אני גם מתלבטת איזו מידה להזמין ברגיל הבת שלי מידה 36 אפילו פחות השאלה מה להזמין לה?כבר יצאתי מבולבלת .
גם אצלכם התכווץ?
אני גם מתלבטת איזו מידה להזמין ברגיל הבת שלי מידה 36 אפילו פחות השאלה מה להזמין לה?כבר יצאתי מבולבלת .
גם אצלכם התכווץ?
עדיין זה פחות נוח מהאתר הקודם שבלחיצה רגילה על התמונה מייד היה מגדיל אותהאגב, למי שהתלונן שאי אפשר להגדיל את התמונות בלחיצה על התמונה, אפשר לפתוח את התמונה בכרטיסייה חדשה ושם זה הרבה פעמים גדול או ניתן להגדלה
צפה בקובץ המצורף 1808647
יש תוסף שעושה את העבודה:אי אפשר להגדיל את התמונות בלחיצה על התמונה
בדקתי על משנת יוסף והוא לא עושה כלוםיש תוסף שעושה את העבודה:
סקירה של התוסףImagus - חנות האינטרנט של Chrome
Enlarge thumbnails, and show images/videos from links with a mouse hover.chromewebstore.google.com
שיתוף | תוסף לכרום שיגדיל את תמונת הפרופיל
שלום לכולם לכל מישתמשי המחשבים והטלפונים מכירים את זה שאתם רוצים ליראות את תמונות הפרופיל בגדול אך אי אפשר אז מצאתי תוסף שיאפשר לכם להגדיל את התמנוה איך מפעי...mitmachim.top
אגב, למי שהתלונן שאי אפשר להגדיל את התמונות בלחיצה על התמונה, אפשר לפתוח את התמונה בכרטיסייה חדשה ושם זה הרבה פעמים גדול או ניתן להגדלה
באיזה אתר ?לא מצליחה להתחבר..
יש תקלה באתר?
זה בעצם סוג של נגן-נשכןצפה בקובץ המצורף 1815870האם מומלץ על פני נשכן רגיל? והאם בטיחותי?
קניתי אותו במשנת לפני תקופה, והוא מדהים!מישהו יודע האם הבית פעילות לפעוטות שמוכרים השבוע, איכותי, שווה?
מאיזה קישור? האתר נפתח? האם רק הסיסמה לא תקינה?גם אני לא מצליחה להתחבר
המס' של עזרה תכנית לא תקינה, מישהו יודע את המס'?
אשמח מאוד גם לשמועאיך הטרמפולינה של איזי בייבי?
יש למישהו נסיון?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: