בקיצור היכונו למטה ערעורים וספירה חוזרת סטייל בנטכ-250(!) בלבד
נחכה לאחרי המעטפות הכפולות, אבל גם פעם שעברה הפער היה כ-500 קול.בקיצור היכונו למטה ערעורים וספירה חוזרת סטייל בנט
רחמים
וזה חייב לקרות מהר, עוד פחות משבועיים בחירות סבב ב'בקיצור היכונו למטה ערעורים וספירה חוזרת סטייל בנט
רחמים
500 זה כפול מ250, וגם הכפולות גדלו מאודנחכה לאחרי המעטפות הכפולות, אבל גם פעם שעברה הפער היה כ-500 קול.
רק מה ששונה מפעם שעברה זה שאז אבוטבול רצה לזכות, היום יותר נראה שדרעי הוא זה שרצה את זה בשבילו, האיש לא כ"כ היה בקטע.
לוברט בתל אביב, נכנס או לא?
למיטיבי לכת מומלץ להיזכר איך זה הסתיים ב2018 (תזכורת ...בסוף נכנס בכפולות אבל אף אחד לא יודע מה היה הנס שהתרחש)כרגע בחוץ (חסר לו 20 ומשהו קול...) בינתיים בונים על המעטפות הכפולות.
אבל גור לא תוותרנחכה לאחרי המעטפות הכפולות, אבל גם פעם שעברה הפער היה כ-500 קול.
רק מה ששונה מפעם שעברה זה שאז אבוטבול רצה לזכות, היום יותר נראה שדרעי הוא זה שרצה את זה בשבילו, האיש לא כ"כ היה בקטע.
ריקים, כמו בקלפי נגישה מיוחדת.בקלפיות של החיילים יש פתקים של כל המפלגות והמועמדים בארץ או שיש רק פתקים ריקים וכותבים לבד את הבחירה?
שאין לו הסבר טבעי איך זה קרה-מה זה אומר לא הבנתי,
מחכים לכפולותהתוצאות בבית שמש - סופיות ???
אגב למרבה הצער יש לשער שעדיין הוא והפייסבוק שלו (או שהוא כבר עבר אפליקציה?) יהיו מן הסתם מאוד רעשניים בחמש שנים הקרובות, וכרגיל התקשורת הכן לשירותו...שאין לו הסבר טבעי איך זה קרה-
אז אפשר לתלות את זה במיסטיקה ובבאבות
אם גור אכלו אותה בגלל שבוסו הביא המון קולות בבני ברק (להזכיר שיש ציבור ספרדי גדול) אז גרינברג בכלל על הקרשים בבית שמש... (כאילו, איזה טיעון מוזר)הם למעשה אכלו אותה בכל הארץ, בוסו הביא המון קולות בב"ב, נציג הקהילה נכנס בב"ב ויכולים ברעיון לעשות לו גוש חוסם, אגודה בירושלים נפלה, את בי"ש איבדו.
תספר לי אולי איך גור התערבו באלעד, אולי חסר לי פרטים. (אגב, בלי שום תועלת? אני לא יודע... אם בכל הארץ ציר שלומי אמונים חבר לדגל כדי לנקום בהם, למה זה שגור הצליחו (לשיטתך) להפיל לשלומי אמונים מועמד באלעד זה נקרא בלי שום תועלת?!)אההה, והצליחו לנקום באלעד, בלי שום תועלת...
מזכיר שבלוך לא פחות דתיה ממשה ליאוןברקוביץ מזכיר למישהו?
די נו. למי מועילה ההיתממות הזו ואת מי היא משכנעתתספר לי אולי איך גור התערבו באלעד, אולי חסר לי פרטים
מול 3 ולא 2בבית שמש לא הביאו לניצחון מהיר לגרינברג אבל קיבלו 4 מול 2 בחסידים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: