ההימור שלכם | מי ינצח את הבחירות בארה"ב?

• הנשיא דונלד טראמפ

• סגנית הנשיא קאמלה האריס

תוצאות הסקר יוצגו רק לאחר הצבעתכם.

rrrry

משתמש מקצוען
2020 נתנו לביידן יתרון של 4% וניצח בפחות מאחוז.
1730638273029.png
נתנו לביידן יתרון של 5% וניצח ב2%.
1730638391245.png
יש פה באתר נתונים לפי מספר ימים לפני הבחירות מה היה הסקרים אז... ועוד נתונים של הסקרים האחרונים לפני הבחירות כמה כל אחד אמר, וחשבנתי בכמה הם לא מדייקים לפי הסקרים האחרונים.
המספרים שרואים בצילום מסך שרואים את המדינות המתנדנדות זה לא הסקרים האחרונים אלא הסקרים של יומיים לפני.1730638768605.png

יואל וויס

משתמש פעיל
יש מגמה דומה גם בסקרי הסנאט,
שם פתאום תוך שבוע אריזונה נבאדה וויסקונסין הפכו לשדה קרב ממש ומכוני החיזוי בין רגע החלו באופן מתוזמן ממש לשנות תחזיות !
נכון.
אגב, מכוני החיזוי אמורים לתקן את החיזוי שלהם כשיש שינוי בסקרים.
יש להם ספייס להכניס פרשנות ומשקל שלהם לשינוי הלא רציונלי הזה אבל עדיין, סביר שכשיש שינוי בסקרים גם המודלים משנים כיוון.

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
צפה בקובץ המצורף 1809992

צפה בקובץ המצורף 1809995
יש פה באתר נתונים לפי מספר ימים לפני הבחירות מה היה הסקרים אז... ועוד נתונים של הסקרים האחרונים לפני הבחירות כמה כל אחד אמר, וחשבנתי בכמה הם לא מדייקים לפי הסקרים האחרונים.
המספרים שרואים בצילום מסך שרואים את המדינות המתנדנדות זה לא הסקרים האחרונים אלא הסקרים של יומיים לפני.צפה בקובץ המצורף 1810000
א"א להסתכל ע"פ הסקרים האחרונים, לפעמים זה מכון קיקיוני שלא ראוי לדיווח בכלל. אני התייחסתי לממוצע הסקרים כפי שרואים בטבלה התחתונה.

אם תמצאו מכון שדייק בכל התחזיות נשמח לשמוע.

rrrry

משתמש מקצוען
א"א להסתכל ע"פ הסקרים האחרונים, לפעמים זה מכון קיקיוני שלא ראוי לדיווח בכלל. אני התייחסתי לממוצע הסקרים כפי שרואים בטבלה התחתונה.

אם תמצאו מכון שדייק בכל התחזיות נשמח לשמוע.
זה ממוצע של כל הסקרים האחרונים באותה מידה שהם עושים ממוצע לסקרים שבוע לפני הבחירות

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
זה ממוצע של כל הסקרים האחרונים באותה מידה שהם עושים ממוצע לסקרים שבוע לפני הבחירות
צריך לבדוק א"ז, ממוצע של סקרים ממתי? של היום שלפני הבחירות?

למיטב זכרוני, ויסכימו איתי חברי הפורום שהסקרים טעו ובגדול, לפי מה שמוצג למעלה הם חזו במדוייק את הפער בפנסילבניה.

יואל וויס

משתמש פעיל
צריך לבדוק א"ז, ממוצע של סקרים ממתי? של היום שלפני הבחירות?

למיטב זכרוני, ויסכימו איתי חברי הפורום שהסקרים טעו ובגדול, לפי מה שמוצג למעלה הם חזו במדוייק את הפער במישיגן.
הסקרים טעו בגדול אבל הממוצע היה די קרוב לדיוק.
אאל"ט היה איזה סקר של טראפאלגר או סוקר ימני אחר שמשך את הממוצע ימינה.

העקשן מנצח

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
הסקרים הכלליים האחרונים הם תעלומה. נזכיר שביידן ניצח את טראמפ ב-4.5% אחוז בקול הפופולארי, כעת זה סביב השויון, קולמוסים רבים נשברים בניסיון להבין מהיכן צצו לטראמפ עוד 3-4 מיליון קולות שלא מתבטאים מספיק במדינות המפתח, גם עליה אפשרית שלו בניו יורק וקליפורניה לא מסבירה את זה.
חובה להשלים כאן את הנתון החשוב ביותר.

לפי הממוצע של RCP ביום 03/11/2020 ביידן הוביל על טרמאפ ב7.2% בהצבעה הלאומית!!!! ולבסוף ביידן ניצח רק ב4.46% בהצבעה הלאומית.

שזה אומר שיש סטייה של כמעט 3% לרעת טארמפ.

וכעת אם נוסיף את הסטיה הזו למה שכתבת על המשמעות של השוויון כיום על חלקות האלקטורים, אז התמונה הינה מאוד אופטימית לטראמפ.

גיוון

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
הכל אפשרי. משנת 2020 הגיעו לצפון קרולינה למעלה מ-120,000 תושבים חדשים מניו יורק וקליפורניה. על פי רוב מדובר במצביעים דמוקרטיים קלאסיים לבנים משכילים שרצו לצאת מהערים הצפופות לאזור פרברי מפותח.

זו תופעה שהתחילה בקורונה שאנשים עברו לעבוד מרחוק.
120K גם אם כולם דמוקרטים (וזה לא הגיוני) זה בסך הכל 1% ועוד קצת מסך הקולות בצ"ק
אז שיסגרו את הפער + להוביל ב3% נשמע קצת מופרך
אולי אני טועה

מגיד עתידות

משתמש פעיל
אולי אני טועה
בוא נוסיף עוד נתון, בצפון קרוליינה יש בחירות גם על המושל,
והרפובליקנים נפלו רציני עם מארק רובינסון סגן המושל שהתגלה עם קופת שרצים רצינית במיוחד
ויש סחף אדיר למועמד הדמוקרטי סטיין,
מטבע הדברים כאשר האזרח המתון והמתלבט הולך לקלפי להצביע למועמד דמוקרט יש תופעה שהוא כבר ילך בעוד הצבעות בטופס לאותה מפלגה,
וטראמפ אכן נזהר מאוד ומנסה בכל כוחו להתרחק מרובינסון

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
אולי אני טועה
זה לא נתון שסוגר את כל הפער. זה נתון המעיד על עליה באוכלוסיות תומכי דמוקרטים בצפון קרוליינה.

ע"פ הרישום להצבעה דווקא נראה שהרפובליקנים מצליחים יותר.

חסוי 7

משתמש מקצוען
המהמרים עוברים לתמוך בהאריס, היחלשות גם בסקרים פחות מ-72 שעות לפתיחת הקלפיות בארה”ב והמרוץ הופך לדרמטי במיוחד עם מה שנראה כהובלה קלה של האריס ברוב מדינות המפתח • המהמרים עוברים גם הם לכיוונה של האריס, שמקטינה משמעותית את הפער, לפי ארבעה ימים טראמפ קיבל שם 66.9% והאריס הייתה עם 33.1%. אך כעת, כאמור המועמדים הולכים ומתקרבים לתיקו צמוד ומותח.
חדשות 14
מה קרה הקמפיין של האריס עובד חזק ולא סתם המועמדת שאין לה סיכוי 1 לזכות בבחירות עושה הכול כדי להעפיל מסך עשן של סקרים והימורים על המציאות.

חסוי 7

משתמש מקצוען
איזה נחרצות ?
מה לעשות ככה אני רואה את זה
אני לא דן על סקרים של ההוא או ההיא ומפרשן ומבלבל בהם זה יכול להיות ספורט נחמד
אני רואה תמונה רחבה מאוד של הרבה גורמים ואפשר לומר על זה בנחרצות.
אני אומר את זה לא בנימה של הימור אלא שמשכללים את כל התמונה : טראמפ הוא המנצח - לפי כל גורמי המקצוע

יואל וויס

משתמש פעיל
אם אתה דמוקרט, הייתי מציע לך לא לסמוך על זה..
חסידי סאטמר, ליבם במקום הנכון, והם לא שמעו על כך שחרדים מצביעים אך לא בוחרים...
אם הם כבר מגיעים לקלפי, זה אבוד.
הקמפיין של חסידי סאטמר.
למתעניינים, גם ביל וובר וגם מייק לולר הם רפובליקנים.

קבצים מצורפים

• VID-20241103-WA0040.mp4
    2.3 MB

מגיד עתידות

משתמש פעיל
מה לעשות ככה אני רואה את זה
אני לא דן על סקרים של ההוא או ההיא ומפרשן ומבלבל בהם זה יכול להיות ספורט נחמד
אני רואה תמונה רחבה מאוד של הרבה גורמים ואפשר לומר על זה בנחרצות.
אני אומר את זה לא בנימה של הימור אלא שמשכללים את כל התמונה : טראמפ הוא המנצח - לפי כל גורמי המקצוע
מי אלו כל גורמי המקצוע ?

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
המהמרים עוברים לתמוך בהאריס, היחלשות גם בסקרים פחות מ-72 שעות לפתיחת הקלפיות בארה”ב והמרוץ הופך לדרמטי במיוחד עם מה שנראה כהובלה קלה של האריס ברוב מדינות המפתח • המהמרים עוברים גם הם לכיוונה של האריס, שמקטינה משמעותית את הפער, לפי ארבעה ימים טראמפ קיבל שם 66.9% והאריס הייתה עם 33.1%. אך כעת, כאמור המועמדים הולכים ומתקרבים לתיקו צמוד ומותח.
הכותרת הנ"ל נועדה למשוך את הקורא לקרוא את המשך הכתבה, או להיכנס למשדר, לא קרה היום באמת שום דבר דרמטי, הירידה בשווקי ההימורים הייתה כבר אמש.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  7  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה