אכן כך רוב המצביעים הרפובליקניים בצפון קרוליינה מצביעים לנשיאות לטראפ וואנס ולמושל הדמקורטי סטייןבוא נוסיף עוד נתון, בצפון קרוליינה יש בחירות גם על המושל,
והרפובליקנים נפלו רציני עם מארק רובינסון סגן המושל שהתגלה עם קופת שרצים רצינית במיוחד
ויש סחף אדיר למועמד הדמוקרטי סטיין,
מטבע הדברים כאשר האזרח המתון והמתלבט הולך לקלפי להצביע למועמד דמוקרט יש תופעה שהוא כבר ילך בעוד הצבעות בטופס לאותה מפלגה,
וטראמפ אכן נזהר מאוד ומנסה בכל כוחו להתרחק מרובינסון
בעיקרון נכון, ב2020 ו2016 טראמפ ניצח בצפון קרוליינה בעוד שהמועמד הדמוקרטי רוי קופר ניצח בקרב על המושלות,אכן כך רוב המצביעים הרפובליקניים בצפון קרוליינה מצביעים לנשיאות לטראפ וואנס ולמושל הדמקורטי סטיין
אין קשר בין סלידה מקומית מאדם ספציפי לבין ההשתייכות המפלגתית.
בצפון קרוליינה ההצבעה היא על 38 תפקידים מהנשיא ועד מי יהיה ראש מחלקת המים ועוד איזה שהוא משאל עם על נושא כל שהוא.
אתפלא מאוד אם האריס תיקח בצפון קרוליינה לאחר שבפעמיים האחרונות הרפובליקניים ניצחו שם
{זאת אומרת גם כשהיה סחף לביידן טראמפ ניצח שם.}
זה מזכיר לי את : מה יש יותר ירידות או עליותיש דרך לדעת האם הירידה של טראמפ בפולימארקט היא בגלל שהתחילו למכור טראמפ או בגלל שהתחילו לקנות האריס?
אמר מי שאמר (סטאלין ימ"ש)הסוקר הראשי של רסמוסן, מארק מיטשל, טוען שטראמפ יכול להבטיח ניצחון מוחץ בדומה לניצחון ההיסטורי של רונלד רייגן על ג'ימי קרטר ב-1980
בוא נלך יותר רחוק למה לא כמו הניצחון של רייגן ב84 על וולטר מונדייל?
מודל פרימיום עובד על פי מה שהוא רוצה, גם כשבכל האתרי הסקרים נתנו להאריס הובלה בעשרות אחוזים וכו' - הוא אמר שככה"נ הנשיא הבא הוא טראמפ - ככה שאין שום דבר במה שהוא אומר בעניןמודל פרימיום גם היום צופה ניצחון וודאית לטראמפ
אשמח להסבר מה חריג ולא סביר שם. בתודה מראשלגבי הסקר של איווה : אן סלזר יש לה קבלות ! היא קלעה שוב ושוב בבחירות האחרונות לגבי איווה ברמת דיוק נדירה,
אבל ... הסקר שלה הפעם חריג ולא סביר, אף אדם לא חושב שזה הנתונים,
טראמפ זכה בה במרווחים נוחים מאוד ב2020 ו2016אשמח להסבר מה חריג ולא סביר שם. בתודה מראש
אודה ולא אבוש יש מדינות שאני יותר מתמצא בהם. ספציפית על איוויה אין לי שום מידע אז אשמח להסבר
כלכלהונא לא לענות לי שירדו האחוזים בכמה אתרי הימורים, מי שבנה על זה זו בעיה שלו. אני מדבר על פרמטרים אמיתיים שלא ניתנים לוויכוח
לדעתי כדאי מאוד להיות פסימיים, הכי גרוע נופתע לטובה, מאשר הפוך...משום מה ביום יומיים האחרונים כולם התחילו להסביר בטוב טעם למה כנראה לא בטוח שטראמפ יזכה בבחירות, ואווירת הנכאים התפשטה על העם היושב בציון.
ואני לא מספיק מבין מה באמת קרה?
אני לא מתחייב שום דבר, ונא לא לצלם מסך וכו' וכו'.
אבל אני באמת חושב שלפי כל פרמטר אפשרי, טראמפ הולך לנצח ובגדול, אבל ממש בגדול.
באמת לא מבין על מה המהומה.
ונא לא לענות לי שירדו האחוזים בכמה אתרי הימורים, מי שבנה על זה זו בעיה שלו. אני מדבר על פרמטרים אמיתיים שלא ניתנים לוויכוח
אני חושב הפוך, שהמומנטום שלו בשבועיים האחרונים היה מעט מוגזם בהשוואה לנתונים הקשיחים, וכעת זה תיקן את עצמו.משום מה ביום יומיים האחרונים כולם התחילו להסביר בטוב טעם למה כנראה לא בטוח שטראמפ יזכה בבחירות, ואווירת הנכאים התפשטה על העם היושב בציון.
ואני לא מספיק מבין מה באמת קרה?
אני לא מתחייב שום דבר, ונא לא לצלם מסך וכו' וכו'.
אבל אני באמת חושב שלפי כל פרמטר אפשרי, טראמפ הולך לנצח ובגדול, אבל ממש בגדול.
באמת לא מבין על מה המהומה.
ונא לא לענות לי שירדו האחוזים בכמה אתרי הימורים, מי שבנה על זה זו בעיה שלו. אני מדבר על פרמטרים אמיתיים שלא ניתנים לוויכוח
"פרמטרים אמיתיים"? מזה?ונא לא לענות לי שירדו האחוזים בכמה אתרי הימורים, מי שבנה על זה זו בעיה שלו. אני מדבר על פרמטרים אמיתיים שלא ניתנים לוויכוח
לא לזאת היתה כוונתי.כלכלה
מה עוד?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: