אני גם מתלבטת איזו מידה להזמין ברגיל הבת שלי מידה 36 אפילו פחות השאלה מה להזמין לה?כבר יצאתי מבולבלת .
גם אצלכם התכווץ?
אני גם מתלבטת איזו מידה להזמין ברגיל הבת שלי מידה 36 אפילו פחות השאלה מה להזמין לה?כבר יצאתי מבולבלת .
גם אצלכם התכווץ?
עדיין זה פחות נוח מהאתר הקודם שבלחיצה רגילה על התמונה מייד היה מגדיל אותהאגב, למי שהתלונן שאי אפשר להגדיל את התמונות בלחיצה על התמונה, אפשר לפתוח את התמונה בכרטיסייה חדשה ושם זה הרבה פעמים גדול או ניתן להגדלה
צפה בקובץ המצורף 1808647
יש תוסף שעושה את העבודה:אי אפשר להגדיל את התמונות בלחיצה על התמונה
בדקתי על משנת יוסף והוא לא עושה כלוםיש תוסף שעושה את העבודה:
סקירה של התוסףImagus - חנות האינטרנט של Chrome
Enlarge thumbnails, and show images/videos from links with a mouse hover.chromewebstore.google.com
שיתוף | תוסף לכרום שיגדיל את תמונת הפרופיל
שלום לכולם לכל מישתמשי המחשבים והטלפונים מכירים את זה שאתם רוצים ליראות את תמונות הפרופיל בגדול אך אי אפשר אז מצאתי תוסף שיאפשר לכם להגדיל את התמנוה איך מפעי...mitmachim.top
אגב, למי שהתלונן שאי אפשר להגדיל את התמונות בלחיצה על התמונה, אפשר לפתוח את התמונה בכרטיסייה חדשה ושם זה הרבה פעמים גדול או ניתן להגדלה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: