אתה מנתח את המירוץ משל היינו לפני שנה..
נתוני הפתיחה פחות רלוונטיים כרגע. ואם כן שווה להזכיר עוד כמה, למשל:
רוב עצום בקרב האמריקאיים מאוכזב קשות מהטיפול של ביידן וצוותו כמעט בכל נושא ובעיקר בנושא הכלכלי.
האריס היא מועמדת אפורה שלא נבחרה בהליך הרגיל וגם לא מוכרת לציבור הרחב, וודאי לא לטובה.
כעת יש נתונים, סקרים ונתוני הצבעה.
בסקרים טראמפ בהובלה טכנית מזערית, ובנתוני ההצבעה צריך להחזיק ראש בפשעטלאך שהדמוקרטים עושים כדי לפרשן שהנתונים לא מראים בהכרח על ייתרון לטראמפ.
בנוגע לנשים, דעותיו של טראמפ ידועות כבר שנים.
מה שכן התחדש בחודשים האחרונים, יותר ויותר סקרים מוכיחים, הוא נמצא במקום אחר לחלוטין הן אצל השחורים והן אצל ההיספאנים.
לא מכיר משאלות לגבי ניו יורק וקליפורניה. אתה מוזמן לרענן את זכרוני.המשאלה שלך לגבי קליפורניה וניו יורק זה ניתוח של תקופת רייגן,...
לגבי הנשים דעותיו ידועות אך אלו בחירות של אחרי הפסיקה של בית המשפט העליון בנוגע להפל.. והדעה ברחוב הנשי היא מאוד אנטי מאז, וזה הוכח מעשי בקלפי כולל בקנזס ואוהיו !!!
האריס לא זכורה לטוב נכון, אבל גם טראמפ בקרב הציבור המתון זכור לא משהו וזה מגובה בסקרי עומק שנעשו עם השנים,
ההובלה של טראמפ בסקרים היא נקודה מעניינת איפה התוצאות האלו היו בבחירות 22 בפנסליבניה מישיגן ויסקונסין גורג'יה ואריזונה, אותו נשיא כושל אותה סגנית רפת שכל וחטפנו שם הפסדים צורבים ...........
מתנצל לא קראתי נכון את ההודעה שלך !לא מכיר משאלות לגבי ניו יורק וקליפורניה. אתה מוזמן לרענן את זכרוני.
ב-2022 הנשיא וסגניתו לא עמדו לבחירה...
2020 נתנו לביידן יתרון של 4% וניצח בפחות מאחוז.פנסילבניה 2016 הסקרים נתנו לקלינטון 2.8 יותר מתוצאת האמת, 2020 ממש מדויק, והיום הסקרים נותנים לטראמפ 0.4 יותר מהאריס.
נתנו לביידן יתרון של 5% וניצח ב2%.מישיגן 2016 הסקרים נתנו לקלינטון 3.9 יותר מתוצאת האמת, 2020 1.4 לביידן, והיום הסקרים נותנים לטראמפ 0.4 יותר
לכאורה זה מעודד, אז למה אתה מיואש?2020 נתנו לביידן יתרון של 4% וניצח בפחות מאחוז.
נתנו לביידן יתרון של 5% וניצח ב2%.
איפה כתבתי שאני מיואש?לכאורה זה מעודד, אז למה אתה מיואש?
אולי גם הסוקרים יודעים את זה ומתקננים בהתאםעשיתי איזה שהוא חשבון לא יודע אם הוא נכון
לגבי כל מדינה מה הסקרים חזו ומה יצא בפועל ומה הם אומרים היום
ויסקונסין 2016 הסקרים נתנו לקלינטון 6.2 יותר מתוצאת האמת, 2020 6 יותר לביידן, והיום הסקרים נותנים להאריס 0.1 יותר מטראמפ
פנסילבניה 2016 הסקרים נתנו לקלינטון 2.8 יותר מתוצאת האמת, 2020 ממש מדויק, והיום הסקרים נותנים לטראמפ 0.4 יותר מהאריס.
מישיגן 2016 הסקרים נתנו לקלינטון 3.9 יותר מתוצאת האמת, 2020 1.4 לביידן, והיום הסקרים נותנים לטראמפ 0.4 יותר מהאריס.צפה בקובץ המצורף 1809976
שאלת השאלות האם באמת זה תיקון שהם מוסיפים או שזה משקף מגמהאולי גם הסוקרים יודעים את זה ומתקננים בהתאם
זה מה שנקרא לרדוף אחרי הזנב של עצמך...אולי גם הסוקרים יודעים את זה ומתקננים בהתאם
מהיומיים האחרונים נראה שכל הסקרים ומכוני החיזוי מתקנים סטיות כמו עדר ומתכנסים לתיקו קשיח.שאלת השאלות האם באמת זה תיקון שהם מוסיפים או שזה משקף מגמה
שאלת השאלות האם באמת זה תיקון שהם מוסיפים או שזה משקף מגמה
מלבד אינטלי טיימס (שנחשב לאמין ובעבר היה די מדויק) שמושך ימינה עם כל סקר שהוא מוציא.מהיומיים האחרונים נראה שכל הסקרים ומכוני החיזוי מתקנים סטיות כמו עדר ומתכנסים לתיקו קשיח.
התכוונת CBS?
כמובן תודההתכוונת CBS?
"מן הזהירות, שלא תרבה להיזהר" (חובות הלבבות)מהיומיים האחרונים נראה שכל הסקרים ומכוני החיזוי מתקנים סטיות כמו עדר ומתכנסים לתיקו קשיח.
יש מגמה דומה גם בסקרי הסנאט,הבחירות בארה"ב | ד"ר קובי ברדה לזיו מאור הבוקר: "יש התכנסות של כל הסוקרים לחיק הנעים הזה של 'לא פגענו בבחירות והלכנו על תיקו'"
זיו מאור
הבחירות בארה"ב | ד"ר קובי ברדה לזיו מאור הבוקר: "אני דווקא מרוצה מהסקר שנותן הובלה להאריס במדינת איווה. מכיון שהתחושה שלי היא שיש התכנסות של כל הסוקרים לחיק הנעים הזה של 'לא פגענו בבחירות והלכנו על תיקו' כשהכל בתוך טעות הדגימה ומאפשר לאנשים להגיד 'לא השפענו על הבחירות'... ולכן טוב שיש גם כאלה. חבל שזה כ"כ מאוחר, רק שלושה ימים לפני הבחירות כי זה יכל לפתוח טרנד על פיו יכולנו לדעת לאן זה הולך. כמעט בלתי אפשרי ששבע מדינות כולן על הקשקש ויש לי תחושה שזה לא מה שיקרה בסופו של דבר"
את מוזמנת."מן הזהירות, שלא תרבה להיזהר" (חובות הלבבות)
כולם צופים צמוד צמוד
ואם בסוף התוצאות לא תהיינה צמודות -
מכוני הסקרים שומטים את בסיס תכלית הקיום שלהם.
בשביל לצפות צמוד ו"לא פגענו בבחירות" גם אני יכולה לפרסם מה שבא לי
ולהוציא את התחזיות ולפשל בגדול ללא תירוץ בוודאי לא יועיל למכוניםבשביל לצפות צמוד ו"לא פגענו בבחירות" גם אני יכולה לפרסם מה שבא לי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: