6 אחוז בריא (כלומר - יציב וקבוע)וב1100,000
יש מקום בארץ עם תשואה של 6+
?
קשה לי להאמין.
אבל אולי.
מה שכן תנסה במוסקבה שמה יש סיכוי......
6 אחוז בריא (כלומר - יציב וקבוע)וב1100,000
?
הקרמלין יש גם תשואות של 20 אחוזוב1100,000
?
בטח דוחף עוד אחוזים מהגברים החרדיים לשוק העבודהמה עושים הזוגות הצעירים במצב היום?
הריבית גבוהה
מחירי השכירות מזנקים?
נשמח לשמוע ממי שיודע איזה פיתרונות יש לזוגות היום
פריפריהמה עושים הזוגות הצעירים במצב היום?
הריבית גבוהה
מחירי השכירות מזנקים?
נשמח לשמוע ממי שיודע איזה פיתרונות יש לזוגות היום
זה ברור שהשוליים של הציבור החרדי מתרחבים.(שוליים לא בקטע שלילי חלילהבטח דוחף עוד אחוזים מהגברים החרדיים לשוק העבודה
איזה פרייפריה?פריפריה
צפת עפולה כרמיאל נתיבות אפי באופקים יש מחירים סביריםאיזה פרייפריה?
תוכל לנקוב שמות
שלשם בעיקר מתרכזים הזוגות החדשים
לאן הרוח הנושבת החזקה ביותר מבין שלל הערים.צפת עפולה כרמיאל נתיבות אפי באופקים יש מחירים סבירים
כמובן תלוי בסגנון לטאי צו"ל ילך היום לעפולה וחיפה וכרמיאל אני חושב טיפונת יותר פתוח תלוי בקהילות ואם יש יותר כסף אופקים חסידי יותר יימשך לכיוון צפת שכיום חווה זינוק באוכלוסייה גם הלטאית ודי חדש אוכלוסייה האמריקאיתלאן הרוח הנושבת החזקה ביותר מבין שלל הערים.
מחיר סביר אני מניח שביחס למרכז כולם שם יותר זול ובאופן משמעותי.
אבל יש עוד פרמרטרים
וממה שאתה רואה זוצ חרדי קלאסי רגיל שאין לו אבא עשיר(והוא גם לא למד בחברון)
לאיזה פריירפיה הוא יעדיף ללכת
האם יש פרייפריה שבולטת יותר מכולם?
כדי לקחת משכנתא אתה צריך הון עצמי של לפחות 30 אחוז מערך הדירהאין לי מזומן יש לי אפשרות להוציא משכנתא על דירה איפוא שווה לקנות תודה
לפי מה שאני רואה, רוב הזו"צים שהתחתנו מאז עליית המחירים (2021) עוד לא קנו דירה.לאן הזוגות הצעירים הולכים(אני מדבר על המיינסטרים הרגיל)
ולמה זה יגרום?לפי מה שאני רואה, רוב הזו"צים שהתחתנו מאז עליית המחירים (2021) עוד לא קנו דירה.
אם כולם ירדו מהגדר ויקנו דירות לכאורה זה יעלה את המחירים.ולמה זה יגרום?
באמת תמיד עניין אותי,כמובן תלוי בסגנון לטאי צו"ל ילך היום לעפולה וחיפה וכרמיאל אני חושב טיפונת יותר פתוח תלוי בקהילות ואם יש יותר כסף אופקים חסידי יותר יימשך לכיוון צפת שכיום חווה זינוק באוכלוסייה גם הלטאית ודי חדש אוכלוסייה האמריקאית
מתחילה לגדול
לא כל הקהילות בפריפריה "צו"ל"הרי לא הולכים לקהילות הליטאיות אברכיות בפריפריה (שבדר״כ יותר אברייכיות מבני ברק ירושלים)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: