בדיוקכלומר 1000+ קולות.
זה יכול להכריע הבחירות
מה שמעניין הוא שמרכז ויזניץ שיש להם בערך 150 משפחות באלעד
כן הולך עם שלומי אמונים בשונה מכל הארץ ללכת עם אגודה
בדיוקכלומר 1000+ קולות.
למרות מה ששמעתי בצהריים מחסיד ויזניץ הנ"לאני שמעתי בצהריים מחסיד ויזניץ שמבין עניין שמתבשלת תמיכה בפרוש
הרבי אמר לא לענות.אין פה בקהל חסיד ויזניץ שיעשה קצת סדר בטרללת על אלעד?
המכתב אמיתי או מזויף?זה מאוד פשוט
יש שני בנים וכל אחד רוצה משהו אחר
יותר מזה כבר פוליטיקה
ואסור פה
אין לי מושגהמכתב אמיתי או מזויף?
מזויף.המכתב אמיתי או מזויף?
נפגשו כעת? עם בגדי שבת?ישראל כהן בתיעוד: דרמה של הרגע האחרון: סחף חסידי למועמד לראשות העיר אלעד יהודה בוטבול! חצרות דז׳יקוב ויזניץ ומחנובקא בעלזא המוערכים יחד ב-350 קולות, נפגשו כעת עם יהודה בוטבול והכריזו על תמיכה בו לראשות העיר.
צפה בקובץ המצורף 1587409
לדעתי חוץ מהמכתב המזויף קורה עוד משהו בויזניץמזויף.
ביום הקרוב יהיו לכאו' עוד כאלו פייקים לא צריך למהר להתרגש משמועות לא רשמיות..
שברגע האחרון הם ילכו עם שלומי אמונים?לדעתי חוץ מהמכתב המזויף קורה עוד משהו בויזניץ
השמועות יצאו מספר שעות לפני פרסום המכתב המזויף הזה
אם זה לא מועמד אינטגרלי מהרשימה (ופרוש למעשה שייך לשלו"א וויז'ניץ לסיעה המרכזית) הכל בנוי על הבטחות ודיליםיש לי כמה שאלות על הבחירות באלעד, אולי מישהו פה יוכל להחכים אותי:
א. מה האינטרס של וויזניץ לתמוך בבוטבול ולא בישראל פרוש שהוא לכאורה מועמד הרבה יותר טבעי להם?
בבחירות הקודמות המועמד של דגל - פינדרוס נפסל על יידי בית המשפט וההוראה של ר' דוב לנדו היתה להצביע לפרוש (היה אז חוסר בהירות ואין כאן המקום..)יש לי כמה שאלות על הבחירות באלעד, אולי מישהו פה יוכל להחכים אותי:
ב. בבחירות הקודמות דגל וש"ס הריצו ביחד מועמד מול ישראל פרוש והפסידו, אז איך יש לבוטבול סיכוי מול פרוש כשהוא נהנה רק מתמיכת ש"ס (וויזניץ אולי)?
ובדיוק על זה נאמרנפגשו כעת? עם בגדי שבת?
הכול הסכם ארצייש לי כמה שאלות על הבחירות באלעד, אולי מישהו פה יוכל להחכים אותי:
א. מה האינטרס של וויזניץ לתמוך בבוטבול ולא בישראל פרוש שהוא לכאורה מועמד הרבה יותר טבעי להם?
ב. בבחירות הקודמות דגל וש"ס הריצו ביחד מועמד מול ישראל פרוש והפסידו, אז איך יש לבוטבול סיכוי מול פרוש כשהוא נהנה רק מתמיכת ש"ס (וויזניץ אולי)?
אכןבאשדוד
כל החרדים הולכים עם לסרי?
אוקיי, מה הם מקבלים בתמורה? ידוע למישהו?הכול הסכם ארצי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: