Alt + אנטרשאלה של בורה באקסל:
אשמח לתשובה,
איך יורדים שורה בתוך תא?
תודה רבה!
Alt + אנטרשאלה של בורה באקסל:
אשמח לתשובה,
איך יורדים שורה בתוך תא?
תודה רבה!
תנסה עם substitute החלפה של תו chr(32) כמדומניאני צריכה הפוך בדיוק
יש לי קובץ ענק עם מלא נתונים שאני צריכה לקלוט לתוכנה כלשהי
ובגלל שיש תאים שיש בהם כמה שורות - לא נותן לי לקלוט לתוכנה...
מישהו יודע איך מבטלים את המצב שיש כמה שורות באותו התא ויוצרים מצב של שורה אחת ארוכה בודדת?
תודה.
לחבר =A1 & " " & B1אני רוצה שאלה מאוד פשוטה יש לי קובץ עם מלא נונים של כתובות של אנשים ויש חלק שהכתובת והמספר בית הוא באותו עמודה ויש כאלו שהוא נפרד.
איך אפשר לחבר שתי טורים אקסל לטור אחד וכן איך אפשר להפריד טור עם כמה מילים או עם מילים ומספרים לשני טורים.
חזק, אבל כשאני מחבר ואח"כ מוחק את הטורים המיותרים בעצם הכל בורח כי זה משוואה ולא חיבור של שני הטוריםלחבר =A1 & " " & B1
להפריד או עם טקסט לעמודות או עם מילוי מהיר
לפני המחיקה תעתיק ותדביק כערכים (עם ה 123) בטור המחברחזק, אבל כשאני מחבר ואח"כ מוחק את הטורים המיותרים בעצם הכל בורח כי זה משוואה ולא חיבור של שני הטורים
אין עליך.לפני המחיקה תעתיק ותדביק כערכים (עם ה 123) בטור המחבר
ניסיתם עם אלט ימני או שמאלי (מימין למקש הרווח או משמאל)תודה!
משום מה זה לא עובד
יש עוד דרך?
תודה
לא מבינה, הוא נותן לי לרשום איזה תו אני רוצה להחליף ולאיזה תותנסה עם substitute החלפה של תו chr(32) כמדומני
זה באג באקסל - את האימות נתונים הראשון ב IF הוא לא אוכף - אולי תפנה אליהםאפר יש לך פיתרון?
תודה
דוגמאלא מבינה, הוא נותן לי לרשום איזה תו אני רוצה להחליף ולאיזה תו
מה אני אמורה לרשום, איך אני אמורה לציין לו שיחליף את ירידת השורה בשום דבר?
אשמח לדוגמה
תודה
=SUBSTITUTE(A1,CHAR(10),"")
אם אתם בתוך התא - אלט שמאלי + אנטר אמור להוריד שורה בתוך התא
וואו, תודה רבה!!דוגמא
קוד:=SUBSTITUTE(A1,CHAR(10),"")
כןוואו, תודה רבה!!
עזר לי ממש!!
בעצם (10) CHAR מגדיר את ירידת השורה?
תודה,אם אתם בתוך התא - אלט שמאלי + אנטר אמור להוריד שורה בתוך התא
תעשה את זה עם פונקציית VLOOKUP על מספר חד ערכי בגיליון של השמונים.יש לי שני קבצי אקסל
ברצוני להצליב נתונים
כלומר: בקובץ אחד יש כ- 60 שורות ובקובץ השני כ- 80, השישים אמורים להיות מתוך השמונים, וברצוני למצוא [ולסמן] בקובץ של השמונים את אלו שנמצאים בקובץ של השישים
תודה רבה!
@מאסטר באקסל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: