מי אמר?הכי פשוט להמציא, אבל לא הייתה כזאת הוראה והנחיה אפי' לא בצחוק.
מי אמר?הכי פשוט להמציא, אבל לא הייתה כזאת הוראה והנחיה אפי' לא בצחוק.
הכפלה במודיעין עילית לש"ס מהבחירות הקודמות, זה לא קלאסי בני תורה הרב זעפרני וכו'?אני מכיר הרבה שבעבר הצביעו ג ועברו לשס, אבל כולם עשו זאת כבר בפעם הקודמת שדגל עשתה קמפיין רציני ומשם הגיע ה6-3.
*מודיעין עילית* - שס עלתה מ2 ל4
זה חלק מהדיל הארצי של ש"ס עם גור, (שע"פ השמועות כולל את תיק ועדת תכנון ובניה בעיריית ירושלים, וכעת ש"ס יותר גדולה מדגל,), מכאן שכל אחד יקח את זה לאן שהוא חושב...הסיפור עם שס ירושלים הרבה יותר עמוק, ליאון אמר לפני הבחירות שמי שיהיה הכי גדול יקבל את ועדת תכנון ובניה הנחשקת, מכאן שכל אחד יקח את זה לאן שהוא חושב....
בינתים לדגל יש 1.2% יותר משס...זה חלק מהדיל הארצי של ש"ס עם גור, (שע"פ השמועות כולל את תיק ועדת תכנון ובניה בעיריית ירושלים), מכאן שכל אחד יקח את זה לאן שהוא חושב...
זנראה לי שזה לא נכון, פעם קודמת היה להם 3 ועלה ל 4הכפלה במודיעין עילית לש"ס מהבחירות הקודמות, זה לא קלאסי בני תורה הרב זעפרני וכו'?
גם משמעותי.זנראה לי שזה לא נכון, פעם קודמת היה להם 3 ועלה ל 4
אין גידול משמעותי בקולות אלא ירידה באחוז ההצבעה + הרב זעפרניזנראה לי שזה לא נכון, פעם קודמת היה להם 3 ועלה ל 4
דברתי על ירושלים בפעם הקודמת שדגל עשו קמפיין חזק, אין קשר למו"עהכפלה במודיעין עילית לש"ס מהבחירות הקודמות, זה לא קלאסי בני תורה הרב זעפרני וכו'?
במספר הקולות הם הכפילו את עצמם.זנראה לי שזה לא נכון, פעם קודמת היה להם 3 ועלה ל 4
הספקת לצטט לפני שנמחק....יוסטמן בוודאי יגיד את זה (להזכיר לך לאיזו סיעה באגו"י הוא משתייך?)
זה דבר שבהחלט אפשרי ברמה מסויימת, אבל במקום לברבר צריך לבדוק זאת לפי קלפיות.
באשדוד יש 400 משפחות ליטאיות כך על פי הנתון שהם כתבו! לא יודע כמה קולות זה?ניסיתי לעשות לבד חישוב של סך הקולות בערים החרדיות המשמעותיות בארץ,
לשס כמובן יש עוד הרבה ערים אחרות שלא חושבו,
וגם בערים בהם לא ידעתי איך לחלק לא הכנסתי (טבריה וכו)
אגודה 89,851דגל 113,770עץ 17,296שס 106,597
הערים שחושבו:
ירושלים, בני ברק, אלעד, בית שמש, מודיעין עילית, ביתר, ערד, אופקים, קרית יערים, אשדוד, רכסים, עמנואל
במודיעין עילית הנחתי 80% דגל,
באשדוד, מתוך שלומי אמונים + דגל הנחתי 40% דגל (לא מכירה, פשוט כתבו פה קודם 2500)
לא כ"כ היה אחוז הצבעה נמוך ב 10% לכן המודד למנדט ירד.גם משמעותי.
אז כמה יהדות התורה קיבלו? 13?זנראה לי שזה לא נכון, פעם קודמת היה להם 3 ועלה ל 4
אין גידול משמעותי בקולות
בבחירות הקודמות הם קיבלו 2713, בבחירות האלה 4960 בלי מעטפות כפולות...במספר הקולות הם הכפילו את עצמם
מה זה אומר לא הבנתי,"הביאו לפה רבנים ששמו קמעות על דלתות. אנשים לא יצאו מהבית.."
כ-250(!) בלבדמתי סופרים כפולות?
אגב ההפרש בין משה לעליזה 300 או 400?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: