כתוב כאן שהמקרו לא זמין.
האם הפעלתם פקודות מאקרו?
צריך להכנס לאפשרויות:
לבחור מרכז יחסי האמון
ושם לבחור לאפשר פקודות מאקרו
כתוב כאן שהמקרו לא זמין.
לחיצה ימנית>עיצוב תאים>עצב כמספר (ולהוריד את הספרות אחרי הנקודה לאפס)אני עובדת על קובץ כלשהו, וצריכה להכניס בו נתונים. אבל במקום לכתוב לי מספרים כמו שצריך, האקסל כותב לי כמו משוואה. איך מסדרים את זה?
צפה בקובץ המצורף 1142384
יתכן בגלל שעיצוב התא מוגדר כטקסטעזרה דחופה!!!
קורה לי מלא פעמים
יש לי נוסחה שמחשבת SUM של כמה תאים
ואם אני מוסיף לה עוד תא לחשב פתאום רואים בתא שאמור לחשב את הנוסחה ולא את התוצאה
ניסיתי CTRL+; ולא עזר.
תודה
תעודה מס: 11112252525 מס' זהות: 1234568, חברה: לןלןל |
חד פעמי/ידני - אפשר להשתמש בטקסט לעמודות או מילוי מהיריש לי עמודה בטבלה המכילה גם טקטס וגם סדרות מספרים לדוגמ'
תעודה מס: 11112252525 מס' זהות: 1234568, חברה: לןלןל
אני רוצה להצליב מידע מטבלה אחרת ע"י VLOOKUP מול סדרת המספרים הראשונה בלבד (מספר תעודה)
יש אפשרות להשאיר רק את הסדרה הזו בעמודה ע"י פונקציה כלשהיא ?ללא שאר הטקסט והמספרים האחרים ?
תודה מראש
אם יש תמיד את אותו מספר תוים לפני סדרת המספרים הראשונה (תמיד כתוב "תעודה מס:" ולא דברים אחרים) זה אפשרי:יש לי עמודה בטבלה המכילה גם טקטס וגם סדרות מספרים לדוגמ'
תעודה מס: 11112252525 מס' זהות: 1234568, חברה: לןלןל
אני רוצה להצליב מידע מטבלה אחרת ע"י VLOOKUP מול סדרת המספרים הראשונה בלבד (מספר תעודה)
יש אפשרות להשאיר רק את הסדרה הזו בעמודה ע"י פונקציה כלשהיא ?ללא שאר הטקסט והמספרים האחרים ?
תודה מראש
אין לי מושג מה זה פונקציית MID
אני לא הבנתי את השאלה, מה זה כל פעם, ואיפה יופיע כל פעם,אני רוצה שיופיע לי כל פעם השורה האחרונה בעמודה מסוימת
וכן שיופיע שורה אחת לפני השורה האחרונה
אשמח לעזרה
אני רושם נתונים בעמודה A ואי רוצה שבעמודה B הוא יביא את השורה האחרונה בעמודה A וכן במקום נפרד את השורה שלפני האחרונה כלומר שאם אני רושם ערך בעמודה A משתנה בעמודה Bאני לא הבנתי את השאלה, מה זה כל פעם, ואיפה יופיע כל פעם,
אולי אפשר דוגמא חיה.
פונקציית COUNTA מיידעת אותנו כמה ערכים יש בעמודה.אני רושם נתונים בעמודה A ואי רוצה שבעמודה B הוא יביא את השורה האחרונה בעמודה A וכן במקום נפרד את השורה שלפני האחרונה כלומר שאם אני רושם ערך בעמודה A משתנה בעמודה B
מקווה שמובן
תודה
אם ישל למישהו פתרון בשבילי אשמח בדחיפותהוספתי קבצים לטבלה באמצעות הוספה-טקסט-אובייקט
אחרי שהעליתי עשרות קבצים סגרתי ושמרתי
עכשיו אני מנסה להעלות עוד קבצים הוא לא נותן וכותב 'אין אפשרות להוסיף אובייקט'
מה הפיתרון והאם יש דרך נוספת לצרף קבצים לקוביה בטבלה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: