-30 יום מיום הקניה)
ברגע ששילמו כניסה אפשר להגיע מתי שרוצים ולהגיד בכניסה לבריכה את המספר מנוי של כללית אקטיב
ממש מוזר...מתי זה היה?אני נכנסתי דרך קופת חולים כללית אקטיב (לא יודעת איך זה בקופות האחרות)
קודם צריך להרשם בקופה לכללית אקטיב *2701 הם שולחים כמה טפסים למלא וכשהם מאשרים את זה הם שולחים מספר מנוי
אחרי שיש מספר מנוי כל פעם שרוצים להגיע לבריכה צריכים להתקשר לכללית אקטיב ולשלם כניסה (אפשר לשלם בפעם אחת עד 5 כניסות התקפות ל-30 יום מיום הקניה)
ברגע ששילמו כניסה אפשר להגיע מתי שרוצים ולהגיד בכניסה לבריכה את המספר מנוי של כללית אקטיב
עולה 22 ש"ח.כמה עולה כניסה דרכם?
מצטרפת, נרשמתי במנוי שנתי, הפקיד לחץ אמר שהמחיר יעלה ובלה בלה, תכלס המחיר לא עלה, עברו כמה חודשים- סבלתי מדלקות אזניים ודלקות סינוסים חוזרות כל הזמן,חשוב לקחת בחשבון שכל מי שקונה מנוי - מתחייב לשנה, א"א לבטל באמצע.
אני נרשמתי באזור חנוכה - תחילת השנה הלועזית לשפר את תנועת היד בשחייה מכיוון שהייתה לי בעיה מזערית שכמעט ונפתרה ב"ה ושחייה משפרת אותה.
הפקיד הנחמד הסביר לי שבמחיר של 200 ש"ח לחודש פחות או יותר [מחירי פתיחה, עכשיו נראה לי שהמחיר עלה] תהיה לי כניסה חופשית כולל בזמני המנויים וכן כניסה לחדר כושר שיפתח באזור פסח, את הנקודה של ההקפאת מנוי הוא שכח להדגיש.
כרגע אני לא זקוקה יותר לשחייה ורציתי להקפיא את המנוי, הקאנטרי דרש עבור זה אישור רפואי, ניסיתי להסביר שבדיוק ההיפך, נרשמתי מסיבה רפואית ועכשיו היא הסתדרה, אבל נתקלתי במבוי סתום.
אציין גם שאנחנו בחודש תמוז והחדר כושר עדיין לא נפתח, במקום זה ישנו הסכם עם חדר כושר ברחוב בן גוריון בתוספת של 30 ש"ח למחיר המנוי לחודש כך שהם לא עמדו בהתחייבות וחדר בכושר היה גורם מכריע מבחינתי לרכישת המנוי.
המנהלת הייתה נחמדה וניסתה לעזור, השירות טוב, המקום מרווח ומתוחזק והגודל של הבריכה היא משהו נדיר בארץ.
רק הנהלים קצת לא צודקים בעיני.
קחו בחשבון שהמקום עמוס מאוד לא בשעות המנויים.
בהצלחה!
22 ש"חכמה עולה כניסה דרכם?
לפני בערך חודשממש מוזר...מתי זה היה?
אני קניתי דרך כללית ב 22 ש"ח ,ובכניסה לא רצו להכניס אותי כי אמרו שאין להם הסדר איתם...
מישהו פה עוד נכנס דרך ה'כללית מושלם'?
דיברתי בטלפון עם 'כללית' והם אמרו שהם היו איתם בהסדר-וזה התבטל לפני שבועיים בערך...22 ש"ח
לפני בערך חודש
זה באמת משהו די חדש ההסדר איתם, אבל בתשלום דרך כללית זה אמור להיות למקום מסוים יש קוד של המקום שאליו משלמים
דיברתי כמה פעמים עם כללית ועם הבריכה עד שהתברר סופית שהם מסונכרנים
אני נכסתי השבוע לבריכת בארות יצחק במחיר של 22 שח דרך כללית אקטיב.מצטרף לשאלה שעליה נפתח האשכול...
מי נכנס לאחרונה לבריכה דרך ה'קופת חולים'?
נשמח למידע...
הם אמרו לי בטלפון שהם סיימו איתם את החוזה אחרי תקופה קצרה...ברשימת ספקים של כללית מופיע גם בריכת בני ברק עוד לא הספקתי לנסות אבל מאמינה שאם כתוב אז יש על מה לסמוך.
רשימה מעודכנתאני נכסתי השבוע לבריכת בארות יצחק במחיר של 22 שח דרך כללית אקטיב.
ברשימת ספקים של כללית מופיע גם בריכת בני ברק עוד לא הספקתי לנסות אבל מאמינה שאם כתוב אז יש על מה לסמוך.
אם תשימו לב ברשימה של הספקים שעובדים עם כללית אקטיב רשום בריכה ברחוב הלחי והמספר טלפון שמופיע שם זה בריכת בני ברק BBAזה לא 'בני ברק אקטיב' ברחוב הלח"י, זה כנראה בריכה קטנה במקום אחר...
כללית הפסיקו לפני שבועיים בערך לעבוד איתם, דיברתי איתם והם שלחו לי למייל מסמך
של כל המקומות העדכניים.
מצורף לתועלת כולם.
אני שוב מבהיר, בכללית ההסדר בוטל -הגעתי לשם אחרי שקניתי שובר ולא קיבלו אותי.דיברתי עם בריכת בני ברק הרגע. היא אמרה שהיא כן יודעת שיש הנחה מכללית אקטיב איך זה עובד כמה כניסות וכו' לברר דרך הכללית.
בהצלחהה
מהרשימה ששלחת - הבריכה ברשימהאני שוב מבהיר, בכללית ההסדר בוטל -הגעתי לשם אחרי שקניתי שובר ולא קיבלו אותי.
תסתכלו בהודעה הקודמת שהנציג שלח לי למייל את המקומות המעודכנים.
זה הרשימה מאתמול בבוקרמהרשימה ששלחת - הבריכה ברשימה
צפה בקובץ המצורף 1719228
אני נרשמתי לקוד הזה ונכנסתי לבריכה (לפני חודש)- אם זה הרשימה המעודכנת אז ההסדר לא בוטל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: