תנסו להוריד מסוף הלינק חלקיםיש לי בעיה
העליתי אקסל לענן מייקרוסופט וזה מה שמופיע שאני מנסה לפתוחצפה בקובץ המצורף 1137099
או להיכנס קודם לאקסל אונליין ומשם לאקסל הספציפי
תנסו להוריד מסוף הלינק חלקיםיש לי בעיה
העליתי אקסל לענן מייקרוסופט וזה מה שמופיע שאני מנסה לפתוחצפה בקובץ המצורף 1137099
בדקתי עכשיו ופתאום חזר.תנסו לתאר מה עשיתם קודם? האם יש טבלה בגיליון? איזה סוג קובץ מדובר (סיומת)?
בנוסחאות זה יהיה ארוך מאד ולא יציב לדעתי במקרה הזהצפה בקובץ המצורף 1138250
שוורץ הזמין 5 ארגזים שניצל ו 2 ארגזי עוף
איך מפרקים את המספרים לשורות נפרדות עם השם שלידו בהכפלה של המספר
בעמודה של השניצל [מה שרשם 5] יהיה רשום אותו 5 פעמים בשורות עקבות
ובעמודה של העוף [ מה שרשם 2] יהיה רשום אותו 2 פעמים בשורות עוקבות
כך:
שניצל עוף קבב כבד שוורץ שוורץ שוורץ שוורץ שוורץ שוורץ שוורץ שוורץ שוורץ שוורץ
בדקתי עכשיו ופתאום חזר.
מה יכול להיות הסיבה שהוא לא נותן?
תנסו לתאר מה עשיתם קודם? האם יש טבלה בגיליון? איזה סוג קובץ מדובר (סיומת)?
זה שחזר על הערכים כנראה כי זוהה כטקסט ולא כתאריךסיומת xlsx.
זו טבלה של תזרים, אני צריכה סידרה כשאני מכניסה נתון שחוזר על עצמו כל חודש. אני מכניסה 1/1/22, מתחת 1/2/22 ואז אני גוררת מטה והוא ממלא הלאה בהפרש של חודש.
מדי פעם הפונקציה הזו לא עובדת והוא ממלא מטה ערכים זהים- בדוגמא שלעיל: הוא ממלא 1/1, 1/2 1/1, 1/2 וכן הלאה.
כשזה קורה כך גם המילה 'סידרה' בסרגל הכלים- אפורה ואין אפשרות ללחוץ עליה.
שומרת לי את זה. בפעם הבא שזה יקרה אבדוק מה הסיפור.זה שחזר על הערכים כנראה כי זוהה כטקסט ולא כתאריך
וזה שהיה נעול או טבלה או שהיית בתוך תא אולי
ברוך השם שיטס תיקנו את סמן הגלילה גם בגיליון מימין לשמאל.שאלה:
מידי פעם שיטס עושים כל מיני בעיות בגליון מימין לשמאל ולוקח להם המון זמן לתקן את זה כי אין הרבה משתמשים בצורה הזו.
אז למשל עכשיו, כשהגליון מימין לשמאל: אין סמן גלילה. (שמאפשר לגרור אותו ולהגיע בקלות לסוף הגליון)
ולכן צריכים לגלול עם העכבר כמה דקות עד שמגיעים לתחתית הגליון וכואבת האצבע, או לעשות עם החיצים גם כן אחד אחד עד שמגיעים למטה.
איזה מעצבן
מה עושים עם זה
אם זה שיטס אז אולי עם פילטר.יש לי טבלה כזאת
ואני צריך להוציא לגליון אחר שירשמו למשל תשפ"א זה יביא את כל השמות של האנשים בתשפ"א
יעקב תשפ"א אליעזר תשפ"א מרדכי תשפ"א שלמה תשפ"א ישראל תשפ"ב אברהם תשפ"ב יצחק תשפ"ב
איך הכי טוב לעשות את זה
מקווה שמובן
תודה מראש
מצטרפת לשאלה.הבעיה שלא תמיד מופיעה לי היד הזו.
למה?
באקסל לא בשיטסאם זה שיטס אז אולי עם פילטר.
לסינון חד פעמי - ליצור מסנן פשוט ולהעתיק את הנתונים.יש לי טבלה כזאת
ואני צריך להוציא לגליון אחר שירשמו למשל תשפ"א זה יביא את כל השמות של האנשים בתשפ"א
יעקב תשפ"א אליעזר תשפ"א מרדכי תשפ"א שלמה תשפ"א ישראל תשפ"ב אברהם תשפ"ב יצחק תשפ"ב
איך הכי טוב לעשות את זה
מקווה שמובן
תודה מראש
=IF(B2="תשפ""א",SUM($C$1:C1),0)
זה ממש דחוף לי. אולי מישהו מכיר?משתמשים באקסל אונליין? יודעים אם קיים שם פונקציית "איחוד" (consolidate)?
כי אני לא מצאתי. וגם לא מצאתי איך להוסיף.
עזרתכם. תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: