באייזה עירכל המרינות מפוצצים בבורים
ואוו רק עכשיו נחשפתי לאשכול הזה איזה יופי שסוף סוף נפתח אשכול כזה בפרוג באמת היה חסרצפה בקובץ המצורף 1756672לכבוד שבת קודש ! תענוג !
זה מהכנרת זה גדלים אחרים לגמרי מהים אבל לדעתי מהים יותר טעיםיואו תמיד דגנו רק בכינרת...
באשדוד יש גם??
המרינה הכוונה למרינה הכחולה?
אסור לדוג במרינות יש פקחים עירוניים שיכולים לאכוף את זה. לגבי המיקום המדוייק זה משתנה זה לא בדיוק הנקודה בתקופה הזו כל הבורים נכנסים למרינות להשריץ....... יש מרינה באזור הרצליה אשדוד אשקלון יפו חיפה בנתניה הבנתי שיש גם משהו קטן השיטה שאני עובד עם מלכודת קרסיםצריך רישיון לדיג?
למה פקחים?
בגדול בת"א הייתי להולך לכמה אזורים אין לי מושג מה קורה שם היום יכול להיות שזה השתנה אבל אני אכתוב בכל זאתיש למישהו נקודות ספציפיות באיזור אשדוד עד תל אביב לזרזור או פתיונות
עדיף נגיש לאוטובוסים
תודה רבה
יש באשדוד את חוף הדייגים, חשבתי שזה רק שם חגיגי לחוף כי הוא נמוך מאד..אסור לדוג במרינות יש פקחים עירוניים שיכולים לאכוף את זה. לגבי המיקום המדוייק זה משתנה זה לא בדיוק הנקודה בתקופה הזו כל הבורים נכנסים למרינות להשריץ....... יש מרינה באזור הרצליה אשדוד אשקלון יפו חיפה בנתניה הבנתי שיש גם משהו קטן השיטה שאני עובד עם מלכודת קרסים
את החוף הזה אני ספציפית לא מכיר אבל בכל חוף אפשר לדוג כמובן לא חוף רחצהיש באשדוד את חוף הדייגים, חשבתי שזה רק שם חגיגי לחוף כי הוא נמוך מאד..
באמת אפשר לדוג שם?
אני רוצה לצאת לאזור הזהבגדול בת"א הייתי להולך לכמה אזורים אין לי מושג מה קורה שם היום יכול להיות שזה השתנה אבל אני אכתוב בכל זאת
בת"א ברידינג איפה שהתחנת כח של חברת חשמל היינו הולכים עד סוף השובר גלים ואז משם יש שהי כיוונים טובים או למאגר של חברת חשמל שהוא בדר"כ מים נעימים או לים הפתוח
ויש גם את הנמל הישן בת"א איפה שהמנוף החלוד נמצא גם שם יש או לים הפתוח מהרמפה עם הדק מעץ למעלה או למטה למאגר של הנמל איפה שהמנוף נמצא
ויש גם ביפו בדיוק בכניסה ליפו דרך הטיילת צמוד לפתח של העיר העתיקה שם שם ירידה סודית מצד שמאל של המבנה למאחורי המבנה הולכים על הקצה של המבנה עד שמגיעים למשטח בטון עם גרם מדרגות זה היה אחד המקומות המוצלחים לבורי
כל המקומות נגישים לתחבורה ציבורית גם לקווי לילה
בהצלחה
לאחרונה לא הייתי אז אין לי מושג מה קורה ואני מאמין שדברים השתנו כי כל הזמן העיריה שם גודרת מחדש את הפרצות שאנשים פותחים אבל תמיד אפשר למצוא מקום טוב או פירצה חדשה שפתחואני רוצה לצאת לאזור הזה
היית שם לאחרונה?
אשמח לשמוע על עוד מקומות במרכז
תודה רבה
פרט נוסף ששכחתי לשים לב לגאות ושפל כי בזמן גאות המים עולים על השביל בלפחות חצי מטרויש גם ביפו בדיוק בכניסה ליפו דרך הטיילת צמוד לפתח של העיר העתיקה שם שם ירידה סודית מצד שמאל של המבנה למאחורי המבנה הולכים על הקצה של המבנה עד שמגיעים למשטח בטון עם גרם מדרגות זה היה אחד המקומות המוצלחים לבורי
כל המקומות נגישים לתחבורה ציבורית גם לקווי לילה
בהצלחה
הייתי עם חבר היום במזח (שובר גלים) של נמל יפו, דגנו עם מלכודת קרסים עם פיתה ויצא לנו המון דגים יחסית קטנים, אין לי מושג איזה דג זה אשמח לדעתלא משנה זה העונה בכל המרינות הרצליה יפו אשדוד אשקלון ...תזהר מפקחים י דוחות במרינות
זה נראה לי דג אראס (קומוניסט) ותיזהרו מהקוצים שיש לו בגב הם מכילים ארס שעשוי לגרום לפציעההייתי עם חבר היום במזח (שובר גלים) של נמל יפו, דגנו עם מלכודת קרסים עם פיתה ויצא לנו המון דגים יחסית קטנים, אין לי מושג איזה דג זה אשמח לדעת
בורי לא היה נראה שיש, היה שם עוד הרבה דייגים ולאף אחד לא עלה
אשמח לטיפים אם יש לך (סוג אוכל? קרסים?) וכו
תודה רבה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: