אפשר שאלה מפורטת יותר?יש אפשרות בgoogle sheets לייצור קישור שיוסיף טקסט אוטומטית לתא מסוים?
תוסיפי את הפונקציה בתא הראשון ותקיפי אותו בנוסחה שתריץ אותו לכל השורות הבאות רק אם הם מלאות,כמה שאלות ב-google sheets -
1. יש לי טופס שהתשובות מגיעות לקובץ אקסל ואני רוצה להריץ באקסל נוסחאות שיעודכנו בזמן אמת על התגובות החדשות שיגיעו (ז"א, בלשונית התגובות יש נוסחה בטור האחרון של הטבלה שאמור לחול על כל תגובה חדשה שתתקבל)..
משום מה, הנוסחה לא פועלת על תגובה חדשה.
=ArrayFormula(if(isblank(A1:A),"",IMAGE(A1:A))
יש אפשרות בgoogle sheets לייצור קישור ישיר לתא ספציפי (ע"י שמוסיפים בסוף הקישור למסמך &range= ואת התא, לדוגמא: https://docs.google.com/spreadsheet...dbgiB5029xrS49OE9O-FjzUmw/edit#gid=0&range=B4)אפשר שאלה מפורטת יותר?
כמה שאלות ב-google sheets -
1. יש לי טופס שהתשובות מגיעות לקובץ אקסל ואני רוצה להריץ באקסל נוסחאות שיעודכנו בזמן אמת על התגובות החדשות שיגיעו (ז"א, בלשונית התגובות יש נוסחה בטור האחרון של הטבלה שאמור לחול על כל תגובה חדשה שתתקבל)..
משום מה, הנוסחה לא פועלת על תגובה חדשה.
יותר מפורט:תוסיפי את הפונקציה בתא הראשון ותקיפי אותו בנוסחה שתריץ אותו לכל השורות הבאות רק אם הם מלאות,
בדוגמה הבאה תוצג בכל שורה בעמודה התמונה שבקישור שבעמודה A:
קוד:=ArrayFormula(if(isblank(A1:A),"",IMAGE(A1:A))
לא נראה לי שיש אפשרות כזוגוגל שיטס:
אקסל עם כמה שותפים, אני רוצה שכל שותף שמשנה משהו בעמודה א', ירשם אוטומטית שמו בתא המקביל בעמודה ב'.
האם יש אפשרות?
בתודה מראש
אני לא יודע למה אתם מסתבכיםיותר מפורט:
כל תשובה מטופס של גוגל מוסיפה שורה חדשה בגיליון.
ולכן אם הייתה שם נוסחה היא יורדת שורה,
מה שצריך לעשות זה להוסיף את הפונקציה בתחילת העמודה ששם רוצים להוסיף את הפונקציה, ולהקיף אותה בפונקציה ArrayFormula שמוסיפה בכל העמודות תחתיה את הפונקציה, (אפשר להוסיף את הפונקציה הזאת באמצעות Ctrl+Shift+Enter בזמן עריכת נוסחה)
אפשר גם לעשות שזה יופיע רק אם עמודה אחרת מלאה ע"י הוספת הif הנ"ל.
=INDEX('גיליון1'!A:F)
בקוד מאקרוהאם ישנה אפשרות להעתיק טבלת אקסל ולהפוך את העמודות, כלומר העמודה הכי שמאלית תהיה הכי ימנית וכו'
תודה
Sub OpsColumns()
'היפוך סדר עמודות
Dim rng As Range
Dim i As Integer, cl As Integer
Set rng = Selection
cl = rng.Columns(rng.Columns.Count).Column
For i = rng.Columns(1).Column To cl - 1
Columns(cl).Cut
Columns(i).Insert Shift:=xlToRight
Next
End Sub
אפשר גם להוסיף שורה של מס"ד לעמודות, ובנתונים>מיון לבחור באפשרויות מימין לשמאל, ולמיין לפי השורה הזאת.האם ישנה אפשרות להעתיק טבלת אקסל ולהפוך את העמודות, כלומר העמודה הכי שמאלית תהיה הכי ימנית וכו'
תודה
זה לא מסובך.. זה ממש פשוטאני לא יודע למה אתם מסתבכים
הפתרון הכי פשוט לעשות בגיליון נוסף נוסחה המחזירה את הטווח המצוין שזה A:F ובעמודה G לעשות את הנוסחה שרוצים לעשות
=INDEX('גיליון1'!A:F)
תעשה שני כלליםשאלה נוספת בעיצוב מותנה
אם יש ערך מסוים בשורה אני רוצה שהוא יצבע את כל השורה בצבע X
ואם ערך אחר בצבע Y
תעשה שני כללים
גאוני!אפשר גם להוסיף שורה של מס"ד לעמודות, ובנתונים>מיון לבחור באפשרויות מימין לשמאל, ולמיין לפי השורה הזאת.
לדוגמא אם רוצים שכל שורה תצבע לפי עמודה A אם שווה 12 והטווח המלא הוא A2:E10נכון, זה מה שעשיתי
השאלה היא איזה נוסחה אני רושמת כדי שהוא יצבע את כל השורה ולא רק את התא בו מופיע הערך
=$A1=12
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: