ההימור שלכם | מי ינצח את הבחירות בארה"ב?

• סה"כ מצביעים
    679
  • הסקר נסגר .

מגיד עתידות

משתמש פעיל
אתה מנתח את המירוץ משל היינו לפני שנה..
נתוני הפתיחה פחות רלוונטיים כרגע. ואם כן שווה להזכיר עוד כמה, למשל:
רוב עצום בקרב האמריקאיים מאוכזב קשות מהטיפול של ביידן וצוותו כמעט בכל נושא ובעיקר בנושא הכלכלי.
האריס היא מועמדת אפורה שלא נבחרה בהליך הרגיל וגם לא מוכרת לציבור הרחב, וודאי לא לטובה.
כעת יש נתונים, סקרים ונתוני הצבעה.
בסקרים טראמפ בהובלה טכנית מזערית, ובנתוני ההצבעה צריך להחזיק ראש בפשעטלאך שהדמוקרטים עושים כדי לפרשן שהנתונים לא מראים בהכרח על ייתרון לטראמפ.
בנוגע לנשים, דעותיו של טראמפ ידועות כבר שנים.
מה שכן התחדש בחודשים האחרונים, יותר ויותר סקרים מוכיחים, הוא נמצא במקום אחר לחלוטין הן אצל השחורים והן אצל ההיספאנים.

לגבי הנשים דעותיו ידועות אך אלו בחירות של אחרי הפסיקה של בית המשפט העליון בנוגע להפל.. והדעה ברחוב הנשי היא מאוד אנטי מאז, וזה הוכח מעשי בקלפי כולל בקנזס ואוהיו !!!
האריס לא זכורה לטוב נכון, אבל גם טראמפ בקרב הציבור המתון זכור לא משהו וזה מגובה בסקרי עומק שנעשו עם השנים,
ההובלה של טראמפ בסקרים היא נקודה מעניינת איפה התוצאות האלו היו בבחירות 22 בפנסליבניה מישיגן ויסקונסין גורג'יה ואריזונה,??. אותו נשיא כושל אותה סגנית רפת שכל וחטפנו שם הפסדים צורבים ...........

נערך לאחרונה ב:

יואל וויס

משתמש פעיל
המשאלה שלך לגבי קליפורניה וניו יורק זה ניתוח של תקופת רייגן,...
לגבי הנשים דעותיו ידועות אך אלו בחירות של אחרי הפסיקה של בית המשפט העליון בנוגע להפל.. והדעה ברחוב הנשי היא מאוד אנטי מאז, וזה הוכח מעשי בקלפי כולל בקנזס ואוהיו !!!
האריס לא זכורה לטוב נכון, אבל גם טראמפ בקרב הציבור המתון זכור לא משהו וזה מגובה בסקרי עומק שנעשו עם השנים,
ההובלה של טראמפ בסקרים היא נקודה מעניינת איפה התוצאות האלו היו בבחירות 22 בפנסליבניה מישיגן ויסקונסין גורג'יה ואריזונה, אותו נשיא כושל אותה סגנית רפת שכל וחטפנו שם הפסדים צורבים ...........
לא מכיר משאלות לגבי ניו יורק וקליפורניה. אתה מוזמן לרענן את זכרוני.
ב-2022 הנשיא וסגניתו לא עמדו לבחירה...

rrrry

משתמש מקצוען
עשיתי איזה שהוא חשבון לא יודע אם הוא נכון
לגבי כל מדינה מה הסקרים חזו ומה יצא בפועל ומה הם אומרים היום
ויסקונסין 2016 הסקרים נתנו לקלינטון 6.2 יותר מתוצאת האמת, 2020 6 יותר לביידן, והיום הסקרים נותנים להאריס 0.1 יותר מטראמפ
פנסילבניה 2016 הסקרים נתנו לקלינטון 2.8 יותר מתוצאת האמת, 2020 ממש מדויק, והיום הסקרים נותנים לטראמפ 0.4 יותר מהאריס.
מישיגן 2016 הסקרים נתנו לקלינטון 3.9 יותר מתוצאת האמת, 2020 1.4 לביידן, והיום הסקרים נותנים לטראמפ 0.4 יותר מהאריס.1730637646009.png

מגיד עתידות

משתמש פעיל
לא מכיר משאלות לגבי ניו יורק וקליפורניה. אתה מוזמן לרענן את זכרוני.
ב-2022 הנשיא וסגניתו לא עמדו לבחירה...
מתנצל לא קראתי נכון את ההודעה שלך !
ב22 הם לא עמדו לבחירה אבל היית מצפה לראות סימנים לאהדה גדולה יותר לרפובליקנים באיזורים הללו (ונכון היה מועמדים גרועים אבל עדיין ) גם בבחירות המיוחדות שהיו מאז בניו יורק ועוד לא היו סימנים שיש גל אדום בדרך

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
פנסילבניה 2016 הסקרים נתנו לקלינטון 2.8 יותר מתוצאת האמת, 2020 ממש מדויק, והיום הסקרים נותנים לטראמפ 0.4 יותר מהאריס.
2020 נתנו לביידן יתרון של 4% וניצח בפחות מאחוז.
מישיגן 2016 הסקרים נתנו לקלינטון 3.9 יותר מתוצאת האמת, 2020 1.4 לביידן, והיום הסקרים נותנים לטראמפ 0.4 יותר
נתנו לביידן יתרון של 5% וניצח ב2%.

צור1

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
מרצה בבית פרוג
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים
פרסום וקופי
עימוד ספרים
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
עריכה תורנית
D I G I T A L
אוטומציה עסקית

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
לכאורה זה מעודד, אז למה אתה מיואש?
איפה כתבתי שאני מיואש?

אני סקפטי לגבי הסיכוי של טראמפ לקחת את פנסילבניה.

וגם נ"ל שהסקרים תקנו את עצמם, לא הגיוני שטראמפ ינצח ב5% במדינות חגורת החלודה.

דיני

משתמש מקצוען
עשיתי איזה שהוא חשבון לא יודע אם הוא נכון
לגבי כל מדינה מה הסקרים חזו ומה יצא בפועל ומה הם אומרים היום
ויסקונסין 2016 הסקרים נתנו לקלינטון 6.2 יותר מתוצאת האמת, 2020 6 יותר לביידן, והיום הסקרים נותנים להאריס 0.1 יותר מטראמפ
מישיגן 2016 הסקרים נתנו לקלינטון 3.9 יותר מתוצאת האמת, 2020 1.4 לביידן, והיום הסקרים נותנים לטראמפ 0.4 יותר מהאריס.צפה בקובץ המצורף 1809976
אולי גם הסוקרים יודעים את זה ומתקננים בהתאם

יהודי חם

משתמש מקצוען
אולי גם הסוקרים יודעים את זה ומתקננים בהתאם
זה מה שנקרא לרדוף אחרי הזנב של עצמך...
המציאות משתנה ומשתקפת מידי 4 שנים
בכל פעם מתקנים את הסטיות של הפעם הקודמת
במערכת הבאה יתקנו את הסטיות של זו הנוכחית

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
שאלת השאלות האם באמת זה תיקון שהם מוסיפים או שזה משקף מגמה
מהיומיים האחרונים נראה שכל הסקרים ומכוני החיזוי מתקנים סטיות כמו עדר ומתכנסים לתיקו קשיח.

שמחה קופי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
פרסום וקופי
שאלת השאלות האם באמת זה תיקון שהם מוסיפים או שזה משקף מגמה

הבחירות בארה"ב | ד"ר קובי ברדה לזיו מאור הבוקר: "יש התכנסות של כל הסוקרים לחיק הנעים הזה של 'לא פגענו בבחירות והלכנו על תיקו'"
זיו מאור

הבחירות בארה"ב | ד"ר קובי ברדה לזיו מאור הבוקר: "אני דווקא מרוצה מהסקר שנותן הובלה להאריס במדינת איווה. מכיון שהתחושה שלי היא שיש התכנסות של כל הסוקרים לחיק הנעים הזה של 'לא פגענו בבחירות והלכנו על תיקו' כשהכל בתוך טעות הדגימה ומאפשר לאנשים להגיד 'לא השפענו על הבחירות'... ולכן טוב שיש גם כאלה. חבל שזה כ"כ מאוחר, רק שלושה ימים לפני הבחירות כי זה יכל לפתוח טרנד על פיו יכולנו לדעת לאן זה הולך. כמעט בלתי אפשרי ששבע מדינות כולן על הקשקש ויש לי תחושה שזה לא מה שיקרה בסופו של דבר"

יואל וויס

משתמש פעיל
מהיומיים האחרונים נראה שכל הסקרים ומכוני החיזוי מתקנים סטיות כמו עדר ומתכנסים לתיקו קשיח.
מלבד אינטלי טיימס (שנחשב לאמין ובעבר היה די מדויק) שמושך ימינה עם כל סקר שהוא מוציא.
צפויים ביום גם סקרים של ABC ו CBC, שממוקמים עמוק בשמאל, יהיה מעניין לעקוב.

דיני

משתמש מקצוען
"מן הזהירות, שלא תרבה להיזהר" (חובות הלבבות)

כולם צופים צמוד צמוד
ואם בסוף התוצאות לא תהיינה צמודות -
מכוני הסקרים שומטים את בסיס תכלית הקיום שלהם.

בשביל לצפות צמוד ו"לא פגענו בבחירות" גם אני יכולה לפרסם מה שבא לי

מגיד עתידות

משתמש פעיל
הבחירות בארה"ב | ד"ר קובי ברדה לזיו מאור הבוקר: "יש התכנסות של כל הסוקרים לחיק הנעים הזה של 'לא פגענו בבחירות והלכנו על תיקו'"
זיו מאור

הבחירות בארה"ב | ד"ר קובי ברדה לזיו מאור הבוקר: "אני דווקא מרוצה מהסקר שנותן הובלה להאריס במדינת איווה. מכיון שהתחושה שלי היא שיש התכנסות של כל הסוקרים לחיק הנעים הזה של 'לא פגענו בבחירות והלכנו על תיקו' כשהכל בתוך טעות הדגימה ומאפשר לאנשים להגיד 'לא השפענו על הבחירות'... ולכן טוב שיש גם כאלה. חבל שזה כ"כ מאוחר, רק שלושה ימים לפני הבחירות כי זה יכל לפתוח טרנד על פיו יכולנו לדעת לאן זה הולך. כמעט בלתי אפשרי ששבע מדינות כולן על הקשקש ויש לי תחושה שזה לא מה שיקרה בסופו של דבר"
יש מגמה דומה גם בסקרי הסנאט,
שם פתאום תוך שבוע אריזונה נבאדה וויסקונסין הפכו לשדה קרב ממש ומכוני החיזוי בין רגע החלו באופן מתוזמן ממש לשנות תחזיות !

יואל וויס

משתמש פעיל
"מן הזהירות, שלא תרבה להיזהר" (חובות הלבבות)

כולם צופים צמוד צמוד
ואם בסוף התוצאות לא תהיינה צמודות -
מכוני הסקרים שומטים את בסיס תכלית הקיום שלהם.

בשביל לצפות צמוד ו"לא פגענו בבחירות" גם אני יכולה לפרסם מה שבא לי
את מוזמנת. :)
תמלוגים ל @טראמפ 2024

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  7  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה