תן לי קוד נראה אם עובדאני עדיין אומר שזה יעבוד
תן לי קוד נראה אם עובדאני עדיין אומר שזה יעבוד
=AVERAGEIF(1:1,MOD(1:1,1)=0)
אתם צריכים להגדיר שם לתאים האלוב"ה
אני צריך עזרה
איך אני עושה שבעמודה S כבר יהיה חישוב גם לפי הכמות של הפריטים כפול המחיר שבשורה 1 מעל שם הפריט
נסיתי אחד - אבל כשאני גורר וכדו' הוא גם מחשב כל פעם לפי ירידה של השורה של המחיר
תודה רבה
ד.
לכנות כל תא בשם הגיוני (בלי רווח) ואח"כ כשתכללו אותו בנוסחא הוא ישמר גם כשתעתיקו את הנוסחא לשורות אחרות (טווח מבוסס מיקום משתנה עם החלפת מיקום הנוסחא. לא טווחים מוגדרים בשם)ב"ה
ואז מה עלי לעשות ?
תודה רבה
ב"הלכנות כל תא בשם הגיוני (בלי רווח) ואח"כ כשתכללו אותו בנוסחא הוא ישמר גם כשתעתיקו את הנוסחא לשורות אחרות (טווח מבוסס מיקום משתנה עם החלפת מיקום הנוסחא. לא טווחים מוגדרים בשם)
אתם מסמנים בנוסחה את התאים שאותם אתם לא רוצים שישתנו בגרירה, לוחצים על F4, אנטר. ואז אתם גוררים בלי שזה ישתנהב"ה
אני צריך עזרה
איך אני עושה שבעמודה S כבר יהיה חישוב גם לפי הכמות של הפריטים כפול המחיר שבשורה 1 מעל שם הפריט
נסיתי אחד - אבל כשאני גורר וכדו' הוא גם מחשב כל פעם לפי ירידה של השורה של המחיר
תודה רבה
ד.
ב"הלכנות כל תא בשם הגיוני (בלי רווח) ואח"כ כשתכללו אותו בנוסחא הוא ישמר גם כשתעתיקו את הנוסחא לשורות אחרות (טווח מבוסס מיקום משתנה עם החלפת מיקום הנוסחא. לא טווחים מוגדרים בשם)
אם כבר הגדרתם שם, תלחצו = ותכתבו את השם- זה יופיע שוב בתא הספציפיב"ה
אם אם אני רוצה להעתיק אותם (את המחירים) לגליונות אחרים עם אותו הגדרת שם - איך עושים את זה ?
ב"האתם מסמנים בנוסחה את התאים שאותם אתם לא רוצים שישתנו בגרירה, לוחצים על F4, אנטר. ואז אתם גוררים בלי שזה ישתנה
הסתדרתישאלתי:
יש לי בשורה מגוון ערכים (אותיות, מספרים שלמים ואחוזים)
האם ישנה דרך לחשב ממוצע נפרד למספרים השלמים ולאחוזים?
חשבתי ככה לחשב את השלמים, אבל זה לא עובד (שגיאה, לא ניתן לחלק באפס)
ואיך אחשב את האחוזים? כשיש שארית? (אין 100%)
תודה!
=AVERAGEIF(1:1,MOD(1:1,1)=0)
מישהו יודע לומר לי על התופעה המוזרה הזאת?עזרה בעיצוב גליון בגוגל שיטס
הגדרתי לבטל "תצוגת רשת" בגליון. אלא שזה נותן לי כל הזמן כל מיני פסים כאלו לרוחב הגליון, הם גם כן משתנים ממקום למקום בצורה לא ברורה ולא מוגדרת
מצ"ב דוגמא
צפה בקובץ המצורף 734568
מישהו יודע לומר לי איך אני מבטל אותם?
תודה רבה
קרה לי לא מזמן ג"כ, בקטנה, אבל נעלם די מהרמישהו יודע לומר לי על התופעה המוזרה הזאת?
תודה!
לא עוזר שינוי מרחק. ממש כמו איזה מופע אור קולי. זה זז כל הזמן ממקום למקום, נדלק ונכבה וכו'קרה לי לא מזמן ג"כ, בקטנה, אבל נעלם די מהר
תנסו אולי לשנות מרחק תצוגה?
אפשר לקבע עם דולרלכנות כל תא בשם הגיוני (בלי רווח) ואח"כ כשתכללו אותו בנוסחא הוא ישמר גם כשתעתיקו את הנוסחא לשורות אחרות (טווח מבוסס מיקום משתנה עם החלפת מיקום הנוסחא. לא טווחים מוגדרים בשם)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: