הקטנים מבאסיםבחיפה ליד מנחת המסוקים של רמב"ם תפסתי כמה אראסים קטנים .
אגב מה אתם עושים כדי לא להידקר, כפפות???
כפפות ופלייר דייגים לשחרר את הקרסבחיפה ליד מנחת המסוקים של רמב"ם תפסתי כמה אראסים קטנים .
אגב מה אתם עושים כדי לא להידקר, כפפות???
זה באמת נראה אראסזה נראה לי דג אראס (קומוניסט) ותיזהרו מהקוצים שיש לו בגב הם מכילים ארס שעשוי לגרום לפציעה
אם התכוונת לשאול אותי יצא לנו איזור ה30 דגים (כמו בתמונה שהעליתי, הם היו יחסית קטנים אז החזרנו למים)אגב באמת איפה הצלחתם להוציא?
הייתי אתמול במרינה באשקלון המצב של הבורי לא משהו אבל ראיתי אנשים שיוצאים עם שקיות של חתיכות שנראה 800 גרם לפחות אבל לא הרבהיש למישהו המלצה מידית לעכשיו לדייג באשקלון ?
תודה רבה
כבר @אוהב ספר פתח בפרוגמדיה והוא לא כל כך פעיל אולי נעורר אותו מחדששלום לכולם
אם יש למישהו סרטונים שהועילו לו (יש בלי סוף...) נשמח שישלח קישור (אולי כדאי לפתוח אשכול אחר לסרטונים, לא כל כך מתמצא בפורום)
תודה רבה
יש אחד שאני ממש אוהב לראות אותו דג לדעתי הוא אחד המקצועניםשלום לכולם
אם יש למישהו סרטונים שהועילו לו (יש בלי סוף...) נשמח שישלח קישור (אולי כדאי לפתוח אשכול אחר לסרטונים, לא כל כך מתמצא בפורום)
תודה רבה
יש לך אפשרות לומר לי באיזה שיטה אתה מוציא אותם ועד מתי העונה של הבוריםצפה בקובץ המצורף 1756672לכבוד שבת קודש ! תענוג !
תודה רבה מחכים לסרטון ואתה נראה בעל נסיון אז תוכל לומר אם נשאר משהוא מהעונה של הבוריטוב ביציאה האחרונה ממש היה מאכזב הפקחים שלטו שם לא היה שייך לדוג.... בין לבין תפסתי איזה ארבע חתיכות כל אחד בערך 300 400 גרם. אני אצרף לכם את השיטה הזאת מניסיוני אין שום שיטה אחרת יותר טובה מזה לדייג בורי שיש אכילות כל זריקה זה דג 100% . אצרף בעזרת השם סרטון בהמשך היום
תודה רבה מראשטוב ביציאה האחרונה ממש היה מאכזב הפקחים שלטו שם לא היה שייך לדוג.... בין לבין תפסתי איזה ארבע חתיכות כל אחד בערך 300 400 גרם. אני אצרף לכם את השיטה הזאת מניסיוני אין שום שיטה אחרת יותר טובה מזה לדייג בורי שיש אכילות כל זריקה זה דג 100% . אצרף בעזרת השם סרטון בהמשך היום
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: