בפיבוט זה יהיה הכי פשוטהאם אפשרי לעשות כזו נוסחה?
כמתואר בדוגמה.
תודה לכל העוזרים והמסייעים
בפיבוט זה יהיה הכי פשוטהאם אפשרי לעשות כזו נוסחה?
כמתואר בדוגמה.
תודה לכל העוזרים והמסייעים
מצ"ב דוגמהבפיבוט זה יהיה הכי פשוט
מצ"ב גם לימי הולדת וגם לאירועים כלליים.
שונו קצת נוסחאות.
לא זה מה שהתכונתי.מצ"ב דוגמה
מצ"ב גם לימי הולדת וגם לאירועים כלליים.
שונו קצת נוסחאות.
לא זה מה שהתכונתי.
העלתי דוגמה חדשה אולי בזה יובן יותר טוב מה רכוונה שלי.
תודה רבה.
אין אפשרות לעשות את זה גם ע"י פיצול הטבלאות?כמו שכתבו לך למעלה
Pivot table - זה הפיתרון הכי נח
מצו"ב הקובץ עם כלי נחמד שמייתר לך את הצורך בפיצול הטבלאות
פשט תעתיק את הטבלה ללשונית חדשה. ואז יהיה לך 2 טבלאות.אין אפשרות לעשות את זה גם ע"י פיצול הטבלאות?
יש לי אינטרס שהטבלאות יהיו מפוצלים.
מייל: xl3391 בגי'מיילתודה על הכל !
אני צריך קובץ כמו שבנית
עם הוספות מסוימות (בתשלום)
אפשרי ?
אדר א' ואדר ב' עובד מצויין
רק באג אחד יש
יש שנים שיש בהם ל' כסליו ויש שנים שכסליו נגמר בכ"ט
יוצא שאחד שנולד בל' כסליו ושנה אח"כ כסליו יסתיים בכ"ט
לא יתעדכן שיש לו יום הולדת
בע"ה אסדר את זה.מצ"ב קובץ (לגרסת 2016 ומעלה). חסר פתרון לחודשים שלפעמים מלאים ולפעמים לא.
אני צריך שיהיה בגיליון 1 כל הפרטים האישיים ושאוטומטי ישאב מהגיליון הזה של הפרטים האישיים ל 2 הגיליונות האחרים,פשט תעתיק את הטבלה ללשונית חדשה. ואז יהיה לך 2 טבלאות.
?אני צריך שיהיה בגיליון 1 כל הפרטים האישיים ושאוטומטי ישאב מהגיליון הזה של הפרטים האישיים ל 2 הגיליונות האחרים,
בשביל כל מיני נוסחאות צריך שהנתונים יבואו ממקור אחד.
תודה לכל המסייעים.
תתחיל עוד פעם להסביר מהתחלה (במחילה)
?בדוגמה המצורפת יש 3 גיליונות:
בגיליון 1 אני רוצה שיהיה כל הפרטים האישיים כגון שם טלפון וכו' ובגיליון הזה יש עוד עמודה שכתוב באיזה מוסד הוא שייך אם לת"ת או לביה"ס.
ובגיליונות האחרים אני רוצה שיקטלג לי את הנתונים
שבגיליון 2 יחזיר לי את הנתונים רק את פרטי התלמידים ולא את פרטי התלמידות ובגיליון 3 שיחזיר לי רק את פרטי התלמידות ולא את פרטי התלמידים... איך? ע"י נוסחה שאני מכניס בגיליון 2 עמודה "מ.ז." ואומר לו חפש בגיליון 1 עמודה "מוסד" שאם כתוב תלמוד תורה בעש"ט שיחזיר לי את המ.ז. של התלמיד הזה וכן אני עושה את אתה נוסחה בשם וכו'.
ודווקא ע"י שליפת נתונים מהגיליון הראשון ולא ע"י פיבוט כמו שכתבו לי למעלה משום שזה נצרך לי לנוסחאות מסוימות.
השאלה איזה נוסחה אני מכניס...
תודה מראש
מצ"ב בנוסחאות.בדוגמה המצורפת יש 3 גיליונות:
בגיליון 1 אני רוצה שיהיה כל הפרטים האישיים כגון שם טלפון וכו' ובגיליון הזה יש עוד עמודה שכתוב באיזה מוסד הוא שייך אם לת"ת או לביה"ס.
ובגיליונות האחרים אני רוצה שיקטלג לי את הנתונים
שבגיליון 2 יחזיר לי את הנתונים רק את פרטי התלמידים ולא את פרטי התלמידות ובגיליון 3 שיחזיר לי רק את פרטי התלמידות ולא את פרטי התלמידים... איך? ע"י נוסחה שאני מכניס בגיליון 2 עמודה "מ.ז." ואומר לו חפש בגיליון 1 עמודה "מוסד" שאם כתוב תלמוד תורה בעש"ט שיחזיר לי את המ.ז. של התלמיד הזה וכן אני עושה את אתה נוסחה בשם וכו'.
ודווקא ע"י שליפת נתונים מהגיליון הראשון ולא ע"י פיבוט כמו שכתבו לי למעלה משום שזה נצרך לי לנוסחאות מסוימות.
השאלה איזה נוסחה אני מכניס...
תודה מראש
טופל חודשים מלאים/חסריםאדר א' ואדר ב' עובד מצויין
רק באג אחד יש
יש שנים שיש בהם ל' כסליו ויש שנים שכסליו נגמר בכ"ט
יוצא שאחד שנולד בל' כסליו ושנה אח"כ כסליו יסתיים בכ"ט
לא יתעדכן שיש לו יום הולדת
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: