תמיד זה 3 שחדמי אחזקת תחנה עלו?
עד עכשיו היה שקל,
במכירה האחרונה רואה שחויבנו ב5!!! שקלים,
בלי הודעה מוקדמת?
לא שמתי לבתמיד זה 3 שח
אולי חייבו אתכם בטעות בפעם הקודמת ב1 ולכן הפעם השלימו ל3
דברים ארוזים מבקשים את הזיכוי דרך שרות הלקוחות בטלפון או במיילאיך מקבלים זיכוי על פריטים שלא היו ולא ראינו את זה כשאספנו (הייתה חבילה עם כמה פריטים שהזמנו מסומנת בשם, ואחד הפריטים לא היה בה למרות שהיה כתוב על האריזה)?
אצלנו יש גם תשלום ועד בית + 1 ש''חלא שמתי לב
באמת חוצפה
העלו כי במכירה של החגים הם בדר"כ מעלים ל5
אבל עכשיו שכל שבוע יש חלק מהמכירה של החגים
גם יהיה 5 ?
מצאו שיטה ..................
לא הבנתי יכול לדרוש כמה שרוצה?הדמי תחנה הולכים ב100% למפעיל התחנה, אם הוא דורש יותר מעלים לכם את התשלום.
השאלה למה בכלל צריך לשלם דמי שירות? יוצא בחודשי שאנחנו משלמים די הרבה כסף על השרותאני לא יודעת מה מתרחש בכל תחנה אבל אצלינו אני שמחה לשלם את דמי השירות למפעיל התחנה.
אם עוצרים לרגע ומסתכלים על העבודה שלהם מבחינים שקיימת כאן עבודה לא קצרה ולא קטנה. והתשלום מגיע להם מכל הלב.
לפעמים אני קונה מס' מוצרים מועטמה זה משנה אם זה יורד ישירות, או באמצעות העלאת מחירי המוצרים?
???איך המצעים שהתחילו להביא בזמן האחרון של חברת rainforce ? יותר איכותיים מהקודמים? אשמח לדעת
ממש לאמשנת יוסף משלמים גם לעיריה על הנקיון לאחר המכירה
זה שוק חופשי, הבחירה בידיכם אם לקנות או לא.לפעמים אני קונה מס' מוצרים מועט
וצריכה לשלם כמו אחד שקונה במאות שקלים.
או למשל בשנת שמיטה קניתי רק שקית גזר ושילמתי תוספת כסף על השמיטה..
בקיצור בשום חנות אנשים לא משלמים על שירות / מקום וכד'
כמו שתשלמו תוספת 3 ש''ח לקופאים/יות..
הכוונה לסדר את הזיכוי בתחנהאם שבוע הבא לא אעשה הזמנה???
אני הזמנתי לפני 3 שנים (אם זה אותו אחד) ומשמש לי לצרכים שלי, לא הכי חזק אבל מספיק חזק לרוב הדברים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: