בגרין פארק?משהו יותר מה במתחם 21 של בניין שלם?
שתי חברות
גם אני יודע כך, באמת השאלה היה לי מוזרה.אני יודעת שמ21 זה ניהול ודיור. אז בעצם בונות שם שתי חברות?
רק ממשיכים לקחת כסף מהרוכשים...גם אני יודע כך, באמת השאלה היה לי מוזרה.
בכולופן, יש שם חול ושממה...
חול- כן, שממה- לשם שינוי הפעם לא כ"כ... לפי מה שאני רואה ברגעים אלו- נראה שהתחילו לעבוד שם רציני.בכולופן, יש שם חול ושממה...
אדרבא... עד היום בכל אופן לא עבדו שם. וגם כשעובדים זה לא אומר הרבה... בעבר היו פרסומים שממש מתחילים לבנות, הביאו כמה כלים לשבוע ואח"כ היה שקטטטטטטטנראה שהתחילו לעבוד שם רציני.
אולי התכוונתם שגם אם יהיה בנוי זה לא אומר שיהיה טופס 4עדיין לא אומר שבעוד שלוש שנים זה יהיה בנוי...
הם התחילו בחורף, הפסיקו בקורונה, כרגע- נראה שאוחזים בשלד של קומה ראשונהאדרבא... עד היום בכל אופן לא עבדו שם
בדיוק.אולי התכוונתם שגם אם יהיה בנוי זה לא אומר שיהיה טופס 4
שלד?????? קומה ראשונה?????? אולי אני עיוור...הם התחילו בחורף, הפסיקו בקורונה, כרגע- נראה שאוחזים בשלד של קומה ראשונה
מ21 בסוף פונוביז. מה שייקרא רחוב הבעש"טאתם מדברים על פרוייקט בגרין פארק במודיעין עילית???
מעניין... בלי נדר אקפוץ ואראה את פלא הבריאה הזה שאנשים חיכו לו למעלה מעשר שנים.מ21 בסוף פונוביז. מה שייקרא רחוב הבעש"ט
אולי שמישהו יעלה תמונה?מעניין... בלי נדר אקפוץ ואראה את פלא הבריאה הזה שאנשים חיכו לו למעלה מעשר שנים.
בלי נדר.אולי שמישהו יעלה תמונה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: