אם מישהו יכול לערוך כזאת נוסחה (אבל שלמה לא חלקית, שזה יידע לחשב גם אם יש כמה אתרוגים ולולבים) ולהעלות דוגמה אני אודה לו מאוד.נוסחת תנאי.
אם יש גם לולב וגם אתרוג תכפיל כל אחד בחמישים או לחילופין תוריד מהסכום הכולל עשרים.
עכשיו צריך לחשוב איך מחשבים אם נניח יש ארבעה לולבים וחמשה אתרוגים. אז רק ארבעה סטים יהיו בהנחה והאתרוג החמישי יעלה שישים כמו המחיר המקורי. ולזה צריך עוד נוסחה שאין לי כוח לחשוב עליה עכשיו בלילה מאוחר.
בהצלחה
אם יש מישהו שמתאים לו, אשמח להצעת מחיר. קצת דחוף...אני צריכה איזושהי עבודה של בניית טופס חיפוש עם שאילתות וסינונים לפי פרמטרים שונים.
שיהיה קל וידידותי לשימוש בגיליון נתונים ענק (מקוון - sheets), במקום להתעסק עם סינון ומיון ובלגנים.
אשמח לקבל הצע"מ למייל chani2006 בגימייל.
@מאסטר באקסל
אולי תביאו דברים מוגדרים יותר.אם יש מישהו שמתאים לו, אשמח להצעת מחיר. קצת דחוף...
נו מה אתם אומרים... יש פה כאלו שיודעים דרך יותר קצרה?להמציא נוסחאות כאלו זה לא הצד החזק שלי אלא אם כן אני מעיין בזה היטב.
לפעמים אני מתחיל עם נוסחאות מסורבלות ואחר כך מוצא לאט לאט (או בעזרת אחרים) את הדרך הקצרה.
אני יכול לחשוב על כיוון:
אם מספר אתרוגים גדול ממספר לולבים הצג מספר הלולבים, ואם להיפך להיפך. ואם שווים הצג את המספר השווה.
אחרי שהצגנו את המספר הקטן/השווה נכפיל אותו במאה
ואז ניקח את ההפרש בין האתרוגים ללולבים ונכפיל אותו בשישים. (אם ההפרש אפס אז יהיה תוצאה אפס)
נראה לי שזה יספיק להכל, לא כן?
אם זה מספיק אוכל לעשות בקלות את הנוסחה הזו.
אבל יתכן שיש כאן כאלו שיודעים דרך קצרה יותר לחשב את זה.
אין לי דרך לענות תשובה אם אין בהודעה פרטים ליצירת קשר.אולי תביאו דברים מוגדרים יותר.
אפשר לפנות אלי גם כאן עם יותר פרטים.
שלח הודעה | Cognito Forms
www.cognitoforms.com
צפה בקובץ המצורף 737965
זה הקובץ הנ"ל
- לא מצליח להבין את הנוסחא כדי להעביר את זה לגליון שלי.
- הוא נותן שעות לא מדוייקות, בדוגמה הנ"ל כל הסימונים היו ב10:06 ובפועל קיבלו מלא תוצאות שונות, רק לא 10:06.
- אני מחפש שיהיה כתוב רק שעה ולא תאריך + שעה. הגדרתי את העמודה הזו שתוצג גבעיצוב של שעה ובכל זאת כאשר אני לוחץ אז נותן לי תאריך ושעה.
אפשר לשנות את זה?
תודה רבה!
var timestamp_format = "dd-MM-yyyy HH:mm:ss"; // Timestamp Format.
הקוד הבא אמור לעשות זאת. (מבוסס על קוד מהתשובה השניה בקישור הזה)ושאלה נוספת למומחים,
יש לי קובץ שיטס עם הרבה גליונות- ינואר, פברואר, מרץ וכו'.
אני מחפש אפשרות להגדיר שיפתח לי כל חודש בגליון של אותו חודש. בינואר יפתח את הגליון של ינואר, בפברואר גליון של פברואר וכו'.
יש דרך?
האמת שאני לא מאמין אבל ממש הפתיעו אותי כאן בפעמים קודמות אז אולי אפשרי..
@MOISHI408 @מאסטר באקסל @xl3391
תודה רבה!
function onOpen(e) {
var spreadsheet = SpreadsheetApp.getActive();
var date = new Date();
var mt = date.getMonth();
//להכניס את שמות הגיליונות של חודשים לפי הסדר
var months = ["JAN", "FEB", "MAR", "APR", "MAY", "JUN", "JUL", "AUG", "SEP", "OCT", "NOV", "DEC"];
var myMonth = months[mt];
spreadsheet.setActiveSheet(spreadsheet.getSheetByName(myMonth), true);
}
לא אמורה להיות בעיה עם כמה מקרואים באותו קובץ.בגוגל שיטס
בפקודות מאקרו
יש אופציה לעשות כמה פקודות מאקרו על אותו קובץ ?
כל פעם שאני מקליט כמה מאקרו באותו קובץ זה מסתבך אחד עם השני, כלומר אני מקליט אחד וזה עובד
ואז כשאני מקליט את השני הראשון נעלם
יש מישהו שמבין בזה
תודה מראש
ואם יש איזה מקום שאפשר ללמוד שם מאקרו בגוגל שיטס, אני ישמח לקבל קישור
הנוסחה הזאת להכניס בתא E3שלום
אמנם נגמרה העונה אבל אני צריך לדעת איך עושים את זה.
יש מכירת ד' מינים ואתרוג עולה 60 וכן לולב עולה 60 אבל מי שקונה גם לולב וגם אתרוג עולה ביחד 100 איך אפשר להגדיר לאקסל כזה דבר שהוא ידע לחשבן את המחיר?
=IF(D3-C3=0,C3*100,MAX(C3-D3,D3-C3)*60+MIN(C3,D3)*100)
סוף סוף הגיע מישהו שמבין!הנוסחה הזאת להכניס בתא E3
קוד:=IF(D3-C3=0,C3*100,MAX(C3-D3,D3-C3)*60+MIN(C3,D3)*100)
תודה רבה זה עזר.לשנות בקוד בפורמט של השעה את אותיות MM ו SS מגדולות לקטנות.
כלומר הפורמט צריך להיות:
JavaScript:var timestamp_format = "dd-MM-yyyy HH:mm:ss"; // Timestamp Format.
קודם כל תודה ענקית!הנוסחה הזאת להכניס בתא E3
קוד:=IF(D3-C3=0,C3*100,MAX(C3-D3,D3-C3)*60+MIN(C3,D3)*100)
לגבי הS והH והD אני לא יודעת אם חייב דווקא גדולות או קטנות.תודה רבה זה עזר.
מה זה הפורמט של האותיות הגדולות? מה ההבדל ומדוע השעות כן בגדולות (וגם החודש בגדולות)
בתודה מראש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: