הבדל בין ברז מטבח חמת לאלי אקספרס...

חיה באושר

משתמש פעיל
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
במשך שנים לקוח רק של חמת,
לפני כ3 שנים קניתי ברז למטבח מאלי [בחנות שעושה משלוחים מישראל, הגיע אחרי 5 ימים]
עד היום ברוך השם עובד נפלא, ונראה כמו חדש ממש,

לאחרונה הזמנתי מהם את הברז השני התאום לחלבי. [הגיע אחרי 3 ימים]
העלות לערך 35 דולר [ב11.11]
נשמח לקבל תמונה.
ומבחינת איכות, איך האיכות?
והאם יש הבדל בזרם המים או במשהו אחר מחמת?

nori

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
יש עוד מלא....
שלחתי לך רק דוגמא, תדפדפי שם תראי...
יש חברה שמומלצת מאד כאן באתר וגם בקבוצות של המלצות של אליאקספרס. אליהם התכונתי שלא אהבתי את הדגמים.
אני יודעת שבאלי יש אינסוף דוגמאות. אבל העדפתי משהו עם נסיון.

אם כי אני כבר החלטתי שגם אם לא אמצא המלצות אני אקנה.
אתמול הייתי בחנות ושאלתי על איזה ברז מחיר. אמרו לי הוא זול, סיני לא כדאי לך. שאלתי מה בכל אופן המחיר ענו לי 1000 ש'. אז מצד אחד להשקיע יותר מאלפיה לאמתאים לי. מצד שני אם כבר הולכת על זול סיני אז באמת 75 דולר מספיק. ואם לא יהיה טוב נחליף. זה בכל מקרה טוב לדחות את ההוצאה הזו מתקופה של שיפוץ.

ר.ב.ב.ש

משתמש סופר מקצוען
עריכה תורנית

חיה באושר

משתמש פעיל
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
יש חברה שמומלצת מאד כאן באתר וגם בקבוצות של המלצות של אליאקספרס. אליהם התכונתי שלא אהבתי את הדגמים.
אני יודעת שבאלי יש אינסוף דוגמאות. אבל העדפתי משהו עם נסיון.

אם כי אני כבר החלטתי שגם אם לא אמצא המלצות אני אקנה.
אתמול הייתי בחנות ושאלתי על איזה ברז מחיר. אמרו לי הוא זול, סיני לא כדאי לך. שאלתי מה בכל אופן המחיר ענו לי 1000 ש'. אז מצד אחד להשקיע יותר מאלפיה לאמתאים לי. מצד שני אם כבר הולכת על זול סיני אז באמת 75 דולר מספיק. ואם לא יהיה טוב נחליף. זה בכל מקרה טוב לדחות את ההוצאה הזו מתקופה של שיפוץ.
בדיוק.
זה גם לא ריצוף או משהו שאי אפשר לשנות.
זה משהו שתמיד את יכולה להחליט שאת משדרגת.
מצד שני יש מושג שכשעושים עושים טוב השאלה אם באמת יש הבדל....

ngraphic

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי

קבצים מצורפים

• חח.jpg
    חח.jpg
    KB 210.3 · צפיות: 541

estyr

משתמש מקצוען
אני קניתי את זהhttps://he.aliexpress.com/item/33019442170.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.19d04c4dlyO92h
זה בסדר גמור. .. חמוד... באמת חסך לי את ההוצאה כרגע בשביל לקנות של חמת בכמה אלפים
עלה לי 45 דולר לברז והגיע תוך כמה ימים כי זה מישראל
כך זה נראה אצלי
ממש מוצלח!!!
סליחה על הסטייה אבל מה איזה שיש וחיפוי יש לך?

צבע ורוד

משתמש פעיל

ngraphic

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
מה המחיר שלו למטר?
באזור ה1500..לא זוכרת ממש כי עשינו גם על הקיר
איש שיש אחר ששאלנו אותו, נתן מחיר ממש גבוה
זה היה תמוה כי לא הבנתי מה הפער. יכול להיות בגלל שזה אופנתי ויפה אז המחיר אצלו היה גבוה, לאו דווקא מראה על איכות

estyr

משתמש מקצוען
באזור ה1500..לא זוכרת ממש כי עשינו גם על הקיר
איש שיש אחר ששאלנו אותו, נתן מחיר ממש גבוה
זה היה תמוה כי לא הבנתי מה הפער. יכול להיות בגלל שזה אופנתי ויפה אז המחיר אצלו היה גבוה, לאו דווקא מראה על איכות
אז למה לא הלכת על קיסר?

אברהם א.

משתמש רשום
לגבי חמת או סיני - אין כמו מוצר עם אבא, אבל לא תמיד צריך את זה, אם אתם יודעים להתקין לבד - לכו על הזול, מקסימום עוד שנתיים תחליפו, אם קוראים לבעל מקצוע להחלפה זה כבר שיקול, וכשמדובר בהתקנה קבועה (למשל מערכת אינטרפוץ - מערכת של מקלחת שמותקנת תחת הקרמיקה) שם חובה ללכת על איכות = חמת.
סיפור שנתקלתי לאחרונה - למשיהו הלך ידית של אינטרפוץ בן 15 שנה, הלך לחנות שפנו לסוכן חמת, חיפש להם במחסני החברה ומצא חלקי חילוף. אם זה לא היה של חמת היה צריך שיפוץ אמבטיה.

חיה באושר

משתמש פעיל
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים

ד.ר.

משתמש רשום
במשך שנים לקוח רק של חמת,
לפני כ3 שנים קניתי ברז למטבח מאלי [בחנות שעושה משלוחים מישראל, הגיע אחרי 5 ימים]
עד היום ברוך השם עובד נפלא, ונראה כמו חדש ממש,

לאחרונה הזמנתי מהם את הברז השני התאום לחלבי. [הגיע אחרי 3 ימים]
העלות לערך 35 דולר [ב11.11]
אפשר קישור?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  56  פעמים

לוח מודעות

למעלה