בשביל לא לפתוח עם ידיים רטובות ומסובנות את הברז אלא ע"י חיישןלמה מיועד החיישן?
ולמה לא להשתמש איתו?
צריך נק' חשמל, ושבת
בשביל לא לפתוח עם ידיים רטובות ומסובנות את הברז אלא ע"י חיישןלמה מיועד החיישן?
ולמה לא להשתמש איתו?
לנו דרך ספינות מישראל הגיע עם משלח עד הבית תוך 5 יום18.29US $ 41% OFF|אגן אמבטיה פליז כיור מיקסר ברז חם וקר סיפון רכוב מוברש זהב מסתובב שירותים מנוף ברז משלוח חינם|ברזים לכיורים| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
ברז יפהפה לפינת נטילת ידיים. רק לקח המון זמן עש שהגיע
@nori
117.39US $ |LANGYO שחור מטבח ברז לשלוף כסף אחת ידית ידית אחת מיקסר ברז כיור ברז 360 סיבוב מטבח ברזי|ברזים למטבח| - AliExpress
מדהים.
יש קישור? כאן אין משלוח מישראללנו דרך ספינות מישראל הגיע עם משלח עד הבית תוך 5 יום
יש קישור? כאן אין משלוח מישראל
איזה פינה יפיפיה.....
החיפוי מפריד בב"ב נקרא קלקטה גולד עלה לי בערך 350 ש"ח (הפינה ממש קטנה משהו כמו 65*35)איזה פינה יפיפיה.....
ממש נתת לי השארה,
יש לי גם ריצוף אפור וזה כ"כ יפה!
יש מצב לקבל יותר פרטים מאיפה החיפוי, הכיור והבוצ'ר?
ו-יש לך מושג מה העלות הכוללת של הפינה הזאת?
תודה ענקית!!!
???אם יש למישהו קישורים לברז שתי ידיות
תודה רבה
האם אכן זה זהב מוברש? נראה קצת מבריק בתמונה..אני קניתי את זהhttps://he.aliexpress.com/item/33019442170.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.19d04c4dlyO92h
זה בסדר גמור. .. חמוד... באמת חסך לי את ההוצאה כרגע בשביל לקנות של חמת בכמה אלפים
עלה לי 45 דולר לברז והגיע תוך כמה ימים כי זה מישראל
כך זה נראה אצלי
זהב מוברשהאם אכן זה זהב מוברש? נראה קצת מבריק בתמונה..
תודהאני קניתי את זהhttps://he.aliexpress.com/item/33019442170.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.19d04c4dlyO92h
זה בסדר גמור. .. חמוד... באמת חסך לי את ההוצאה כרגע בשביל לקנות של חמת בכמה אלפים
כך זה נראה אצלי
וואי..בלת"ק
זה יותר מזל משכל....
קניתי באלי לאחרונה 2 ברזים בעקבות המלצות רבות שראיתי.
אחד יצא אחלה, השני מטפטף
כמה זמן זה כבר אצלכם?אני קניתי את זהhttps://he.aliexpress.com/item/33019442170.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.19d04c4dlyO92h
כך זה נראה אצלי
יש לך עם החיישן?קבלתי מחבר מאוד נהנה48.93US $ 55% OFF|חכם מגע מטבח ברזי מנוף עבור חיישן מטבח מים ברז כיור מיקסר לסובב מגע רז חיישן מים מיקסר KH 1005|ברזים למטבח| - AliExpress
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: