חסום בנטפריחדשות 13 עשו כתבה על משנת יוסף - הרי היא לפניכם
https://jumbomail.me/j/SBOlfraDVU6rweZ - קישור
תוכלי להעתיק לפה לטובת החסומים?חדשות 13 עשו כתבה על משנת יוסף - הרי היא לפניכם
https://jumbomail.me/j/SBOlfraDVU6rweZ - קישור
לדבר עם מנהל התחנה בשבוע הבא.אתמול הגעתי בסוף המכירה וחלק מהדברים לא היו, מנהל התחנה כבר הלך עוד לפני שהסתיים זמן החלוקה ולא היה לי למי לפנות כתבתי למשנת יוסף במייל ואז הם מחזירים מייל אוטומטי שרק דרך מנהל התחנה ועו, מה אני צריכה לעשות?
כן אבל ככל הנראה שבוע הבא אני לא יזמין ואח"כ טבע האדם לשכוח וממש חבל ליאתמול הגעתי בסוף המכירה וחלק מהדברים לא היו, מנהל התחנה כבר הלך עוד לפני שהסתיים זמן החלוקה ולא היה לי למי לפנות כתבתי למשנת יוסף במייל ואז הם מחזירים מייל אוטומטי שרק דרך מנהל התחנה ועו, מה אני צריכה לעשות?
לנו זה לא קורה הרבהלא יודע אבל ממש לאחרונה התחלתי לקחת במשנת יוסף
בשבוע הראשון מוצר אחד היה חסר
בשבוע השני מוצר אחד היה עם עובש
בשבוע השלישי שני מוצרים היו חסרים
זה תמיד ככה?
לא תמיד אבל גם לא נדירבשבוע השלישי שני מוצרים היו חסרים
זה תמיד ככה?
קרה לי פעם אחתבשבוע השני מוצר אחד היה עם עובש
ממש לא נדירלא יודע אבל ממש לאחרונה התחלתי לקחת במשנת יוסף
בשבוע הראשון מוצר אחד היה חסר
בשבוע השני מוצר אחד היה עם עובש
בשבוע השלישי שני מוצרים היו חסרים
זה תמיד ככה?
לדעתי פחות רלוונטי לציבור החרדי כי צריך להשוות בין הצורכניות החרדיות כמו יש חסד שערי רווחה וכו'ניסיתי להעביר כאן בקובץ אך הוא לא נותן ורושם שזה קובץ גדול מידי להעברת סרטון בפרוג
אם יש משהו שמצליח לעקוף את זה ולפתוח בצורה אחרת למען המתוכתבים כאן - זה יהיה נפלא
לגביי השאלה מה רואים בסרטון? מגיעה מישהי חילוניה מערוץ 13 לאחת התחנות תוך כדי מכירה , מסריטים את השטח בזמן אמת ומראים איך אנשים באים ובעזרת הדף אוספים את המוצרים שלהם
היא לוקחת מאנשים מוצרים שהזמינו , בודקת בדף מה המחיר שהם שילמו וסורקת את ברקוד המוצר - מיד עולה לה באייפון המוצר עם הברקוד במגוון רחב של סופרים שונים
כל המוצרים שהיא בדקה - משנת יוסףזולים וחלקם אפילו בפער גדול
היא מסכמת שם שהחילונים צריכים ללמוד מהחרדים איך עושים קניות בזול וחוסכים את בשירות , הארנונה והמיזוג
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: