לא יודע אם עובד בשיטס אבל באקסל אפשר לבחור כמה גיליונות ואז לבצע את השינוישאלה כללית בגוגל שיטס
יש לי קובץ עם גליונות רבים, יש אפשרות לעשות פעולה בגליון אחד ולהגדיר שהפעולה הזאת תבוצע בכל הגליונות באותם תאים?
תודה רבה
לא יודע אם עובד בשיטס אבל באקסל אפשר לבחור כמה גיליונות ואז לבצע את השינוישאלה כללית בגוגל שיטס
יש לי קובץ עם גליונות רבים, יש אפשרות לעשות פעולה בגליון אחד ולהגדיר שהפעולה הזאת תבוצע בכל הגליונות באותם תאים?
תודה רבה
איך?לא יודע אם עובד בשיטס אבל באקסל אפשר לבחור כמה גיליונות ואז לבצע את השינוי
קונטרולאיך?
קונטרול + מה?קונטרול
וללחוץ על לשוניות של גיליונותקונטרול + מה?
מעניין..וללחוץ על לשוניות של גיליונות
אין אפשרות לעשות את זה בפונקציה.שלום לכולם שוב אני , מועדים לשמחה
צפה בקובץ המצורף 737831
יש לי את הגליון הזה, מחפש דרך לעשות שבאפשרות סימון V על התא המתאים הוא יתן בדיוק את השעה הנוכחית. יש כזה דבר?
כמו כן יש עדיפות שתיהיה אפשרות גם לערוך שעה באופן ידני ולא רק על ידי סימון V
תודה רבה!
@MOISHI408 @xl3391 @מאסטר באקסל
מוזראגב זה חסום לנטפרי אז אולי תעלו את זה לכאן בצורה כלשהי
בתודה מראש
נכוןמוזר
אצלי פתוח בנטפרי
הנוסחא בג'אווה סקריפט. הגליון שלכם בגוגל שיטס או באופיס?צפה בקובץ המצורף 737965
זה הקובץ הנ"ל
- לא מצליח להבין את הנוסחא כדי להעביר את זה לגליון שלי.
- הוא נותן שעות לא מדוייקות, בדוגמה הנ"ל כל הסימונים היו ב10:06 ובפועל קיבלו מלא תוצאות שונות, רק לא 10:06.
- אני מחפש שיהיה כתוב רק שעה ולא תאריך + שעה. הגדרתי את העמודה הזו שתוצג גבעיצוב של שעה ובכל זאת כאשר אני לוחץ אז נותן לי תאריך ושעה.
אפשר לשנות את זה?
תודה רבה!
/*checking merav asaf*/
function onEdit(event)
{
var timezone = "GMT+3";
var timestamp_format = "dd-MM-yyyy HH:MM:SS"; // Timestamp Format.
var updateColName = "נוכח";
var timeStampColName = "שעה";
var sheet = SpreadsheetApp.getActiveSpreadsheet().getSheetByName("Lesson");
var actRng = event.source.getActiveRange();
var editColumn = actRng.getColumn();
var index = actRng.getRowIndex();
var headers = sheet.getRange(1, 1, 1, sheet.getLastColumn()).getValues();
var dateCol = headers[0].indexOf(timeStampColName);
var updateCol = headers[0].indexOf(updateColName); updateCol = updateCol+1;
if (dateCol > -1 && index > 1 && editColumn == updateCol) { // only timestamp if 'נוכח' header exists, but not in the header row itself!
var cell = sheet.getRange(index, dateCol + 1);
var date = Utilities.formatDate(new Date(), timezone, timestamp_format);
cell.setValue(date);
}
}
לכאורה בעיה בתבניתהנוסחא בג'אווה סקריפט. הגליון שלכם בגוגל שיטס או באופיס?
למה שעות לא מדויקות לא יודע, אני מעתיק את הקוד והיודעים יעזרו.
JavaScript:/*checking merav asaf*/ function onEdit(event) { var timezone = "GMT+3"; var timestamp_format = "dd-MM-yyyy HH:MM:SS"; // Timestamp Format. var updateColName = "נוכח"; var timeStampColName = "שעה"; var sheet = SpreadsheetApp.getActiveSpreadsheet().getSheetByName("Lesson"); var actRng = event.source.getActiveRange(); var editColumn = actRng.getColumn(); var index = actRng.getRowIndex(); var headers = sheet.getRange(1, 1, 1, sheet.getLastColumn()).getValues(); var dateCol = headers[0].indexOf(timeStampColName); var updateCol = headers[0].indexOf(updateColName); updateCol = updateCol+1; if (dateCol > -1 && index > 1 && editColumn == updateCol) { // only timestamp if 'נוכח' header exists, but not in the header row itself! var cell = sheet.getRange(index, dateCol + 1); var date = Utilities.formatDate(new Date(), timezone, timestamp_format); cell.setValue(date); } }
לכאורה כדי לשנות את שיוצג בלי תאריך צריך לשנות בקוד בשורה הרביעית.
@MOISHI408הנוסחא בג'אווה סקריפט. הגליון שלכם בגוגל שיטס או באופיס?
למה שעות לא מדויקות לא יודע, אני מעתיק את הקוד והיודעים יעזרו.
JavaScript:/*checking merav asaf*/ function onEdit(event) { var timezone = "GMT+3"; var timestamp_format = "dd-MM-yyyy HH:MM:SS"; // Timestamp Format. var updateColName = "נוכח"; var timeStampColName = "שעה"; var sheet = SpreadsheetApp.getActiveSpreadsheet().getSheetByName("Lesson"); var actRng = event.source.getActiveRange(); var editColumn = actRng.getColumn(); var index = actRng.getRowIndex(); var headers = sheet.getRange(1, 1, 1, sheet.getLastColumn()).getValues(); var dateCol = headers[0].indexOf(timeStampColName); var updateCol = headers[0].indexOf(updateColName); updateCol = updateCol+1; if (dateCol > -1 && index > 1 && editColumn == updateCol) { // only timestamp if 'נוכח' header exists, but not in the header row itself! var cell = sheet.getRange(index, dateCol + 1); var date = Utilities.formatDate(new Date(), timezone, timestamp_format); cell.setValue(date); } }
לכאורה כדי לשנות את שיוצג בלי תאריך צריך לשנות בקוד בשורה הרביעית.
מישהו יוכל לעזור לי עם זה?צפה בקובץ המצורף 737965
זה הקובץ הנ"ל
- לא מצליח להבין את הנוסחא כדי להעביר את זה לגליון שלי.
- הוא נותן שעות לא מדוייקות, בדוגמה הנ"ל כל הסימונים היו ב10:06 ובפועל קיבלו מלא תוצאות שונות, רק לא 10:06.
- אני מחפש שיהיה כתוב רק שעה ולא תאריך + שעה. הגדרתי את העמודה הזו שתוצג גבעיצוב של שעה ובכל זאת כאשר אני לוחץ אז נותן לי תאריך ושעה.
אפשר לשנות את זה?
תודה רבה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: