משהו שנכתב כאן באתר בסמוך לבחירות 2024 ... (לא מכוון כלפי מישהו מסוים)משהו שנכתב כאן באתר בסמוך לבחירות קודמות... (לא מכוון כלפי מישהו מסוים)
אתגר הכתיבה הדו שבועי - נאמתם לי מאוד
הנני העני ממעש ברגשי גיל והוקרה, להציע את הנושא הפעם - נאמתם לי מאוד. היות והחיפוש בפורום לא עובד כרגע, היה קשה לחפש האם כבר היה כאן אתגר כזה. אך בכל מקרה - כותבים חדשים הגיעו, כותבים ותיקים התקדמו בחיים, צעד קדימה או אחורה - והנה אנחנו כאן. לכתוב נאום. מה זה אומר? ובכן, כתבו נאום לנואם. נאום...www.prog.co.il
אם יכניסו באור יהודה פתק צהוב עם "ל. שוחט" זה כנראה יהיה פסול
גרינברג: "חסרים לנו רק מאה קולות לנצח בסיבוב הראשון"
המועמד לראשות עיריית בית שמש שמואל גרינברג: "אם לא נלך ונצביע נישאר עם ניהול כושל. כיום יש קטסטרופה בעיר. האופציה של סיבוב שני קיימת אבל אני חושב שננצח בסיבוב ראשון. חסרים לנו רק מאה קולות לנצח"
גרינברג: "חסרים לנו רק מאה קולות לנצח בסיבוב הראשון" - רדיו קול חי
המועמד לראשות עיריית בית שמש שמואל גרינברג: "אם לא נלך ונצביע נישאר עם ניהול כושל. כיום יש קטסטרופה בעיר. האופציה של סיבוב שני קיימת אבל אני חושב שננצח בסיבוב ראשון. חסרים לנו רק מאה קולות לנצח"mekomi.93fm.co.il
בכלל... זה בטח הודעה שהיתה אמורה להתפרסם היום בשש וחצי בערב...שזו כמובן שטות מוחלטת...
אין לו שום אפשרות לדעת את זה
וודאי שלא 100 קולות...
שס VS דגל . יצחק רייך VS מוטי ויזגן . ושס הציבו אותו בתור נקמהמישהו יכול להסביר על קצה המזלג מה המתיחות והבלאגן ברכסים מה הולך שם מי מול מי, מי היה עד עכשיו, ומי רוצה לשנות וכו'
תודה
אין לי שום קשר לאלעד ולבחירות שם. אבל בבקשה להישאר אובייקטיבים כשבאים לתת תשובה לאדם שלא מודע לכל הפרטים, ולכל הצדדיםאולי מספיק עם הבדיחה של ה'הפרה' באלעד,
ש"ס בפעם שעברה לא תמכו במועמד של דגל, אמנם זה בגלל שבג"ץ פסל אותו, אבל תכלס לא תמכו,
מישהו חושב שאם זה היה הפוך שבית המשפט היה פוסל מועמד של ש"ס הם היו אומרים שיש הסכם?
ובלי להיכנס לשאלות על עצם ההסכם שעוד לא פורסם עד עכשיו כדי להישאר אוביקטיביים, וודאי בלי להיכנס ל'גדולי ישראל'
א. אם יהיה גוש חוסם...בוסו בבני ברק בא כדי לדפוק את ג', אחרי שהם דפקו לו את ברק סרי באשדוד,
רק שבעקבות המלחמה ותנאי הזמן נוצר פתאום דיל של גור עם ש"ס,
[גור נפגעו מהווטו על זייברט, וכדי שלא יוכלו להשתמש בבוסו נגדם, הם הפכו את הקערה ותומכים באבוטבול בבית שמש. אגב בסיבוב שני בבי"ש, גור יתמכו בגרינברג תמורת הורדת הגוש חוסם בעיריית בני ברק]
מנין לך על זהגור יתמכו בגרינברג תמורת הורדת הגוש חוסם בעיריית בני ברק
מעניין מאוד.
אם גרינברג לא יקבל 40% לא יועיל לו תמיכה של גור ונספחיה בסיבוב השני שבו צריך יותר מ50%, הם הרבה פחות מ11% בבית שמש, אם שס יצטרפו זה כבר משהו אחר..א. אם יהיה גוש חוסם...
ב. הגוש החוסם ירד כאשר הוא יקיים את כל מה שהוא הבטיח מתי שהורידו ממנו את הווטו, דבר שלא בהכרח יקיים אם לא יהיה גוש חוסם.
ג. מתאים לגור לתמוך בבלוך סיבוב שני, [אם יהיה ואם תהיה].
חלק מהדברים הללו, לא הובטחו לליכוד?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: