יפה ששמת לב,נפגשו כעת? עם בגדי שבת?
כמות הפייק העיתונאי בשירות המפלגות בלתי נתפסת
להיות ערניים, ולא לבלוע כל דבר.
יפה ששמת לב,נפגשו כעת? עם בגדי שבת?
ויזניץ מקבלים חסות מהאחות הגדולה - גור, לגבי מקום בכנסת ומקומות ברשימות ברחבי הארץ במקומות שלויזניץ אין באמת מנדט שלם למועצה.אוקיי, מה הם מקבלים בתמורה? ידוע למישהו?
(גור קיבלו את בני ברק, ש"ס מקווים לקבל את בית שמש, אבל מה וויזניץ מקבלים?)
לפי מה שעלה לי בראשסליחה על ההצתה המאוחרת-
בירושלים,
מי הנציגים של אגודת ישראל? מי של דגל התורה? ומי של שס?
חיפשתי ברשת ולא הצלחתי למצוא...
לכבוד ההסכם שמחזק את האידישקייט לבשו בגדי שבתנפגשו כעת? עם בגדי שבת?
תעשו חיפוש על ירושלים יעלה הכל.סליחה על ההצתה המאוחרת-
בירושלים,
מי הנציגים של אגודת ישראל? מי של דגל התורה? ומי של שס?
חיפשתי ברשת ולא הצלחתי למצוא...
מה הם?הכל בנוי על הבטחות ודילים
ידוע, ידוע, אבל בכל זאת רוב דגל כנראה הצביעו למועמד שהפסיד לפרוש.בבחירות הקודמות המועמד של דגל - פינדרוס נפסל על יידי בית המשפט וההוראה של ר' דוב לנדו היתה להצביע לפרוש (היה אז חוסר בהירות ואין כאן המקום..)
בליטאית כותבים ראוכברגרראכבגער
תבדוק טוב שזה לא פייק....הרגע שלחו לי הקלטה מוויזניץ שהם לא חוזרים בהם מתמיכה ביהודה בוטבול
לא מצליח להעלות...
אני לא יודע, זה יכול להיות גם דילים מקומיים (תפקידים כמו סגן בשכר / ועדת הקצאות. או הקצאות ושאר מיני סובין)מה הם?
משהו מוזר שם ש"ס שזה המפלגה החרדית היחידה בעיר שכול החרדים קבלו שם נציגים תומכת ביאיר רביבו הרב ברוידא הוציא מכתב שהוא אומר להצביע רביבו מה הולך שם? על איזה קהילה מדובר? אבל כך או כך לא צפויים שינויים רביבו חזק מידיהדרמה של הרגע האחרון, תושבי שכונת לוד היו בטוחים שהם מצביעים לרה"ע הנוכחי יאיר רביבו כפי הוראת רבני השכונה אלא שהבוקר יצא מכתב בעיתון יתד נאמן בהוראת ר' דב לנדא ור' משה הלל הירש להצביע ליורם מרציאנו,
ואז הגיע מכתבו של ר' דוד כהן שאומנם אמר להצביע ליאיר רביבו אבל אחר הודעת מנהיגי הדור הוא חוזר בוצפה בקובץ המצורף 1587437
אמנם באיחור אבל אני דווקא הייתי שואל אחרתמה אומרים על תרחיש שבוסו מסיר מועמדות בב"ב בעד קבלת ראשות העיר בקדנציה הבאה בבני ברק, ובעד הסרת מועמדות של אבוטבול בבית שמש? עברנו כבר את הדד ליין?
בקיצור לא אומרים, ממתינים בסבלנות למחרתיים בבוקר לתוצאות אמתאמנם באיחור אבל אני דווקא הייתי שואל אחרת
מה אומרים על תרחיש שגרינברג מסיר מועמדות בעד קבלת ראשות העיר בקדנציה הבאה ובעד תמיכת שס בישראל פורוש באלעד?
יש הנחת יסוד שאסור לשכוח.אמנם באיחור אבל אני דווקא הייתי שואל אחרת
מה אומרים על תרחיש שגרינברג מסיר מועמדות בעד קבלת ראשות העיר בקדנציה הבאה ובעד תמיכת שס בישראל פורוש באלעד?
תדייק, לא של אגו אלא של כבוד עצמי נחוץ ובריאיש הנחת יסוד שאסור לשכוח.
שני הצדדים לא יכולים לוותר על אלעד גם לא במחיר של כל הארץ ממול.
דגל בגלל ההוראה החד משמעית של ר' דוב. ובש"ס זה נושא נפשי של אגו ישן שלא ניתן לאיחוי.
אם לא יוצא הכחשה גורפת עד מחר בבוקר אין לי מנוס אלא להצביע פרושמזויף.
ביום הקרוב יהיו לכאו' עוד כאלו פייקים לא צריך למהר להתרגש משמועות לא רשמיות..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: