א.ר.ז.
משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
•
יש סיכוי שיש לנו שובר אחד למכירה.יש עדיין שוברים לכובעים של פרסטר?
אם רלוונטי - אבדוק.
יש סיכוי שיש לנו שובר אחד למכירה.יש עדיין שוברים לכובעים של פרסטר?
כאןמה עם הקטלוג?
הכי פשוט לעדכן משקלים זה בטלפון של שירות לקוחות וסליחה מהמוקדניותמישהו הצליח לעדכן משקלים?
שולחת במיילמישהו הצליח לעדכן משקלים?
תודהשולחת במייל
שלחתם ברקודים או משקלים?תודה
ניסיתי והגיבו לי תוך שניות
גם וגםשלחתם ברקודים או משקלים?
למכירה של אתמול שהיה בה דפנות סכך ותאורהבטבלת לוחות הזמנים של המכירה, היה רשום פתיחת מכירת חגים ראשונה בי"ב אלול.
לא ראיתי שנפתח..
למה הכוונה?
כל מילהלגבי תשלום לתחנה 1 3 או 5...דבר אחד נשגב ממני.למה צריך לחכות לחשבונית ולראות כמה זה דמי התחנה...ולא שכפותחים הזמנה יש רשימת המוצרים שהזמנתי...בשורה הראשונה יהיה דמי תחנה ואז אני יחליט אם מתאים לי או לא ולא להיות מופתע שבחגים זה 5 ולא 3 כרגיל....
המכירה הזו כבר נפתחה ביום חמישי..למכירה של אתמול שהיה בה דפנות סכך ותאורה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: