איך משיגים אותו?אם המנהל תחנה יגיד שלא נשאר, תקבל זיכוי מלא.
הוא לא תמיד נמצא
ואיך יזכור מה היה בקניה לפני שבועיים?
איך משיגים אותו?אם המנהל תחנה יגיד שלא נשאר, תקבל זיכוי מלא.
ומשלמים ארנונה ונקיוןוהם עוד משתמשים במשאבים ציבוריים (חניונים גינות)
זה כבר בעיה תתלוננו עליואיך משיגים אותו?
הוא לא תמיד נמצא
שבוע הבא מישהו יזכור מה נשאר ומה לא?אם המנהל תחנה יגיד שלא נשאר, תקבל זיכוי מלא.
אני יודעת, אבל זה מאוד מקשה עלי, וגם לא הוגן!אפשר לעקוב באתר
בדרך כלל המנהל זוכרשבוע הבא מישהו יזכור מה נשאר ומה לא?
לו יהי...בדרך כלל המנהל זוכר
הלוואי, לא במחוזותינו..ומשלמים ארנונה ונקיון
(כמעט בכל הארץ כולל מודיעין עילית)
בעירנו כןהלוואי, לא במחוזותינו..
כבר הרבה זמן שאולי כל החברות הורידו מק"ג ל900 גרם, והשוואות המחירים לא מעודכנות.מה זה במכירה כתוב שהחומוס והשעועית הם 900 ג'
אני מחפש באתרי השוואות מחירים והכל כתוב שזה מחירים של 1 ק"ג
מיה הורידו את הכמות באריזות ?
גם ג'ל כביסה פרסיל הורידו את הכמות ב200 מ"ל
ולדעת שהורדת המחירים אולי תשפיע גם על רשתות השיווק האחרותבואו נחשוב על ביזנעס אחר.
למשל, קניית דירה.
אתה מוצא דירה שמתאימה לך וגם המחיר די מתאים, וקולט שהמוכר יכול למכור גם בהרבה פחות כסף ועדיין להיות מורווח מאוד.
אם אתה יודע שהוא צריך אותך, נניח שהדירה מאוד לא מבוקשת ורק אתה היחיד שמתעניין בה מסיבות אישיות, לא תעשו משא ומתן בשביל להוריד באיזה 200,000 ש"ח?
אז למה כשבא מישהו ומוכר לך שוקולד או ביסלי או קמח, זול ככל שיהיה, אבל אתה יודע שאתה יכול להתמקח ולהוריד במחיר ויחד עם זאת המוכר יצא מורווח מספיק, למה פתאום שם לא עושים משא ומתן?
הטענה "אתה לא חייב לקנות" תקיפה לגבי אדם יחיד. כשמדברים במונחים של ציבור, לציבור יש כוח לעשות את המשא ומתן הזה.
עד שמישהו עלה על שיטה להוזלה משמעותית של מוצרים, בסוף 80% מההוזלה הזו הולכת לכיס שלו, והציבור היה יכול איכשהו לשנות את האחוזים האלו.
זה הכל.
מה אם זה שרוב המוצרים שהיו שם בהשוואת מחירים בכלל לא קיימים במכירות של משנת יוסף אולי הם בצעו את ההשווה בחנות של משנת יוסף ואת זה לא ציינו ניסיתי לכתוב תגובה לכתבה ולא היה ניתן!!! בכל מקרה נראה לי שמשהו שם בכתבה לא עוגן (ואת המציאות אנחנו מכירים כל אחד יכול לעשות השוואות לבד בסוף מה שגורם לרוב הציבור לקנות במשנת יוסף זה הנוחות של ליד הבית ולא המחירים בעיקר כשביטלו את הישיר למהדריןבהקשר להודעות המלינות על מחירי משנת יוסף שהיו אמורים לדעת המלינים להיות נמוכים יותר.
עליכם לדעת שחברת KT נועדה לרווח לבעליה ולכן הם אכן מרוויחים.
לגבי המחירים יש חברה שעד כמה שידוע לא נועדה להרוויח ושמה המכירה לקהילה (המכירה השכונתית שארית) והמחירים שם זהים כמעט למחירי משנת יוסף ולפעמים גם גבוהים יותר.
כך שכנראה חברת KT לא מרוויחה עשרות מליונים ע"ח האברכים המסכנים, אלא גובה אכן מחירים סבירים ביותר.
במקום לאמר תודה לרשת ששוברת מונופול
אתם מנסים לסגור אותה?
שים לב זה תן צאפ' טבעות- זה תכשיט של משנת יוסףמישהו יודע מה הקשר בין תכשיטים מעוצבים למאגדת חטיפים?
צפה בקובץ המצורף 1822639
שבוע הבא מישהו יזכור מה נשאר ומה לא?
בדרך כלל המנהל זוכר
אני לא יודע איך זה מתנהל בתחנה שלכם,לו יהי...
נחכה לשבוע הבא ונדע
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: