למה לא צודק? זה החוק בהחזרת מוצרים. מבחינתם הזמנת מוצר ואתה מעוניין להחזיר...השארנו אותם. התקשרתי היום וזכו אותי פחות 5%, שאני חושבת גם לא צודק.
למה לא צודק? זה החוק בהחזרת מוצרים. מבחינתם הזמנת מוצר ואתה מעוניין להחזיר...השארנו אותם. התקשרתי היום וזכו אותי פחות 5%, שאני חושבת גם לא צודק.
מוזר...הסתיימה האופציה של דיווח חוסרים דרך המייל.
אני תמיד שלחתי דרך המייל- שבוע שעבר קיבלתי תגובה מהשירות לקוחות שזיכוי דרך המייל זה רק בשיעור של 50%.
לשאלתי על השינוי בנהלים הם ענו שהם רוצים לוודא שאכן היה חסר המוצר בתחנה, לאחר שהיו בעיות בעבר...
ממש מעצבן!
תודה רבה!מברגה מעולה, בעלי ממש מרוצה!! הבנתי שהשיגו על זה סבסוד ובעיקרון עולה בשוק קרוב ל 300 ש"ח
גם אני יושבת על קוצים.. לא רוצה שיתפסו לימי יודע את הסוד?
מתי נפתח אתר המכירה?
זה נראה כמו אירוע רנדומלי.....
בשתי המכירות הקרובות לאיש ארונות?
איזה? כתר?יש ארונות?
נפתח כעתמי יודע את הסוד?
מתי נפתח אתר המכירה?
זה נראה כמו אירוע רנדומלי.....
לפני כרבע שעה אבל לא גיליתי ע"מ שלא תתפסו לי את הקריספר שחלמתי עליו כבר חצי שנה...נפתח כעת
מה זה? ומה השימוש שלו?לפני כרבע שעה אבל לא גיליתי ע"מ שלא תתפסו לי את הקריספר שחלמתי עליו כבר חצי שנה...
פרסומת סמויה
זה לא סמוי...כנראה שיש כאן משהו סמוי ממשנת יוסף ......
השבוע הוסיפו
בשבועות הקרובים מכירות החגים המורחבות עמלת התחנה תעמוד ע"ס 5 שח.
נהדר,זה לא סמוי...
פשוט פרוג בתפוצה מאוד רחבה...זה היה ברור שזה יגיע לעיניים הנכונות..שאפו על תיקון הנצרך....
משטח הנחה לאחר טיגון. שומר על האוכל קריספי ולא ספוג שמן כמו כשמניחים על נייר סופג.מה זה? ומה השימוש שלו?
אני מרוצה מהבד שלהםמישהוא מכיר את הבד לסוכה שלהם?
מומלץ?
קמיט?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: