ההימור שלכם | מי ינצח את הבחירות בארה"ב?

• סה"כ מצביעים
    679
  • הסקר נסגר .

העקשן מנצח

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
הנה דוגמא אחת, אבל יש עוד הרבה, ממש הרבה.

כולם כאן מדברים על המאסטר הראשי 'נייט סיבלר'.

יש אתר/בלוג שנקרא FiveThirtyEight. מיודענו 'נייט סילבר' הוא המייסד והעורך הראשי לשעבר של הבלוג. בשנת 2023 הוא פרש מהאתר הנ"ל. בבחירות 2020 הוא עדיין ערך את התחזית של האתר הנ"ל.

ובבחירות 2020 הוא נתן לטראמפ סיכוי של 10% לזכות בנשיאות. שוב פעם, 10%.
1730665651897.png1730665685818.png

כולנו יודעים איך הבחירות ב2020 נגמרו. אם כמה עשרות אלפי קולות היו משנים את הצבעתם טראמפ היה נשיא היום. במספרים של ארה"ב הבדל של כמה עשרות אלפי קולות זה כלום. שזה אומר שהתחזית הנכונה לבחירות ב2020 היתה תיקו מושלם. ונייט סילבר נתן 10% לטראמפ.

אז מה נכון היום???? כשאותו נייט סילבר נותן לטראמפ מעל 50% לזכות???

איני חושב שיש מסקנה אחרת מלבד שטראמפ הולך לנצח עוד יומיים.

שימי הכבאי

משתמש מקצוען
אתם מכירים את אלו שיש להם את הכשרון בלמצא את הדברים שקרו, בתנ”ך בשיטת הדילוגים, או שמא זה אתם בעצמכם?
אז הנה אני מאתגר אותכם, בואו תבדקו עכשיו! לפני שזה קרה ותגידו לכולנו מה יקרה.
נ.ב. אני מאלו המאמינים בשיטת הדילוגים, אבל ממש מעניין אותי למה תמיד הם מביאים תוצאות אחרי

סנץ

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
אתם מכירים את אלו שיש להם את הכשרון בלמצא את הדברים שקרו, בתנ”ך בשיטת הדילוגים, או שמא זה אתם בעצמכם?
נ.ב. אני מאלו המאמינים בשיטת הדילוגים, אבל ממש מעניין אותי למה תמיד הם מביאים תוצאות אחרי
אמנם כאן לא האשכול לדון בדבר זה אבל הדבר הוא מאוד פשוט כיון ש 99.99% של הדברים שקורים לא יודעים עליהם מראש לדעת מה לחפש ורק אחרי שהם קורים אפשר לחפש אותם

חרישניק בהווה

משתמש פעיל
חיפשתי ולא מצאתי משהו מעניין (יש כמה פעמים שטראמפ מוזכר, האריס מוזכרת וכו' לא ליד השני...)
אם תרצה תוכל לרשום הרבה מילים עם רווחים ואני יחפש (כשאתה כותב 2 מילים כגון צפון קרוליינה תכתוב צפונקרוליינה)
אגב. אני לא מאמין בזה, רק דברים מידי בולטים (ע"פ ההסתברות זה אמור לעבוד בכל ספר)

יואל וויס

משתמש פעיל
יתירה מכך, רק כדי להבין עד כמה המספרים בסקר לא מסתדרים.
ב-2020 טראמפ ניצח את המדינה ב-8.2%.
ב-2020 הדמוקרטים היו בהובלה של 18% בהצבעה המוקדמת, כעת הם בשוויון מול הרפובליקנים!

אשמח להסבר מה חריג ולא סביר שם. בתודה מראש
אודה ולא אבוש יש מדינות שאני יותר מתמצא בהם. ספציפית על איוויה אין לי שום מידע אז אשמח להסבר

יואל וויס

משתמש פעיל
באיזה שעה נגמר הבחירות בארה"ב לפי שעון ישראל?
מתי אמורות להיות התוצאות הסופיות?
תלוי באיזו מדינה.
בגדול, למיטב זכרוני האקשן כנראה יתחיל בסביבות 3-4 לפנות בוקר.
לגבי תוצאות סופיות, מאוד תלוי במספרים.

העקשן מנצח

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
לכל הכול כך בטוחים, אני רק שאלה: כמה כסף הייתם שמים על התוצאה? ואל תענו לי חמש שקל.
לא רציתי להיכנס לזה אבל שאלת אז אענה.
אני שם הרבה מאוד כסף על העניין הזה.
גם בקניית המניה של טראמפ.
וגם בקניית ביט ושאר המניות שקשורות לתעשיית הביט.
ואני מתכוון להרבה מאוד כסף.

נ.ב. ואולי לכן אני משכנע את עצמי שהוא ינצח ואני לא הולך להפסיד:unsure::unsure::unsure::unsure::unsure::unsure::unsure:

שמחה קופי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
פרסום וקופי
לא רציתי להיכנס לזה אבל שאלת אז אענה.
אני שם הרבה מאוד כסף על העניין הזה.
גם בקניית המניה של טראמפ.
וגם בקניית ביט ושאר המניות שקשורות לתעשיית הביט.
ואני מתכוון להרבה מאוד כסף.

נ.ב. ואולי לכן אני משכנע את עצמי שהוא ינצח ואני לא הולך להפסיד:unsure::unsure::unsure::unsure::unsure::unsure::unsure:
סליחה על הסטיה
אתה משקיע אקטיבי?

שמחה קופי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
פרסום וקופי

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  7  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה