זה מה שאני מכיר תנסה לבדוק את זה יותר
זה מה שאני מכיר תנסה לבדוק את זה יותר
נסי בעריכת תמונה לשנות גודל ל 602X877 פיקסלים, ואח"כ למשוך אותה.ניסיתי להוסיף את התמונה בתור רקע -אך אקסל לא מוסיף אותה בצורה פרופורציונלית (אני צריכה A4)
אפשרויות:וכשאני מוסיפה בתור-הוספת תמונה-
לא מכירה אפשרות עריכת תמונת הרקע כשהיא כבר באקסל. לכן רשמתי קודם לשנות אותה ואח"כ למשוך.נסי בעריכת תמונה לשנות גודל ל 602X877 פיקסלים, ואח"כ למשוך אותה.
שימי לב שתמונה שמוגדרת כרקע אינה מודפסת.
איך אני מגיעה לעריכת תמונה שמוגדרת בתור רקע?
אז ייתכן שהאפשרות האחרונה מתאימה יותר.-כבר ניסיתי, התמונה שיש לי זה בעצם טבלה שאני רוצה להוסיף עליה נתונים באקסל, ולצורך הענין גם להשתמש בנוסחאות
ולכן אני צריכה שהתאים יהיו לפי הטבלה/הטבלה לפי התאים
תוסיף עמודה עם הנוסחה הבאה (במקרה של 5 עמודות כמובן שניתן להתאים) ותסנן על פיהיש לי גליון של אלפי שורות, ובתוכו הרבה תאים ריקים
איך אפשר לסננן את התאים הריקים- בתנאי ששורה שלימה ריקה- ולא תא ספציפי?
תודה מראש!
=COUNTBLANK(A1:E1)=5
לא הבנתי. הוא פולט לי false מה זה אמור לעשות?תוסיף עמודה עם הנוסחה הבאה (במקרה של 5 עמודות כמובן שניתן להתאים) ותסנן על פיה
קוד:=COUNTBLANK(A1:E1)=5
זה אומר שהשורה אינה ריקה.הוא פולט לי false
אבל מה יעזור לו FALSE אם הוא מחפש סינון?זה אומר שהשורה אינה ריקה.
אפשר גם counta לכל השורה ומה ש 0 = שורות ריקות.
יסנן את הTRUE לא את ה FALSEאבל מה יעזור לו FALSE אם הוא מחפש סינון?
תעשה מאקרומעוניין לכתוב שעות באקסל בלי כל הזמן להקליד את הנקודותיים בין השעה לדקה.
יש דרך יותר פשוטה? (הייתי רוצה לכתוב 430 והאקסל יבין לבד שהכוונה 4:30 הרי סוף סוף אנחנו על עיצוב מספר - שעה!)
עיצוב שעה באקסל הוא חלק מתאריך. וכאשר תא מעוצב בתבנית שעה אקסל מתייחס למספר שמוקלד בו כמספר ימים.מעוניין לכתוב שעות באקסל בלי כל הזמן להקליד את הנקודותיים בין השעה לדקה.
יש דרך יותר פשוטה? (הייתי רוצה לכתוב 430 והאקסל יבין לבד שהכוונה 4:30 הרי סוף סוף אנחנו על עיצוב מספר - שעה!)
=LEFT(A3,LEN(A3)-2)&":"&RIGHT(A3,2)
אם זה נוסחה אז יותר פשוט לעשות נוסחת time או משהו כזה שלוקח את השעות והדקות מתא אחר והופך אותם לשעה ודקה.עיצוב שעה באקסל הוא חלק מתאריך. וכאשר תא מעוצב בתבנית שעה אקסל מתייחס למספר שמוקלד בו כמספר ימים.
לבקשתך אפשר במאקרו כמו שאפר ענה לך. ואפשר גם בנוסחה פשוטה. רק צריך לזכור שחישובי שעות לבצע על התא עם הנוסחה.
את התאים שבהם מקלידים אפשר לעצב לנוחות במותאם אישית 00":"00 וכך כשמקלידים 430 רואים 04:30, אך לא ניתן לבצע עליהם חישובים כי הם לא שעות. (430 לצורך הענין הוא 430 ימים שנספרים החל מ 1/1/1900)קוד:=LEFT(A3,LEN(A3)-2)&":"&RIGHT(A3,2)
מצ"ב קובץ דוגמא.
עדיין תצטרך לחלץ בLEFT ו RIGHT.יותר פשוט לעשות נוסחת time
לא חושבת שיש.חשבתי שיש אולי איזה פתרון בדמות עיצוב מספר, או לא יודע מה
נכון, אבל בסוף יצא לי עיצוב שעה מהנוסחה הזו.עדיין תצטרך לחלץ בLEFT ו RIGHT.
גם בשירשור זה מעוצב אוטומטית כשעה. כי זה כאילו מוקלד כך לתא.נכון, אבל בסוף יצא לי עיצוב שעה מהנוסחה הזו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: