לא דומה תקופת ההגרלות (והמבצעים 20-80 ) והתקופה שלפני העליות הגדולות בשנה שנתיים האחרונות, למצב היוםלעומת זאת יש לי אין ספור חברים, שלא ההורים שלהם, ולא השווער שלהם גרים בב"ש, והם מבחירה אישית, קבעו את משכנם שם
לא דומה תקופת ההגרלות (והמבצעים 20-80 ) והתקופה שלפני העליות הגדולות בשנה שנתיים האחרונות, למצב היוםלעומת זאת יש לי אין ספור חברים, שלא ההורים שלהם, ולא השווער שלהם גרים בב"ש, והם מבחירה אישית, קבעו את משכנם שם
בסדר רק שיבינו כמה הם משלמים על הפסיכולוגי הזהבית שמש זה מקום חדש חדש זה כמו חריש בערך רק לא חריש אלא בית שמש
לך לשם ותראה פשוט תחושה של התרעננות מהישנות
הציבור שלנו למרות שהוא חרדי צמא לזה נואשות -וזה משהו פסיכולוגי
זה נכון חלקית, כנראה שמה שהניע את נהירת הצעירים לב"ש היה אכן מחיר למשתכן, אבל היום כשצעיר חרדי צריך לבחור היכן לקנות דירה, ב"ש היא המקום הראשון בסדר העדיפויות, הרבה לפני מודיעין עילית, ביתר, או חריש...לא דומה תקופת ההגרלות (והמבצעים 20-80 ) והתקופה שלפני העליות הגדולות בשנה שנתיים האחרונות, למצב היום
רק לחדד מי שמשלם על הפסיכולוגי הזהבסדר רק שיבינו כמה הם משלמים על הפסיכולוגי הזה
חצי מהדברים שאנחנו משלמים עליהם הם פסיכולוגיים, ומה רע? פסיכלוגיה זה דבר חשוב, לא?בסדר רק שיבינו כמה הם משלמים על הפסיכולוגי הזה?
הכל נכון לדעתי אין פה בכלל ויכוח רוב האנשים פה מודים שבית שמש זה היום המיקום הכי אטרקטיביחצי מהדברים שאנחנו משלמים עליהם הם פסיכולוגיים, ומה רע? פסיכלוגיה זה דבר חשוב, לא?
ויש כזה הרבה זוגות צעירים שיש להם את היכולת לרכוש דירת 3 חדרים בבית שמש במחיר של כ1,900,000 ?ולכן אלפי זוצי"ם נוהרים לשם, ומוכנים לשלם על זה הרבה מאוד כסף...
מבחינת תעסוקה למשל, זו ממש לא אימפריה. מודיעין עילית הרבה יותר עצמאית מבית שמש.
ביקשו לא לדבר על העתיד, אלא על ההווה.
בבית שמש אין תעסוקה!! מודיעין עילית הרבה יותר טובה.
רק לגבי התעסוקה במודיעין עילית.לדעתי בן אדם שלא רואה את ההוה בבית שמש הוא עיוור..
אולי מבחינת תעסוקה במודיעין עילית יש כמה חברות בינוניות שהשקיעו שם . BDO סיטריקס וכאל אני לא יודע מה היום אבל אני יודע שפעם ממש ניצלו את הנשים החרדיות מבחינת השכר ששילמו להם שם מול השכר הממוצע לעבודות דומות בציבור הכללי ואני עדין לא מכיר את העשירון העליון במודיעין עילית נראה לי אפשר לספור אותם על יד אחת כמעט מה שאי אפשר להגיד על בית שמש..
שאלה טובה.... אם זה המחיר (ואני לא סגור על זה...) כנראה שיש מי שמוכן\יכול לשלם את זה.ויש כזה הרבה זוגות צעירים שיש להם את היכולת לרכוש דירת 3 חדרים בבית שמש במחיר של כ1,900,000 ?
@שתים אני מתגעגע להויכוחים איתך אתה בחור פיקח
ןלגבי השאלה על האשכול
פרוג זה לא פורום למשועממים
ואני לא רואה צורך באשכול כזה זה הכול
ולגבי בית שמש כלפי ירושלים זכור לנו
שהתווכחנו על זה בעבר
דעתך ידועה לכל
בכל אופן אני בעד דמוקרטיה
יאלה תפתחו ותהנו
מקווה שיהיה לך טיעונים חדשים ומעניינים
זה כבר טיעון ישן
אמרנו שאתה מחדש משהו
בסברות שלך
למה זה ממש התאבדות לקנות בבית שמש
אולי נחליט שהדיון יישאר עניני ולא אישי?@שתים אני נותן לך אתגר
תביא טיעון עינייני חדש
משהו שמתקבל על הדעת
למה לא לקנות ברמה ד
בא נראה אולי תשכנע אותי
גם בבית שמש הרבה מאד מהרוכשים הם אנשים שגדלו בעיר ורוצים להמשיך לגור בה,שמי שקונה בהן אלה אנשים שגדלו בעיר ורוצים להמשיך בה.
מבית שמש לת"א לא הרבה יותר מק"ס לת"א חוץ מזה שיש רכבת.וכל כמה שבית שמש תמשיך להיסמך כל העת על ירושלים, אנשי ק"ס יוכלו להיסמך במקביל גם על ירושלים , וגם כל ערי המרכז.
אתם יכולים לעשות סיבוב ברמה ד' היום ולראות כמה מסחר יש בבניה-כמות שגם ירושלים החרדית לא הייתה מתביישת בה.כדי לפתור את הבעיה הזו צריך להקצות קרקעות למסחר
וזה אמור להיות הנושא המרכזי באשכול הזה , אם רוצים לדבר על פתרונותאו פשוט, לדאוג לפיתוח הפריפריה, על זה כבר יש מספיק אשכולות.
באמת בהתחלה היו המון דירות בבת אחת ולכן המחירים היו זולים. לאט לאט נגמרו הדירות והמחירים עלו. בהחלט זה רעיון טוב לדוגמה בהר יונה לשווק אלפי דירות בבת אחת כדי שהמחירים יהיו זולים.אם כל דירות רמה ד' היו יוצאים לשיווק בפעם אחת היה נוצר שוק רווי והמחירים בבית שמש היו יורדים.
בית שמש נסמכת על ירושלים גם בגלל שזה הציבור שלה והצביון שלה, גם הלכתית בבית שמש כניסת שבת זה 40 דקות ולא 20 דקות,כל כמה שבית שמש תמשיך להיסמך כל העת על ירושלים, אנשי ק"ס יוכלו להיסמך במקביל גם על ירושלים , וגם כל ערי המרכז.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: