לא, יש שם בהמשך עם קורה
נר שמספיק לחמש דקות, להבדלה ביו"ט שחל במוצ"ש וא"א לכבות את הנר.נר יקנה"ז מדונג -
מה זה, נר הבדלה רגיל?
אני קניתי לפני כשנה, מרוצה מאוד.למשהו יש מידע על המקל בלנדר?
צפה בקובץ המצורף 1459388
אחד הדברים המרגיזים במשנת יוסף שהם לא כותבים מותג כאילו אנו לפני 200 שנה.......למשהו יש מידע על המקל בלנדר?
צפה בקובץ המצורף 1459388
לי מנהל התחנה אמר אחרת(במיוחד שאצלנו זה יום רביעי ומן הסתם המוצרים שוכבים יותר זמן עד שמגיעים למכירה שלנו)
זה אותה חברה ? LIMO?אני קניתי לפני כשנה, מרוצה מאוד.
משתמשת המון ובעיקר במקל בלנדר.
מה פתאום? למה שיהיה כזה דבר. זה מוצר פגום והחנות צריכה להחזיר תמורה מלאה.אני ממש מכורה למשנת לשמחתי או לצערי תלוי איך מסתכלים על זה...
שאלה: בעבר קניתי סט מצעים שאמור לכלול סדין ציפה וציפית ובפועל לא היתה ציפית! פניתי ואמרתי לשירות שהמוצר פגום ולא ניתן להשתמש בו.בדקו ולבסוף החליטו לזכות אותי בשליש מחיר כי את שני החלקים האחרים יש לי...אני רציתי זיכוי מלא והם אמרו שעלי לפנות לחברה הייצרנית.(ואין בתכלס למי לפנות.)
יתכן?
מה פתאום? למה שיהיה כזה דבר. זה מוצר פגום והחנות צריכה להחזיר תמורה מלאה.
אלא אם כן עברו 14 ימי עסקים.
אבל צריך לזכור שמנת וסף היא חנות לכל דבר וחלים עליה כל חוקי מדינת ישראל.
למי יש את הקטלוג 2?
במייל ,מנכים מהסכום 5%קניתי זוג מצעים דגם ריבועי קסם, ואיני מעוניין בו
מחירו 74 ש"ח ליחידה סה"כ 148 ש"ח
אם למישהו יש עיצה איך ניתן להחזיר ולהזדכות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: