ההימור שלכם | מי ינצח את הבחירות בארה"ב?

• סה"כ מצביעים
    679
  • הסקר נסגר .

ynigun

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
יש דרך לדעת האם הירידה של טראמפ בפולימארקט היא בגלל שהתחילו למכור טראמפ או בגלל שהתחילו לקנות האריס?

הוראת שעה

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
בוא נוסיף עוד נתון, בצפון קרוליינה יש בחירות גם על המושל,
והרפובליקנים נפלו רציני עם מארק רובינסון סגן המושל שהתגלה עם קופת שרצים רצינית במיוחד
ויש סחף אדיר למועמד הדמוקרטי סטיין,
מטבע הדברים כאשר האזרח המתון והמתלבט הולך לקלפי להצביע למועמד דמוקרט יש תופעה שהוא כבר ילך בעוד הצבעות בטופס לאותה מפלגה,
וטראמפ אכן נזהר מאוד ומנסה בכל כוחו להתרחק מרובינסון
אכן כך רוב המצביעים הרפובליקניים בצפון קרוליינה מצביעים לנשיאות לטראפ וואנס ולמושל הדמקורטי סטיין
אין קשר בין סלידה מקומית מאדם ספציפי לבין ההשתייכות המפלגתית.
בצפון קרוליינה ההצבעה היא על 38 תפקידים מהנשיא ועד מי יהיה ראש מחלקת המים ועוד איזה שהוא משאל עם על נושא כל שהוא.
אתפלא מאוד אם האריס תיקח בצפון קרוליינה לאחר שבפעמיים האחרונות הרפובליקניים ניצחו שם
{זאת אומרת גם כשהיה סחף לביידן טראמפ ניצח שם.}

מגיד עתידות

משתמש פעיל
אכן כך רוב המצביעים הרפובליקניים בצפון קרוליינה מצביעים לנשיאות לטראפ וואנס ולמושל הדמקורטי סטיין
אין קשר בין סלידה מקומית מאדם ספציפי לבין ההשתייכות המפלגתית.
בצפון קרוליינה ההצבעה היא על 38 תפקידים מהנשיא ועד מי יהיה ראש מחלקת המים ועוד איזה שהוא משאל עם על נושא כל שהוא.
אתפלא מאוד אם האריס תיקח בצפון קרוליינה לאחר שבפעמיים האחרונות הרפובליקניים ניצחו שם
{זאת אומרת גם כשהיה סחף לביידן טראמפ ניצח שם.}
בעיקרון נכון, ב2020 ו2016 טראמפ ניצח בצפון קרוליינה בעוד שהמועמד הדמוקרטי רוי קופר ניצח בקרב על המושלות,

רק כאן הסיפור שונה זה לא עוד מועמד זה כתם רציני רובינסון הוא דמות שגורמת לטראמפ להראות נורמלי כלשנו של אובמה, ויש ניסיון עז לקשור בין שניהם מה הוא הזוי אף הזוי וכן הלאה ....

העקשן מנצח

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
הסוקר הראשי של רסמוסן, מארק מיטשל, טוען שטראמפ יכול להבטיח ניצחון מוחץ בדומה לניצחון ההיסטורי של רונלד רייגן על ג'ימי קרטר ב-1980
1730662650547.png1730662673528.png

משום פה קצת הגזים נראה לי, ובגדול............

הנורמלית האחרונה

משתמש מקצוען
הסוקר הראשי של רסמוסן, מארק מיטשל, טוען שטראמפ יכול להבטיח ניצחון מוחץ בדומה לניצחון ההיסטורי של רונלד רייגן על ג'ימי קרטר ב-1980
אמר מי שאמר (סטאלין ימ"ש)
לא משנה מה מצביעים, משנה מי סופר את הפתקים....

מגיד עתידות

משתמש פעיל
לגבי הסקר של איווה : אן סלזר יש לה קבלות ! היא קלעה שוב ושוב בבחירות האחרונות לגבי איווה ברמת דיוק נדירה,
אבל ... הסקר שלה הפעם חריג ולא סביר, אף אדם לא חושב שזה הנתונים,
וכל מה שנשענים עליו זה תהילתה של סלאזר,
מזכיר לי את מדגם מינה צמח בחירות סבב א' היא חזתה משהו חריג סמכו על הרזומה שלה ואנחנו זוכרים איך זה נגמר ...

חרישניק בהווה

משתמש פעיל
מודל פרימיום גם היום צופה ניצחון וודאית לטראמפ
מודל פרימיום עובד על פי מה שהוא רוצה, גם כשבכל האתרי הסקרים נתנו להאריס הובלה בעשרות אחוזים וכו' - הוא אמר שככה"נ הנשיא הבא הוא טראמפ - ככה שאין שום דבר במה שהוא אומר בענין

הוראת שעה

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
לגבי הסקר של איווה : אן סלזר יש לה קבלות ! היא קלעה שוב ושוב בבחירות האחרונות לגבי איווה ברמת דיוק נדירה,
אבל ... הסקר שלה הפעם חריג ולא סביר, אף אדם לא חושב שזה הנתונים,
אשמח להסבר מה חריג ולא סביר שם. בתודה מראש
אודה ולא אבוש יש מדינות שאני יותר מתמצא בהם. ספציפית על איוויה אין לי שום מידע אז אשמח להסבר

מגיד עתידות

משתמש פעיל
אשמח להסבר מה חריג ולא סביר שם. בתודה מראש
אודה ולא אבוש יש מדינות שאני יותר מתמצא בהם. ספציפית על איוויה אין לי שום מידע אז אשמח להסבר
טראמפ זכה בה במרווחים נוחים מאוד ב2020 ו2016
מאז לא היו שינויים דמוגרפים ולהפך ב16 היינו עם תיקו בחברי הקונגרס 2- רפובליקנים 2 דמוקרטים,
ב20 כבר עלה ל3 רפובליקנים מריאנט מילר מיקס ניצחה, וב22 זא'ק נון השלים מהפך שכל המחוזות רפובליקנים,
על הדרך ניצחו הרפובליקנים בכל מירוץ בפער גדול,

פשוט אין דרך להסביר למה שהאריס במדינה אדומה שכל הסקרים האחרים חוזים בצדק פער של 8-9 אחוז
פתאום תוביל ?? ועוד ב3 אחוז ??

העקשן מנצח

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
משום מה ביום יומיים האחרונים כולם התחילו להסביר בטוב טעם למה כנראה לא בטוח שטראמפ יזכה בבחירות, ואווירת הנכאים התפשטה על העם היושב בציון.

ואני לא מספיק מבין מה באמת קרה?

אני לא מתחייב שום דבר, ונא לא לצלם מסך וכו' וכו'.
אבל אני באמת חושב שלפי כל פרמטר אפשרי, טראמפ הולך לנצח ובגדול, אבל ממש בגדול.

באמת לא מבין על מה המהומה.

ונא לא לענות לי שירדו האחוזים בכמה אתרי הימורים, מי שבנה על זה זו בעיה שלו. אני מדבר על פרמטרים אמיתיים שלא ניתנים לוויכוח

דיווחים מפה ומשם

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
משום מה ביום יומיים האחרונים כולם התחילו להסביר בטוב טעם למה כנראה לא בטוח שטראמפ יזכה בבחירות, ואווירת הנכאים התפשטה על העם היושב בציון.

ונא לא לענות לי שירדו האחוזים בכמה אתרי הימורים, מי שבנה על זה זו בעיה שלו. אני מדבר על פרמטרים אמיתיים שלא ניתנים לוויכוח
לדעתי כדאי מאוד להיות פסימיים, הכי גרוע נופתע לטובה, מאשר הפוך...

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית

אני חושב הפוך, שהמומנטום שלו בשבועיים האחרונים היה מעט מוגזם בהשוואה לנתונים הקשיחים, וכעת זה תיקן את עצמו.

יהודי חם

משתמש מקצוען
"פרמטרים אמיתיים"? מזה?
מה שידעת קודם / מה שאתה יודע עכשיו
הכל מגיע מהתקשורת דיווחים סקרים ופרשנויות
אהה... וגם (הרגשה של) "סחף" לפי החומר שאנחנו קוראים

העקשן מנצח

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
כלכלה

מה עוד?
לא לזאת היתה כוונתי.

למרות שגם במישור הענייני של כלכלה מהגרים ביטחון לאומי וכו' יש הרבה היגיון לומר שטראמפ מנצח. אבל אני לא מבין בזה מספיק, ואלו תחומים שצריך הרבה ידע כדי לנתח על פי זה.

אני מדבר על ניתוח של הסקרים בארצות הברית. צריך שיהיה פיגוע סטטיסטי בכדי שטראמפ לא ינצח.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  7  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה